tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet,belki de enerjiniz tutmadı.Mesela forumda Ronan'ın adı çok geçiyor,ben de geçmiş falımı inceledim bunun üzerine,tutan hiçbirşey yok,çok uzun ama o kadar genel geçer bir fal ki,ben düşük kredili olduğu zaman baktırmıştım.Şu anda 50 lira yapmış falını,yazık günah ya.

Şu zamana kadar baktirdigim hiç bi fal çıkmadı.. o yüzden yüksek ücretler vermiyorum 50 lira falan çok fazla yani

Tellweyi silmiştim geri yükledim kredim varmıs yeşil cingeneye göndereyim dedim ama fal gönderemiyorum neden anlamadım, 3-4 kere denedim gitmiyor. Benı engellediğini de dusunmuyorum uygulamada bir sorun mu var acaba

Yesilcingene ve medyumcetine baktıran var mı? Medyumcetin epey olumlu konuştu, yesilcingene tam tersi olumsuz. Yesilcingene dedikleri çıkıyor mu?

Yani benim dışımda da beğenenler oldu beğenirsin diye düşünüyorum ama fiyatı çok uygun sayılmaz yine de sen bilirsin :)
bacim baska bi hesaptan denedim ronana gene fal gitmedi sonra bide yesile yolladim fali onada gitmedi...tlfnu kapatip bidaha actim bu sefer yesile gitti...uygulamada sorun var galiba...ronani bi ara kredi alinca tekrardan denicem simdi para kalmadiii sagolasin.... :)))

Rica ederim canım :) Aynı sorunu yaşayanlar olmuş sitede sorun var gibi duruyor.

Kızlar uygun fiyatlı biri varsa önerir misiniz? Gelecekten ziyade karşımdaki kişinin şu anki ruh hali ve düşüncesi yani anı bilen biri lazım bana.

Demet8888e baktıran oldu mu daha önce, biraz pahalı ama Benım kredim kalmıs önceden yenı fark edince baktırdım, baya nokta atısı seyler bildi bende, cok sasırdım simdiye kadar böyle fal baktırmamıştım hic. Gerçekten hisleri cok kuvvetli. Gelecek ıcın cok iyi konuştu ama bilemedim ne kadar tutar

Son düzenleme:
Tellwe’de 70 kredim var kime baktıracağımı bulamadım dün elifsucana attım sonra iptal ettim ( Tarot atmıştım ) demete canlı kahve mi atsam aşırı kararsız kaldım.

Tellwe’de 70 kredim var kime baktıracağımı bulamadım dün elifsucana attım sonra iptal ettim ( Tarot atmıştım ) demete canlı kahve mi atsam aşırı kararsız kaldım.
Elifsucan geçmiş ve anda iyi ama gelecek konusunda bana bilemedi. Dediği şeylerden sadece 1 tanesini yaşadım ailevi bi konuydu. İş ve aşk tutmadı.

Ben profilini inceledim yorumlar da çok güzel gerçekten ama sanki pembeci herkese olumlu şeyler söylemiş gibi. Kararsız kaldım o yüzden çok ucuz da değil çünkü Umarım sizin için söyledikleri gerçek olur Gelişme olursa bilgilendirirseniz seviniriz tabii

cnm ben denedim ama tutmadı bende..

Uygun fiyatlı birilerine baktım sitede ama emin olamıyorum kalan kredimi kullanacağım. Bunları deneyen oldu mu? Bu arada batuvans’a atmışım rezalet ötesiydi.

medyumbuggra30
alcerutnerafalci
GamzeLi4510

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…