tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar alioth a baktırdım, sorumun arka planını ifşa etmiş resmen bana
Cidden beğendim, falcı tavsiye ederken biraz temkinli oluyorum ama yeni birini arıyorsanız ve baktırmadıysanız deneyin
Bu arada pembeci de değil, olduğu gibi anlatıyor.

İkisi için de yorumunu yazar mısın canım baktıklarında?
Digeride ranon cok olumlu alioth da boyle ranona gore farkli hem kısa bakmis ve ben karsi tarafi sormama ragmen fallin yarisini kendine dikkat et gibi seyler yazmis karsi tarafla ilgili de ranonla celisen seyler yazmis ranon istiyor demis alioth da sindi dusuubmuyir demis ama aklinda ne var dusuncesi ne var sorularimi o kadar net ve detaylı sormama ragmen dedigim gibi yarisinda cok takiyorsun dikkat et fiziksel rahatsizlik olabilir zaten takmasam deli gibi niye fal baktirayim ki onu biliyorum ben sorumda ben ne hissediyorum demeedim ki karsi taraf neden boyle ne hissediyor ne yapacak dlye sordum onada yâni yazdigi seyler sordugum sorularin cevabi gibi degildi hissi var ama soyle olacak sennsoyle davran gibi idi ki ben aklindan dusuuncelerinden dolayi baktirdim neyse oyle yani cokda vaov diyemem ikisnede ki vade sordum oda soylememis yani degisik

Anladım canım üzüldüm tabii memnun kalmadığına ama zaten birimizin beğendiğini diğeri beğenmiyor ya da beğeniyoruz anlık olarak bildi diyoruz sanıyoruz ki gelecek de çıkacak ama hiçbir şey çıkmıyor. Ronan vade vermiyormuş zaten, alioth için de yorumlarda görmüştüm sanırım o da vade vermiyor.

Vade vermesin hadi ama karşı tarafi sorupta bana beni anlatiyor ki o kadar da karamsar veya kotu degilim herneyse falin yarisii bana bunu demis ben kendimle alakali tek bir soru sormadim karsi tarafla ilgili evlilikten kacmis diyor iste sen istemissin gibi halbuki evlenmek isteyen karşı taraf benim oyle bi merakim hicbir zaman olmadi buyuk ihtimal bakmak icin bakti fffali taaa dun gece attim bu gece bakti sorun degil zaten ben araba kredisine girsem daha iyidi kenndi dusen aglamaz son diyorum akıllanmıyorum hayir bana iyi deseler ne kotu deseler ne su akar yolunu bulur 2 senelik iliskimde ne fallar baktirdim ne badireler atlattm fala uyupta ki boynuzlanmisiim kimse bunu bilemedi smdi yeni yelkenler derken o 2 yillik iliskim suan 12 saatlik yoldan geldi bana mesaj atiyor neredesin diye bana konum atiyor hayat ne garip şimdide baska biri icin baktiriyorum su akar yolunu bulur en guzeli aslinda akışa birakmak takmamak ta bizde beceremiyoruz ALLAH herkesin gonlune gore versin zaman ne gösterir bilememm ama zamman gercektenn herseyin ilacı

Enerji mi uymuyor noluyor bilemiyorum hiç orasını, mesela ben aliotha sadece ona bir sebepten çok kızdım görüşmeyi kestim sizce o beni arar mı pişman olur mu yaptığından diye sordum o bana aramızda olanların sebebini anlatmış, hiç de bilemeyeceği bir şeydi. Dönüp sorumu okudum ipucu verdim mi diye. Ha tam oturmayan yerler illa ki var mesela benim davranışlarımı yönlendirmem gerektiğiyle ilgili önerisi olmuş aksi takdirde uzaklaşabilir falan demiş de ben her türlü yolu denedim adam zaten hata üstüne hata yapıyor bundan fazlasını da yapamam artık. Sonuç olarak dediğin gibi akışa bıraksak zaten çözülecek konuları akışa bırakamadığımız için faldır şudur budur çare arıyoruz bu sefer işler daha da karmaşıklaşıyor.
Hayırlısı olsun hepimiz için...

Aynen öyle bacım bana da akıl vermiş te kimsenin aklamihtiyacı yok herkesin aklı var zaten enerji meselesi de anlamıyorum fal hani doktora gittiğinde ya enerjimiz uymadı hastalıgınızı tespit edemiyoruz diyecek hali yok ya Buda hayrına bakmıyor sonuçta herneyse böyle şeyler olabilir akışa bırakalım hepimiz için hayırlısı

selam arkadaşlar, yıllar önce hemen birçok sitede fal baktırmaya baya takmıştım ve çok uzun zamandır da baktırmıyorum zira mantıklı bulmuyorum o anki kafayla baktırmıştım ama ihtiyaçtan. arkadaşım meraklısı olduğundan bana da tecrübe edindiğimden sordu kimdir nedir araştırırken buradaki yorumlara rast geldik ve okuduğum yorumlar üzerine ben de yorum yapmak istedim kime faydası olur olmaz bilemem artık. bazı arkadaşlar bazı bakımcılar için tavsiye veriyor sadece filan demiş eleştirmiş mesela ben o kadar çok saçma sapan insanla karşılaştım ki üç vakte kadar şu gelecek bu olacak şeklinde, ama sizin tavsiye dediğiniz şekilde kendince yardımcı olmaya çalışan ve direk çingene falı mantığından uzak birilerine faydalı da olmaya çalışan tek tük insanla da karşılaştım, sonradan bu işleri bitirdiğimde anladım ki o sallayanlardansa tavsiye veren insanlarınkine daha çok ihtiyacım varmış ve daha dürüstlermiş, belki farkında olmadan faydaları bile olmuştur o halimdeyken..hatta bazı falcılar biliyorum ki sırf birilerine yardımı olur diye bile buna vakit harcayanları var,hatta kazandığını da sokak hayvanlarına harcayan eden,(arkadaşımın arkadaşı olan bu tarz bir sitenin kurucusundan öğrenmiştim kadının kendi özel sf sında da görünüyordu zaten yaptıkları vs..) kaldı ki kazançların sadece yüzde 20-30 u kendilerine gidiyor misal 30 a baktırıyorsanız kazandığı 9 tl.. bu paraya da zaten büyük beklenti içine girmek de pek mantıklı gelmiyor ayrıca..herneyse bu kadar tecrübe edince kusura bakmayın ama ben asıl şu olacak bu olacak diye sallayanlardansa bu şekil olan bin kat iyidir diyorum. bu benim tercihim elbette ama fallara körü körüne inanan insanlar haricinde çoğumuz bir nevi psikolog ihtiyacında gibi iyi şeyler duymak için baktırıyoruz nihayetinde, dediğim gibi benim düşüncem bu, hele de şu tarih verenlere hiçten inanmıyor bi tarafımla gülüyorum, o kadar detaylı merak eden varsa da asrtrologlara yönelsin bence 5 tl ye uyduruk sitelerde falcılara vereceğine.. çok uzattım ama yorumları okuyunca yorum yapmadan duramadım hatta sırf bunun için yeni üye oldum üşenmeyip özetle bence ya hiç baktırmayın inanmayın ya da astrologa baktırın en azından biraz daha elle tutulur şekilde haritaya bakılıyor

Ben tellwe üzerinden bir falcıyı merak ettim. Onun için kredi yükledim kadın beni instagram hesabına davet etti. Tellwedeki falı iade edip buradan bakacağını söyledi ve ek ücret talep etti. Bende kabul etmedim isterseniz falı iade edin dedim, etti. Ondan sonra tellwe üzerinden falcı arayışına düştüm. Ben aslında twitter üzerinden baktırıyorum, isteğime bağlı soru açılımları bile baktırdım. Oradaki kişiler daha tutarlıydı çıkan oldu çıkmayan oldu o ayrı. Ama tellwe ve Binnaz göre iyiydi ya da benim şansıma öyle oldu bilmiyorum. Sizin dediğiniz astrolog birisine danışma olayını bende düşündüm. Solar harita danışmanlığı dikkatimi çekti fakat 180, 250, 320 fiyatları ile karşılaştım bende vazgeçtim. Birde solar ile ilgili kafamı karıştıran durumlar oldu burada söylemiycem tabi de. Sizin harita danışmanlığı deneyiminiz varsa dinlemek isterim.

bana falcı vibeı geldi...

bana falcı vibeı geldi...
haklısınız, o yüzden inanmadığımı söyledim ve baktırılmamasını tavsiye ettim falcıyım ama aynı zamanda gerizekalıyım sanırım kendi tekerime çomak sokuyorum. şaka gibi bazıları gerçekten boşa yormaya değil kendini ve kandırılanlar da hakediyorlar hakikaten Allah akıl fikir versin herkese

Merhaba arkadaşlar ben telwe de fal baktırmak istiyorum fakat hiç net bakan birilerine rastlamadım bildiğiniz var mı net çıkan nokta vuruşu yapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…