- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.016
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.201
Evet,belki de enerjiniz tutmadı.Mesela forumda Ronan'ın adı çok geçiyor,ben de geçmiş falımı inceledim bunun üzerine,tutan hiçbirşey yok,çok uzun ama o kadar genel geçer bir fal ki,ben düşük kredili olduğu zaman baktırmıştım.Şu anda 50 lira yapmış falını,yazık günah ya.Siz önermiştiniz geri bildirim veriyim ben hiç memnun kalmadım. 5 dakikalık ses kaydı atmış 3 dakikasında karamsar düşünüyosun falan demiş herkesten sakladığın bi sırrın ortaya çıkmasından korkuyosun demiş ki öyle bir şey yok. Kalan 2 dakikada da asla vade vermeden dalga geçer gibi 30 larına gelmeden evlenirsin iş bulcaksin demis ama ne isi ne zaman asla bilgi yok yoldan birini çevirip baktirsam daha iyi bakardi
Şu zamana kadar baktirdigim hiç bi fal çıkmadı.. o yüzden yüksek ücretler vermiyorum 50 lira falan çok fazla yaniEvet,belki de enerjiniz tutmadı.Mesela forumda Ronan'ın adı çok geçiyor,ben de geçmiş falımı inceledim bunun üzerine,tutan hiçbirşey yok,çok uzun ama o kadar genel geçer bir fal ki,ben düşük kredili olduğu zaman baktırmıştım.Şu anda 50 lira yapmış falını,yazık günah ya.
Sırada 2 falı vardı en son acaba sınır mı koyduTellweyi silmiştim geri yükledim kredim varmıs yeşil cingeneye göndereyim dedim ama fal gönderemiyorum neden anlamadım, 3-4 kere denedim gitmiyor. Benı engellediğini de dusunmuyorumuygulamada bir sorun mu var acaba
Aslı Gül diye bir yorumcuya çok iyi dediler baktıracağım 200 krediymiş. İstersen denedikten sonra yazabilirimOnu unutmuşum olabilir :) fal sepeti pahalı geldi ondan buraya yöneldim:)
Olur tabikiAslı Gül diye bir yorumcuya çok iyi dediler baktıracağım 200 krediymiş. İstersen denedikten sonra yazabilirim
Denedim bilgisayardan gidiyor ama uygulama üzerinden gitmiyor anlayamadım nedenSırada 2 falı vardı en son acaba sınır mı koydu
Medyumcetine 1 kere tarot 1 kere de yıldızname baktırdım ikisi de çıkmadıYesilcingene ve medyumcetine baktıran var mı? Medyumcetin epey olumlu konuştu, yesilcingene tam tersi olumsuz. Yesilcingene dedikleri çıkıyor mu?
Genelde cingenenin olumsuz dedikleri cıkıyor olumlular cıkmıyor bence. Yani bende öyle olmustuYesilcingene ve medyumcetine baktıran var mı? Medyumcetin epey olumlu konuştu, yesilcingene tam tersi olumsuz. Yesilcingene dedikleri çıkıyor mu?
bacim baska bi hesaptan denedim ronana gene fal gitmedi sonra bide yesile yolladim fali onada gitmedi...tlfnu kapatip bidaha actim bu sefer yesile gitti...uygulamada sorun var galiba...ronani bi ara kredi alinca tekrardan denicem simdi para kalmadiiiYani benim dışımda da beğenenler oldu beğenirsin diye düşünüyorum ama fiyatı çok uygun sayılmaz yine de sen bilirsin :)
Rica ederim canım :) Aynı sorunu yaşayanlar olmuş sitede sorun var gibi duruyor.bacim baska bi hesaptan denedim ronana gene fal gitmedi sonra bide yesile yolladim fali onada gitmedi...tlfnu kapatip bidaha actim bu sefer yesile gitti...uygulamada sorun var galiba...ronani bi ara kredi alinca tekrardan denicem simdi para kalmadiiisagolasin.... :)))
Evet bence de sitede sorun var, olmadı bir türlü ben de beceremedimRica ederim canım :) Aynı sorunu yaşayanlar olmuş sitede sorun var gibi duruyor.
Elifsucan geçmiş ve anda iyi ama gelecek konusunda bana bilemedi. Dediği şeylerden sadece 1 tanesini yaşadım ailevi bi konuydu. İş ve aşk tutmadı.Tellwe’de 70 kredim var kime baktıracağımı bulamadım dün elifsucana attım sonra iptal ettim ( Tarot atmıştım ) demete canlı kahve mi atsam aşırı kararsız kaldım.
Ben profilini inceledim yorumlar da çok güzel gerçekten ama sanki pembeci herkese olumlu şeyler söylemiş gibi. Kararsız kaldım o yüzden çok ucuz da değil çünküDemet8888e baktıran oldu mu daha önce, biraz pahalı ama Benım kredim kalmıs önceden yenı fark edince baktırdım, baya nokta atısı seyler bildi bende, cok sasırdım simdiye kadar böyle fal baktırmamıştım hic. Gerçekten hisleri cok kuvvetli. Gelecek ıcın cok iyi konuştu ama bilemedim ne kadar tutar
cnm ben denedim ama tutmadı bende..Demet8888e baktıran oldu mu daha önce, biraz pahalı ama Benım kredim kalmıs önceden yenı fark edince baktırdım, baya nokta atısı seyler bildi bende, cok sasırdım simdiye kadar böyle fal baktırmamıştım hic. Gerçekten hisleri cok kuvvetli. Gelecek ıcın cok iyi konuştu ama bilemedim ne kadar tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?