tellwe.com'da bakılan fallar!

O zaman bu işi falcıya sormaya hiç gerek yok panpa kes at gitsin. Şerefsiz ve rezil bir insan belli ki yüzüne tükür
Kanka ailesi ile tanışıp suanda yüzük bakıyoruz ev bakıyoruz ve sorma üstüme bi düşüyor bi düşüyor bir dediğim iki edilmiyor hastalandım beni özele götürdü hergün eve meyve taşıdı sigarama kadar düşünüyor ben şok git dedikçe üstüme geliyor aman Allak bullak oldum arkadasmla yatmamış olsaydı keşke engelledim zaten ama eminim bırakmayacak beni o kadar pişman ki görmeniz lazım fino gibi peşimde

Ben zaten buradan seçilen kart enerjilerine çok güvenemiyorum o yüzden kendi kartlarıyla destekledikleri zaman daha memnun oluyorum

Kızlar havadisss 5 fal olmuş inşallah memnun kalırsınız ya bazen böyle bi rüzgar esiyor buralarda herkes koşuyor. Allah sonumuzu hayır etsin

Ya aynı ben, gerçekten onlar kendisi bakınca daha çok güveniyorum nedense. Ay evet 5 olmasına koptum bedava reklam yaptık

Geldimm, yaklaşık 7 buçuk dk bakmış ama fal 2. Dakikada başlıyor. Aklımdaki kişiyi iyi anlatmış gerçekten onun dediği gibi. Ama adım atmaz sen atarsan konuşur dedi sonra 9lu vadede adım var dedi anlamadım pek. Mesajda sordum. Bir de işle ilgili soruma hiç değinmemiş. Aşkı bildiği için 5 verdim ama sevmiyorum böyle şeyleri. İşle ilgili bir tane soru sormuşum yani cevaplasan nolcakki. Daha pahalı olan falına çağırıyor da bu falı eksik baktıysan daha pahalı falına nasıl güvenip geleyim

Arkadaşlar mesajda işle ilgili soruma cevap vermemişsiniz diyorum. Cevap olarak sadece aşkla ilgili şeye cevap yazmış adım atmaz dedim uzun vadede atadabilir diye kıvırıyor ne saçma bi fal ya. İşe mesajda bile açıklama yapma gereği duymamış. Kale almamış resmen, terbiyesizlik bence bu tavsiye etmiyorum şu an tüm güvenilirliği gitti. 5 verdiğime de pişman oldum

Üzüldüm canım evet kötü olmuş gerçekten hiç hoş olmamış yaptığı yakın zamanda tellwe de 2 kişi için beğendim dedim ikisi de hüsran oldu
Puanı keşke cevabından sonra verseydin

Yok canım seninle ilgili değil, kendi terbiyesizliği. Sen sadece aşkla ilgili soru sorduysan, bunu yaşamaman normal. Yorum yazmak için önce puan verilmesi isteniyor. Ben de adil biriyim, düşük verip de şuna da cevap ver öyle 5 yaparım demeyi sevmiyorum. Böyle saygısız biri olacağını da düşünmemiştim. Tellwede ilk defa böyle birine rastladım. Bir de iki de bir tarota gel pahalı falıma gel diye falı bir kısmı öyle geçmiş. E kaldır o zaman kahve falını bakamıyorsan

Üzüldüm canım evet kötü olmuş gerçekten hiç hoş olmamış yaptığı yakın zamanda tellwe de 2 kişi için beğendim dedim ikisi de hüsran oldu
Puanı keşke cevabından sonra verseydin
Yok canım seninle ilgili değil, kendi terbiyesizliği. Sen sadece aşkla ilgili soru sorduysan, bunu yaşamaman normal. Yorum yazmak için önce puan verilmesi isteniyor. Ben de adil biriyim, düşük verip de şuna da cevap ver öyle 5 yaparım demeyi sevmiyorum. Böyle saygısız biri olacağını da düşünmemiştim. Tellwede ilk defa böyle birine rastladım. Bir de iki de bir tarota gel pahalı falıma gel diye falı bir kısmı öyle geçmiş. E kaldır o zaman kahve falını bakamıyorsan

Allah Allah gerçekten ayıp etmiş ya. Valla ben böyle durumlarda çok üzülüyorum, hani özellikle de övmedim sorulunca iyi bakmış özenmiş dedim ki öyleydi de ama ne bileyim yine de kötü hissettim kendimi
Yorum için evet puan gerekiyor da soru sorma kısmından gönderdiysen dedim orada puan gerekmiyordu diye hatırlıyorum. Niye tarota gel demiş durmuş onu da anlamadım, dediğin gibi bakılmayacaksa kahve falı neden var.

Yok gerçekten seninle ilgili değil hiç üzme kendini Anlık durumlar güzel diyebilirim. Ama bir adım atacak bir adım atmayacak diyor demek ki gelecek konusunda vasat. Bir de bu yaptığından dolayı ben hiç hoşlanmadım kendisinden. Soru sorma kısmına da ayrı para istiyor ondan atmadım çünkü bu falcıya 1tl bile fazla ödemek istemiyorum

Teşekkür ederim canım inşallah adımı olur da bu kötü deneyimleri unutturur sana
Geleceği beklemeyeyim ben de boşa bari

Çünkü benim arayabileceğim gibi karşı tarafta arayabilir o aramıyorsa bende aramam ama bazen böyle geliyorlar ara diye sorun değil aranır ama ne biliyim zamanında aradım ne faydasını gördüm isteyen Adam arıyor soruyor zaten istemiyorsa da aramıyor üstüne de aramak bence gerek yok

Teşekkür ederim canım inşallah adımı olur da bu kötü deneyimleri unutturur sana
Geleceği beklemeyeyim ben de boşa bari
Ayy inşallah çok teşekkür ederimm, inşallah sen de kalbinin güzelliğini yaşarsın da bir an önce adımı olur Aa evet doğru senin vaden daha vardı. Boşa bekleme ama yine de senin için tutmasını diliyorum çünkü olumluydu

Sağol canım mutlu olalım inşallah artık hepimiz Vadem var ama umudum yok havadis de olsa başkası da olsa olumlu söyleyene inanasım gelmiyor durum hep ya durağan ya olumsuz ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…