- 19 Ağustos 2018
- 93
- 132
- 93
- 29
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.141
Helinden sonra 40 krediliydi faldelisiesra o kiz direk banaa cemkirdi sonra bi baskasida hisli birseylerdi oda benden sartli bakim kstedi be de saldimBen ona baktırmadım ama helinden ben memnunum o yurtdışında saat farkı var bezen bana da bakmıyor Esra kim bilmiyoeum da elifsucan bana da çıkıyor da arkadaş doğru söylüyor negatif şeyler oluyor acaba faldan mı bilmiyoeum bende :))
Sen yine mi geldinKızlar mucteba abla dediğiniz kişi hep dışarıda görünüyor
Artık fal bakmayı mı bıraktı
Elifsucan değilimkusura bakmayın aylardır burda elifsucanın kendisi gibi konuşuyosunuz ama yalan yanlış öngörüler yapıp karşısındaki kişiyi demotive etmekten başka hiçbir şey yapmıyo bana öyle şeyler söyledi ki ilk falı çıktı diye inandım beni günlerce ağlattı, dediği hiçbişey çıkmadı salaklığıma yanarım üç fal attıysam ikisi çöp, değmez gerçekten
Bakmıyor ki iade ediyorKızlar yeşilçingenenin falları çıkıyor mu sizce?
Çıkan beğenen ya da beğenmeyen yorum yazarsa sevinirim özelden de sormam gereken şeyler var
Değil, kesinlikle. Sitedeki açıklamaları diyorsanız onlar kendi yorumlarıda olabilir canım dikkat etAbbeydawn iyi midir aciklamasinda hepsi en iyisi
Ben baktırdım, durumda bildiği şeyler oldu gelecek için dediği şeylerde dediği olmadı ama. Zaten falı geleceğe yönelik değil. Bir şey soruyorsun olacak veya olmayacak diyor hepsi bu. Ama yinede tellwe'deki düzgün falcılardan biridir. Olumsuz durumu da belirtiyor ama öyle pembe fal bakmaz.Kızlar yeşilçingenenin falları çıkıyor mu sizce?
Çıkan beğenen ya da beğenmeyen yorum yazarsa sevinirim özelden de sormam gereken şeyler var
maalesef kimseyi güvenle önermiyorumKimi öneriyorsun
Teşekkür ederim:)maalesef kimseyi güvenle önermiyorum
ben baktirdim kendisine gecen gün canım ama bayagi sira bekledim önümde 4-5 fal kadar vardı yani o yüzden yorumlar fake olmayabilir. anlık olarak ruh halini, durumlari bildi ama gelecekte ne olur bilemiyorum biraz ucu acik gibi. vade vermedi bana, sadece "olacak, olmayacak" seklinde yorumlamıştı.Nobellee hakkında fikri olan var mı? Yorumlar bana fake gibi geldi sanki.
Teşekkür ederim.ben baktirdim kendisine gecen gün canım ama bayagi sira bekledim önümde 4-5 fal kadar vardı yani o yüzden yorumlar fake olmayabilir. anlık olarak ruh halini, durumlari bildi ama gelecekte ne olur bilemiyorum biraz ucu acik gibi. vade vermedi bana, sadece "olacak, olmayacak" seklinde yorumlamıştı.
samimi geldi yorumu yani 7 kredi daha mantikli harcanamazdi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?