- 21 Nisan 2015
- 1.652
- 1.505
- 333
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.161
bende baktrdm cok begendim vade vermeyi pek sevmiyomusKızlar Ronan beğenilmiş onu denedim, uzun ve açıklayıcı yazmış epey.
Ara ara olumsuz durumlar olsa da sonucunu olumlu görmüş. Bazı noktalarda kafam da karıştı, çok uzun yazınca toparlamakta zorlanmış olabilir. Yakın gelecek demiş, birkaç olay söylemiş yaşayacağım ama tam vade vermemiş.
Genelde vade vermeden mi bakıyor?
Anladım, falı çıktı diyenler olunca herhalde dedim verdiği vade üzerinden dediler.bende baktrdm cok begendim vade vermeyi pek sevmiyomus
soru kismindan bi sorAnladım, falı çıktı diyenler olunca herhalde dedim verdiği vade üzerinden dediler.
Böyle olunca ne kadar beklemem lazım onu kestiremedim :)
Ben de beğendim aslında, durumum epey kargaşa zaten yorumu da tam olarak bu kargaşayı yansıtmış benim açımdan.
Soru sordum canım ama vadesiyle ilgili bir şey sormadım keşke sorsaydım belki söylerdi.soru kismindan bi sor
bana bu şekilde vade verenler ornek olarak 10 vade ise en az 10 gün en fazla 10 ay seklinde veriyor. bir ay veya ayın bir gününü kesin olarak temsil ediyor mu bilmiyorum ama 10 gün de olabilir, 10 ay da olabilir anlamına geliyor kısmına eminim.Kızlar, onlu vadeden ne anlamalıyım? 10 gün olamaz geçti. İlla 10 gün, 10 ay anlamına mı gelir yoksa ayın 10’u falan da olabilir mi?
MucizeHiSss mi bahsettiginiz? ben ona atmayı düşündüm ama profilindeki yorumlar hep ayni kisiye ait baya aylar oncesine kadar... bir de ne yalan soyleyeyim, shaylanın suratına cok benzettim kadının suratı ve özel falları ahahahKızlar cok eski tellwe takipçisi olarak uzun zamandır sitede yoktum falda baktırmadım ama sürecin öncesinde medyumcetin ve elifsucan çıkmadı tersini yaşadım. Enderun sakız falı gibiydi zaten beğenmedim. Sürece yakın yorum yapan sadece mucizehiss oldu tam olarak çıkmasada bazı yerleri çıktı. Şimdilik bu kadar.
ronan iyiTellwe de önerebileceğiniz isim var mi
Ona baktırdım pembeci biraz ama diğerleri konuya yaklaşamadı bile onun biraz daha yakındı ama hiç biri bilemedi o ayrı :)MucizeHiSss mi bahsettiginiz? ben ona atmayı düşündüm ama profilindeki yorumlar hep ayni kisiye ait baya aylar oncesine kadar... bir de ne yalan soyleyeyim, shaylanın suratına cok benzettim kadının suratı ve özel falları ahahah
Kolay kolay kimseyi önermem ama halleyyıldızı'nı bir deneyin derim.Tellwe de önerebileceğiniz isim var mi
Bir bakayım teşekkür ederimKolay kolay kimseyi önermem ama halleyyıldızı'nı bir deneyin derim.
Rica ederim,eğer yorum alırsanız siz de fikrinizi paylaşın lütfen:)Bir bakayım teşekkür ederim
Şimdi atacaktım bütün kahve falı fotolarımı silmisim bulamadimRica ederim,eğer yorum alırsanız siz de fikrinizi paylaşın lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?