tellwe.com'da bakılan fallar!

Tellwe de önerebileceğiniz isim var mi
bacim ben telvede cok fal baktirdim onerim var herkeze para verilmez bu devirde 1) herkez cok lafini yapio ona cok iftiralar atilio ama yesilcingene bana yillardir bakar her dedii hep cikar...yuvami evladimi sayesinde kurtardim...amaki herkeze bakamio hasta...herseye acik git anlayisliol yeter... bide bi sapik onu taklit ediyomus resmini rumusunu calip surekli oymus gibisinden hesab aciyomus ondan biras secici davranio gelenlere istesen beni kefil goster hulya abla onerdi de... 2) para sorunu yoksa Demet8888die bi kiz var denemek icin bi sefer baktirdim oda guzel bakti begendim onuda tasiye ederim.... Demet falda kimseye solemediim bi sirrimi ima etdi... vadesi dedikleri daha cikmadi cikarsa gene yazarim... 3) Mistikabla die bi falci var oda guzel onunda cikan fallari oldu...cikmayanda oldu... o fiat olarak biraz daha uygun param az oldunda gidiyom ona iyi biri.... bunlara bi bak kendine gore birini bulursun...

bide eskiden adinda israil gecen bi kadin vardi telvede oda cok iyidi ama gecen gün aradim hesabini bulamadim kapayip gitmis galiba...nerde oldunu halan daha bakip bakmadini bilen varsa yazsin bana sevabina kizlar...

begendinmi bacim bende deneyim?????

begendinmi bacim bende deneyim?????
Anlık olarak beğendim canım, her detayı uzun uzun anlatmış ve doğru da tespitler yapmış. Epey emek veriyor falına onu söyleyebilirim. Hatta sorduğum soruya da detaylıca açıklama yapmış. Söylediklerinden henüz çıkan bir şey yok, geleceğe yönelik biraz uzun vadeli olduğunu düşündüğüm tahminleri var. Beklemek lazım.

sabah erken fal atmak icin gittim kac kere denedim amaki fal atamadim engelemis beni galiba....hayir daha once hic gitmedim fala yeni duydum onu neden bole olduki anlamadim biriyle karstirdi galiba????yanisi deneyemedim ama cok merak etmistim...sana dedikleri cikmazsa bildir bacim bari bosuna uzulmus olmayim...neyyse yesilcingene demet vede mistike devamm....bide İsrailli kadini bilen varsa allah hatiri icin cevap yazsin...

Kolay kolay kimseyi önermem ama halleyyıldızı'nı bir deneyin derim.
Siz önermiştiniz geri bildirim veriyim ben hiç memnun kalmadım. 5 dakikalık ses kaydı atmış 3 dakikasında karamsar düşünüyosun falan demiş herkesten sakladığın bi sırrın ortaya çıkmasından korkuyosun demiş ki öyle bir şey yok. Kalan 2 dakikada da asla vade vermeden dalga geçer gibi 30 larına gelmeden evlenirsin iş bulcaksin demis ama ne isi ne zaman asla bilgi yok yoldan birini çevirip baktirsam daha iyi bakardi

Allah Allah ne alaka hakkaten neden engellemiş ki. Geçici bi durum olmuştur belki istersen başka hesaptan dene bir de.
Çıkmayanları çok hatırlayamıyorum genelde tesadüf dönüp dinlemezsem ama bazı yorumcular çok net konuşuyor o zaman hatırlıyorum. Ronan da onlardan biri, çıkarsa yazarım mutlaka.

anlamadim bende valla bacim...oyle mi diosun?? deniyim bari bi daha....sağolasın haber ederim cevap alirsam....

Ya işte bu yüzden kimseyi önermek istemiyorum.Ben ve arkadaşım çok memnun kalmıştık oysa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…