tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben ona baktırmadım ama helinden ben memnunum o yurtdışında saat farkı var bezen bana da bakmıyor Esra kim bilmiyoeum da elifsucan bana da çıkıyor da arkadaş doğru söylüyor negatif şeyler oluyor acaba faldan mı bilmiyoeum bende :))

Helinden sonra 40 krediliydi faldelisiesra o kiz direk banaa cemkirdi sonra bi baskasida hisli birseylerdi oda benden sartli bakim kstedi be de saldim

Elifsucan değilim
Kızlar yeşilçingenenin falları çıkıyor mu sizce?
Çıkan beğenen ya da beğenmeyen yorum yazarsa sevinirim özelden de sormam gereken şeyler var
Bakmıyor ki iade ediyor

Kızlar yeşilçingenenin falları çıkıyor mu sizce?
Çıkan beğenen ya da beğenmeyen yorum yazarsa sevinirim özelden de sormam gereken şeyler var
Ben baktırdım, durumda bildiği şeyler oldu gelecek için dediği şeylerde dediği olmadı ama. Zaten falı geleceğe yönelik değil. Bir şey soruyorsun olacak veya olmayacak diyor hepsi bu. Ama yinede tellwe'deki düzgün falcılardan biridir. Olumsuz durumu da belirtiyor ama öyle pembe fal bakmaz.

Burada kötü denilen ama nedense tellwede yorumlarda isme saate kadar bilen falcılarda durum şu bence. Sahte bir üyelik alıp sisteme promosyon fal gönderiyorlar, falcı istediği promosyon falı seçebiliyor ve bakım yapıyor, sonrasında cebinden hiç para çıkmadığı gibi kendine güzelce bir yorumda yazıyor tıpkı fal bakmış gibi.

Kızlar merhaba, burada ismini görmüştüm ve birine fal atmak istiyordum o an Richboy’a güzel şeyler yazılmıştı gönderdim. Ya böyle bir saçma fal olamaz. Sanki havuzdan şu bot falcılar almış da bakmış gibi. Kuş gördüm, ejderha gördüm. Bunun anlamı şu, ağaç var siz de bu ağaçlardan birisiniz vs. O kadar genel geçer bir fal ki. Bunu belirttim yorumda sonra çıktım siteden. Birkaç gün sonra girdim iade etmiş falımı meğer. Şok oldum. İşime geldi o ayrı boşuna param ziyan olmuştu ama demek ki olumsuz bir şey duymak istemeyen biri. Profildeki her yoruma da itibar etmiyorum.

Nobellee hakkında fikri olan var mı? Yorumlar bana fake gibi geldi sanki.
ben baktirdim kendisine gecen gün canım ama bayagi sira bekledim önümde 4-5 fal kadar vardı yani o yüzden yorumlar fake olmayabilir. anlık olarak ruh halini, durumlari bildi ama gelecekte ne olur bilemiyorum biraz ucu acik gibi. vade vermedi bana, sadece "olacak, olmayacak" seklinde yorumlamıştı.
samimi geldi yorumu yani 7 kredi daha mantikli harcanamazdi sanirim.

Teşekkür ederim.

Hayatkahini için yazayım ben de olur da biri denk gelir görürse diye. Kahve falı gönderdim 1 saate tüm sorularınız cevaplanmış olur diye mesaj attı. Teşekkür edip beklediğimi söyledim. Sonra uyumuşum 12’yi geçmişti saat. Sabah baktım falı iptal etmiş benim içimden sana canlı fal bakmak geldi diye mesaj atmış. Tamam ama şu an müsait değilim akşam canlı fal isteği göndereyim yazdım tamam dedi. İşten akşam eve geldim açtım kadın falların fiyatını 70’e çıkarmış 10’dan. Ara vermiş seçeneğini seçmiş. Yok 3 günlükmüş indirim bilmem ne. Ben de duvarına bana böyle demiştiniz akşam geldim şimdi yoksunuz üstelik krediler 70’e çıkmış iyi ki bakmadınız isabet olmuş yazdım. Silmiş mesajı duvardan. Başka birileri de sakız falı demiş kendisinin fallarına ona sinirlenmiş ona cırlayan bir mesaj var duvarında. Fiyatları da tekrar 10’a düşürmüş. Bedava baksa bu saatten sonra yine yollamam. Egosunu fal baktıranlar üzerinden kasan tiplere kuruşum geçsin istemiyorum.

Kızlar Ronan beğenilmiş onu denedim, uzun ve açıklayıcı yazmış epey.
Ara ara olumsuz durumlar olsa da sonucunu olumlu görmüş. Bazı noktalarda kafam da karıştı, çok uzun yazınca toparlamakta zorlanmış olabilir. Yakın gelecek demiş, birkaç olay söylemiş yaşayacağım ama tam vade vermemiş.
Genelde vade vermeden mi bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…