tellwe.com'da bakılan fallar!

canim kimse nasihat verenleri övmek için de hesap acmaz simdi kimseyi kandirmayalim. bari ne kadar kazandiklarini söylemeseydin. :)
ayni akil fikiri ben de herkes adına diliyorum. :)

canim kimse nasihat verenleri övmek için de hesap acmaz simdi kimseyi kandirmayalim. bari ne kadar kazandiklarini söylemeseydin. :)
ayni akil fikiri ben de herkes adına diliyorum. :)
valla sadece bu konuyla ilgili değil genel olarak fikir belirtmek istediğim birçok konuda ve birçok platformda hesap açıp yazarım adetimdir kaldı ki övmedim kıyaslama yaptım kendi yaşadığım süreçten örnek vererek bu süreç de 3-5 ay değil yıllarca süren bir süreçti, bu arada devlette öğretmenim yani çok şükür o paralara fal açarak kazanmaya çalışacak kadar zor durumda değilim ama faldan medet umacak kadar çökmüş zamanlarım oldu :) mesleki alışkanlık sanırım bilgilendirmeye çalışmak ama burada genel olarak bir güvensizlik var belli ki size özel değil her yazılanı falcı yazmış diye paranoyaya girmek ne kadar kazandıklarını da sanırım herkes bilir siteyi açıp baksa yeter bana özel gizli bilgi değil yani.. ama bunu özellikle belirttim çünkü o paraya zaten kimse gidip birilerinin beklentisini karşılayacak ölçüde bakmaz hani insanlar buradan bile fikir yürütüp medet ummasınlar diye, neyse niye bu kadar açıkladıysam gereksizce anlayan zaten ne demeye çalıştığımı anlamıştır anlamayanlar da neye inanmak istiyorsa inansın nasibini alan zaten alır

Kızlar ortada hiçbirşey yok kız da fikrini belirtmiş sizde bize bu güvensizliği yaşatan hayat utansın kızda doğru diyor sürecini anlatmış sizde fikrinizi diyorsunuz birbirinizi polemiğe girmenize gerek yok baktıran baktırır baktırmak istemeyen baktırmaz

Kendi adıma söylemem gerekirse; iyi niyetli olduğunuza şüphem yok ancak buradaki insanların ruh hali gereği içinde bulundukları sürece çok da gerekli olmayan bir müdahale gibi algılanıyor yazdıklarınız. Bu yüzden tepki çekebilir. Siz de zamanında takılmışsınız bir süre fallara, sonuçta yine kendi yaşanmışlıklarınızla kurtulmuşsunuz. Herkes bunu yapabilir ama önce süreci yaşaması gerekiyor. Faldan beklentiler konusunda da biri tavsiye ister, biri anı öğrenmek ister diğeri geleceği bilsin der ama hangisi olursa olsun bu durum tavsiye verilen falı vade veren faldan daha değerli yapmaz. Fal faldır, zira nasihat dinlediklerimden de hayır görmedim. İnsanlar terapi gibi görsün zaman geçirsin. Yeterli zaman geçince herkes uzaklaşıyor bir şekilde.

Dooığğğruuuu

evet astrologların fiyatları baya baya yüksek malesef ben bir kez baktırdım lao diye danışman var ins da o bakmıştı hatta eğitimini de almayı düşündüm ama vazgeçtim sonra çok uğraşmak lazım öğrenmek için alan arkadaşlarım var ders üzerine ders bitmiyor öyle bi vaktim yok. ben 1 yıllık baktırmıştım bu arada yani öyle çok spesifik şeyler demedi ama sonradan da düşünüyorum illa da hayatımda bişey olacak değil o bir yılda adam belki de ondan bişey demedi yani o da var :) ama faldansa yine biraz daha gerçekçi his veriyor bence

evet haklısınız ben de zaten kendi yaşadığım sürece göre yorumladım herkesin beklentisi elbette farklı, ama o dönemde tamamen sallamasyon kopyala yapıştır yapanlar da baktı dinleyip akıl vermeye çalışan da.. yöntem farkı belki bilmiyorum ama sonradan dedim en azından kopyala yapıştırcıdansa diğeri yine insanlık edip derdimi dinlemiş kendince yardımcı olmaya çalışmış belki de ya da ne niyetle yaptıysa da ben belki de etkisinde kalıp doğru yola gittim farkında olmadan, yoksa herkes yolunu tecrübe ederek bulur dediğiniz gibi, hoş bulamayıp ömrünü fala göre geçirip yaşayanı da var düzenli fal baktırıp öylesine de birşey diyemiyorum aslında o tarz insanların belki de terapi alması lazım çünkü bunu sürekli hale getirmesi aslında terapi ihtiyacında olduğunu gösteriyor bana göre..

Tabii burada akıl vermeye çalışan falcının gerçekten empati mi yaptığını yoksa hisleriyle söyleyecek sözü olmadığı için mi buradan yürüdüğünü ilk etapta anlamak zor. O tip falların da öyle bir sıkıntısı var.
Falın bağımlılığa dönüştüğü noktada terapi almak gerektiği konusunda söylediklerinize katılıyorum. Sadece insan psikolojisi gereği o aşamaya biri söylediğinde değil bizzat kendi farkına vardığında gelebiliyor, buna inanıyorum.

saralipek veya filizlefal deneyen oldu mu yorumları çok güzel
Filizlefal ı denedim, ses kaydı göndermişti. Uykudan kalkmış gibi bakmış fala ağzında yuvarlamış kelimeleri zor anladım. Falda gördüğü herkesin isminde E harfi vardı, kim kimdir ayırt edemedim. Vadesine birkaç ay var ama çok belirgin bir tespiti de yoktu, dolayısıyla iyiydi diyemiyorum.

teşekkürler görüş belirttiğin için :)

saralipek veya filizlefal deneyen oldu mu yorumları çok güzel
Fal sepetinden birçok yorumcu önerebilirim istersen üstelik %50 indirim varmış bugün burda da birçok falcıyla denemelerim oldu tabii zamanında. Artık o eski yorumcularda çıkmış sanırım

Bu aralar psikolojik terapi gibi fala ihtiyacım var.. Bir yanım hayır diyor bir yanım evet.. Bana tellwe den öneriniz var mı?

Bu aralar psikolojik terapi gibi fala ihtiyacım var.. Bir yanım hayır diyor bir yanım evet.. Bana tellwe den öneriniz var mı?
Al benden de o kadar. Onu soracaktım şimdi bi süredir forumu takip edemedim son dönemde en çok beğenilen kim acaba? Bu arada elifsucan benim favorimdi ama kaç gündür yok inşallah siteyi bırakmamıştır bubastis gibi çok üzülürüm. Beğenmeyeni de çok ama bana aşırı tutuyor söyledikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…