- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.181
Fal sepeti daha pahalı yaYa Tellwe çok pahalı değil mi?
bacim ben telvede cok fal baktirdim onerim var herkeze para verilmez bu devirde 1) herkez cok lafini yapio ona cok iftiralar atilio ama yesilcingene bana yillardir bakar her dedii hep cikar...yuvami evladimi sayesinde kurtardim...amaki herkeze bakamio hasta...herseye acik git anlayisliol yeter... bide bi sapik onu taklit ediyomus resmini rumusunu calip surekli oymus gibisinden hesab aciyomus ondan biras secici davranio gelenlere istesen beni kefil goster hulya abla onerdi de... 2) para sorunu yoksa Demet8888die bi kiz var denemek icin bi sefer baktirdim oda guzel bakti begendim onuda tasiye ederim.... Demet falda kimseye solemediim bi sirrimi ima etdi... vadesi dedikleri daha cikmadi cikarsa gene yazarim... 3) Mistikabla die bi falci var oda guzel onunda cikan fallari oldu...cikmayanda oldu... o fiat olarak biraz daha uygun param az oldunda gidiyom ona iyi biri.... bunlara bi bak kendine gore birini bulursun...Tellwe de önerebileceğiniz isim var mi
begendinmi bacim bende deneyim?????Kızlar Ronan beğenilmiş onu denedim, uzun ve açıklayıcı yazmış epey.
Ara ara olumsuz durumlar olsa da sonucunu olumlu görmüş. Bazı noktalarda kafam da karıştı, çok uzun yazınca toparlamakta zorlanmış olabilir. Yakın gelecek demiş, birkaç olay söylemiş yaşayacağım ama tam vade vermemiş.
Genelde vade vermeden mi bakıyor?
ben bi fal atiim ona mademki yarin... bakarsa begenirsem belki deyerde 50liraya...Ronanı söyleyenler olmuş ama 50 lira fazla geldi ondan baktırmadım
Anlık olarak beğendim canım, her detayı uzun uzun anlatmış ve doğru da tespitler yapmış. Epey emek veriyor falına onu söyleyebilirim. Hatta sorduğum soruya da detaylıca açıklama yapmış. Söylediklerinden henüz çıkan bir şey yok, geleceğe yönelik biraz uzun vadeli olduğunu düşündüğüm tahminleri var. Beklemek lazım.begendinmi bacim bende deneyim?????
sabah erken fal atmak icin gittim kac kere denedim amaki fal atamadim engelemis beni galiba....hayir daha once hic gitmedim fala yeni duydum onu neden bole olduki anlamadim biriyle karstirdi galiba????yanisi deneyemedim ama cok merak etmistim...sana dedikleri cikmazsa bildir bacim bari bosuna uzulmus olmayim...neyyse yesilcingene demet vede mistike devamm....bide İsrailli kadini bilen varsa allah hatiri icin cevap yazsin...Anlık olarak beğendim canım, her detayı uzun uzun anlatmış ve doğru da tespitler yapmış. Epey emek veriyor falına onu söyleyebilirim. Hatta sorduğum soruya da detaylıca açıklama yapmış. Söylediklerinden henüz çıkan bir şey yok, geleceğe yönelik biraz uzun vadeli olduğunu düşündüğüm tahminleri var. Beklemek lazım.
ahhahah sen hala falcını bulamadın mııııTellwe de önerebileceğiniz isim var mi
Neden yazılı falı tercih ediyorsunuz ben daha çok sesliyi tercih ediyorum dabegendinmi bacim bende deneyim?????
Başkasıyla karıştırdınız galiba ben ilk kez sordumahhahah sen hala falcını bulamadın mıııı
Siz önermiştiniz geri bildirim veriyim ben hiç memnun kalmadım. 5 dakikalık ses kaydı atmış 3 dakikasında karamsar düşünüyosun falan demiş herkesten sakladığın bi sırrın ortaya çıkmasından korkuyosun demiş ki öyle bir şey yok. Kalan 2 dakikada da asla vade vermeden dalga geçer gibi 30 larına gelmeden evlenirsin iş bulcaksin demis ama ne isi ne zaman asla bilgi yok yoldan birini çevirip baktirsam daha iyi bakardiKolay kolay kimseyi önermem ama halleyyıldızı'nı bir deneyin derim.
Fal Sepetinin altında da sormuştunuz :)Başkasıyla karıştırdınız galiba ben ilk kez sordum
Allah Allah ne alaka hakkaten neden engellemiş ki. Geçici bi durum olmuştur belki istersen başka hesaptan dene bir de.sabah erken fal atmak icin gittim kac kere denedim amaki fal atamadim engelemis beni galiba....hayir daha once hic gitmedim fala yeni duydum onu neden bole olduki anlamadim biriyle karstirdi galiba????yanisi deneyemedim ama cok merak etmistim...sana dedikleri cikmazsa bildir bacim bari bosuna uzulmus olmayim...neyyse yesilcingene demet vede mistike devamm....bide İsrailli kadini bilen varsa allah hatiri icin cevap yazsin...
Onu unutmuşum olabilir :) fal sepeti pahalı geldi ondan buraya yöneldim:)Fal Sepetinin altında da sormuştunuz :)
anlamadim bende valla bacim...oyle mi diosun?? deniyim bari bi daha....sağolasın haber ederim cevap alirsam....Allah Allah ne alaka hakkaten neden engellemiş ki. Geçici bi durum olmuştur belki istersen başka hesaptan dene bir de.
Çıkmayanları çok hatırlayamıyorum genelde tesadüf dönüp dinlemezsem ama bazı yorumcular çok net konuşuyor o zaman hatırlıyorum. Ronan da onlardan biri, çıkarsa yazarım mutlaka.
Ya işte bu yüzden kimseyi önermek istemiyorum.Ben ve arkadaşım çok memnun kalmıştık oysa kiSiz önermiştiniz geri bildirim veriyim ben hiç memnun kalmadım. 5 dakikalık ses kaydı atmış 3 dakikasında karamsar düşünüyosun falan demiş herkesten sakladığın bi sırrın ortaya çıkmasından korkuyosun demiş ki öyle bir şey yok. Kalan 2 dakikada da asla vade vermeden dalga geçer gibi 30 larına gelmeden evlenirsin iş bulcaksin demis ama ne isi ne zaman asla bilgi yok yoldan birini çevirip baktirsam daha iyi bakardi
Olabiliyor ya size enerjisi tutmuş demekki bana tutmadı. Zaten şu zamana kadar bana bilen bi falcıya denk gelmedim benYa işte bu yüzden kimseyi önermek istemiyorum.Ben ve arkadaşım çok memnun kalmıştık oysa ki.
Yani benim dışımda da beğenenler oldu beğenirsin diye düşünüyorum ama fiyatı çok uygun sayılmaz yine de sen bilirsin :)anlamadim bende valla bacim...oyle mi diosun?? deniyim bari bi daha....sağolasın haber ederim cevap alirsam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?