tellwe.com'da bakılan fallar!

Olursa yazıcam kesin cok uzun bir süre vermedi cok kısa da degil ama nasılsa buralardayım ve evet bana da asırı olumlu seyler söyledi aslında, ama bakarken de cok ayrıntı seyler yazmıs kimsenın bilmeyeceği gervekten hisli biri bence, ama yine de pembeydi evet

Ya konuyla alakalı değil ama nickin çok iyi

Kızlar merhaba önceden çok fal baktırıyordum. Şimdi o kadar değil sadece tellwe de bir kişiyi merak ettim o kişide iade etti ve kredilerim kaldı. Kimi önerirsiniz? Yeşilçingene çok severim ama çıkmadığı zamanlarda oldu ama bakla/duman/ayna fallarında nasıl bilmiyorum. Öneriniz var mı?

ronan iyi bakiyo uzun bakiyo

Ronan pembeci mi peki kızlar?
Benim falımda değildi, daha çok derine inmiş sorularımda. İki tarafın olumlu ve olumsuz özelliklerinden bahsetmiş. Erkek arkadaşım ile ilgili nokta atışları vardı. “Yakın zamanda evlilik var diyemem ama ilişkiniz güzel ilerleyecek diyebilirim.” “Nişan ve söz ihtimali görüyorum. Geleceği Allah bilir tabii” şeyler yazmış en fazla olarak.

bana olumlu olumsuz yazdi
Teşekkür ediyorum kızlar bana çok olumlu konuşmuştu, anda onun yaptığı hataları falan söylemiş ama düzelecek evlilik ihtimali yüksek demiş. Açıkçası şu an ben duygularımı sorguladığım bir dönemdeyim ve falda anlattığı gibi düzelmesi çok kolay da olmayacak bir noktadayım. O yüzden sorayım dedim olumlu ağırlıklı mı yorum yapmıştı diye.

İyi bir falcı olduğunu düşünüyorum, enerji uyar uymaz o ayrı tabi de :)) Umarım sana yaptığı yorumların hepsi hayrına gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…