tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar Telweedeki Binevs MuctabeAbla Falları cikiyormu kişilik analizleri doğru mu binevsin?

Kızlar Telweedeki Binevs MuctabeAbla Falları cikiyormu kişilik analizleri doğru mu binevsin?
Ben binevsn dediklerini yaşıyorum sonuç için ileri bir tarih verdi ama tarifleri tuttu hep :) mücteba falıma bakamadı :) bugün binevs tekrar geldi tekrar baktırdım yani 4 5 tane fal olmus yani süreçte hiç yanılmadı tabii önemli olan sonuç umarım çıkar :))

hangi falı atmtsnz?

Merhaba öncelikle, ben dün abbeydawna fal atmıştım ama burda o kadar kötü yorumlar gördüm ki iptal ettim yorumlamadan:)) size de danışmak isterim çıkar dediginiz yada dediği olduğu dediğiniz bi falcı oldu mu tellwede? Yukarda binevsn yazıyor dedikleri çıktı diye ama olumsuz sonuç da alan var mı, 60 kredim var boşuna da gitmesin açıkçası:)

Kızlar birinin memnun kaldığından digeri kalmıyor ben canli düşünüyorum ve ronan i düşünüyorum rich boy heralde sacmalamis biri de iyisse digeri kötü ronan memnuniyeti daha yüksek ama oda yok sitwde denk gelmiyor

Kızlar ne kadargarip bi yer bu site hepsi burnu kaf dagindda artist ben mi ödüyorum onlar mi belli degil yeni uye oldum girdim ccnli baktrcam helin i uykum vardi bekledim 1.30 saat bana ben tarot bakmiyorum siliyim dedi ne bakiyorsun uzuldum diyorum cevap vermedi sonra baska kiza yazdim esra miydi neydi kiza merhaba yazdim kiz direk iade isteyeceksen düşük puan vereceksen bakmayalim dedi bismillah yeni uye oldu. O dediklerini bile bilmiyorum dedim sonra ben istemiyorum bakmayalim dedim direk kapatti sonra baska kiza baktiracaktim medyum bilmemm ne kiza tarot attim sorularimi yazdim miz bana sartli istek gönderdi iade istemeyeceğim yorum yapmayacağım puan vermeyecegim sen bana sallamasyon fal mi bakacamsinda ben memnun olup olmadığımi dile getirmeyecegim ayrıca sen bana güvenmiyorda güvenceyle fal bakacaksan benim guvenem nerese ben fala para ödüyorum bu neyin kafasi en son da saat 4.44 oldu bu saate kadar sinirden patladim bide deneeme icin 10 kredi almıştım sonra farkli kisiilere yonelince bir 20 daha aldim sonra 10 aldim sonra tekrar 5 aldim cidden ne saçma sinir bozucu bi gün ve bi geceydi.

Krediniz kaldıysa elifsucani deneyin derim en azından Falın bir kısmı doğru oluyor

Krediniz kaldıysa elifsucani deneyin derim en azından Falın bir kısmı doğru oluyor
kusura bakmayın aylardır burda elifsucanın kendisi gibi konuşuyosunuz ama yalan yanlış öngörüler yapıp karşısındaki kişiyi demotive etmekten başka hiçbir şey yapmıyo bana öyle şeyler söyledi ki ilk falı çıktı diye inandım beni günlerce ağlattı, dediği hiçbişey çıkmadı salaklığıma yanarım üç fal attıysam ikisi çöp, değmez gerçekten

Kimi öneriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…