- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.221
Olursa yazıcam kesin cok uzun bir süre vermedi cok kısa da degil ama nasılsa buralardayımBen profilini inceledim yorumlar da çok güzel gerçekten ama sanki pembeci herkese olumlu şeyler söylemiş gibi. Kararsız kaldım o yüzden çok ucuz da değil çünküUmarım sizin için söyledikleri gerçek olur Gelişme olursa bilgilendirirseniz seviniriz tabii
Keske Benım tutsa ama bilemedim herkese iyi yorum yapıuormus :/ ama ayrıntj seyler bildi bşraz diye heveslendim acıkcasıcnm ben denedim ama tutmadı bende..
Ya konuyla alakalı değil ama nickin çok iyiBen profilini inceledim yorumlar da çok güzel gerçekten ama sanki pembeci herkese olumlu şeyler söylemiş gibi. Kararsız kaldım o yüzden çok ucuz da değil çünküUmarım sizin için söyledikleri gerçek olur Gelişme olursa bilgilendirirseniz seviniriz tabii
Teşekkür ederim canımYa konuyla alakalı değil ama nickin çok iyi
ronan iyi bakiyo uzun bakiyoKızlar merhaba önceden çok fal baktırıyordum. Şimdi o kadar değil sadece tellwe de bir kişiyi merak ettim o kişide iade etti ve kredilerim kaldı. Kimi önerirsiniz? Yeşilçingene çok severim ama çıkmadığı zamanlarda oldu ama bakla/duman/ayna fallarında nasıl bilmiyorum. Öneriniz var mı?
Ronan’a baktırdım gerçekten detaylı bakmış. Ben beğendim yani emek verdiği çok belli. Teşekkür ederimronan iyi bakiyo uzun bakiyo
begenmene sevndm cnmRonan’a baktırdım gerçekten detaylı bakmış. Ben beğendim yani emek verdiği çok belli. Teşekkür ederim
bana olumlu olumsuz yazdiRonan pembeci mi peki kızlar?
Benim falımda değildi, daha çok derine inmiş sorularımda. İki tarafın olumlu ve olumsuz özelliklerinden bahsetmiş. Erkek arkadaşım ile ilgili nokta atışları vardı. “Yakın zamanda evlilik var diyemem ama ilişkiniz güzel ilerleyecek diyebilirim.” “Nişan ve söz ihtimali görüyorum. Geleceği Allah bilir tabii” şeyler yazmış en fazla olarak.Ronan pembeci mi peki kızlar?
Katina ama tarot ile de desteklemişronan a kahve mi tarot mu ne baktırıyorsunuz kızlar
bana olumlu olumsuz yazdi
Teşekkür ediyorum kızlarBenim falımda değildi, daha çok derine inmiş sorularımda. İki tarafın olumlu ve olumsuz özelliklerinden bahsetmiş. Erkek arkadaşım ile ilgili nokta atışları vardı. “Yakın zamanda evlilik var diyemem ama ilişkiniz güzel ilerleyecek diyebilirim.” “Nişan ve söz ihtimali görüyorum. Geleceği Allah bilir tabii” şeyler yazmış en fazla olarak.
Ben de kahve atmıştım ama sorulara cevap vermiyor diye tarotla katinayla desteklediğini yazmıştı bana daronan a kahve mi tarot mu ne baktırıyorsunuz kızlar
İyi bir falcı olduğunu düşünüyorum, enerji uyar uymaz o ayrı tabi de :)) Umarım sana yaptığı yorumların hepsi hayrına gerçekleşirTeşekkür ediyorum kızlarbana çok olumlu konuşmuştu, anda onun yaptığı hataları falan söylemiş ama düzelecek evlilik ihtimali yüksek demiş. Açıkçası şu an ben duygularımı sorguladığım bir dönemdeyim ve falda anlattığı gibi düzelmesi çok kolay da olmayacak bir noktadayım. O yüzden sorayım dedim olumlu ağırlıklı mı yorum yapmıştı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?