- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.481
Kanka ailesi ile tanışıp suanda yüzük bakıyoruz ev bakıyoruz ve sorma üstüme bi düşüyor bi düşüyor bir dediğim iki edilmiyor hastalandım beni özele götürdü hergün eve meyve taşıdı sigarama kadar düşünüyor ben şok git dedikçe üstüme geliyor aman Allak bullak oldum arkadasmla yatmamış olsaydı keşke engelledim zaten ama eminim bırakmayacak beni o kadar pişman ki görmeniz lazım fino gibi peşimdeO zaman bu işi falcıya sormaya hiç gerek yok panpa kes at gitsin. Şerefsiz ve rezil bir insan belli ki yüzüne tükür
Ben zaten buradan seçilen kart enerjilerine çok güvenemiyorum o yüzden kendi kartlarıyla destekledikleri zaman daha memnun oluyorum
Kızlar havadisss 5 fal olmuşinşallah memnun kalırsınız ya bazen böyle bi rüzgar esiyor buralarda herkes koşuyor. Allah sonumuzu hayır etsin
Aynen öyle oda bana mesaj atmış sırayla bakıcam isim ve yaş bilgisi sadece soyisime gerek yol diye tatlım sakin seni biz ünlü yaptıkYa aynı ben, gerçekten onlar kendisi bakınca daha çok güveniyorum nedense. Ay evet 5 olmasına koptum bedava reklam yaptık
Geldimm, yaklaşık 7 buçuk dk bakmış ama fal 2. Dakikada başlıyor. Aklımdaki kişiyi iyi anlatmış gerçekten onun dediği gibi. Ama adım atmaz sen atarsan konuşur dedi sonra 9lu vadede adım var dedi anlamadım pek. Mesajda sordum. Bir de işle ilgili soruma hiç değinmemiş. Aşkı bildiği için 5 verdim ama sevmiyorum böyle şeyleri. İşle ilgili bir tane soru sormuşum yani cevaplasan nolcakki. Daha pahalı olan falına çağırıyor da bu falı eksik baktıysan daha pahalı falına nasıl güvenip geleyim
Üzüldüm canım evet kötü olmuş gerçekten hiç hoş olmamış yaptığıArkadaşlar mesajda işle ilgili soruma cevap vermemişsiniz diyorum. Cevap olarak sadece aşkla ilgili şeye cevap yazmış adım atmaz dedim uzun vadede atadabilir diye kıvırıyor ne saçma bi fal ya. İşe mesajda bile açıklama yapma gereği duymamış. Kale almamış resmen, terbiyesizlik bence bu tavsiye etmiyorum şu an tüm güvenilirliği gitti. 5 verdiğime de pişman oldum
Yok canım seninle ilgili değil, kendi terbiyesizliği. Sen sadece aşkla ilgili soru sorduysan, bunu yaşamaman normal. Yorum yazmak için önce puan verilmesi isteniyor. Ben de adil biriyim, düşük verip de şuna da cevap ver öyle 5 yaparım demeyi sevmiyorum. Böyle saygısız biri olacağını da düşünmemiştim. Tellwede ilk defa böyle birine rastladım. Bir de iki de bir tarota gel pahalı falıma gel diye falı bir kısmı öyle geçmiş. E kaldır o zaman kahve falını bakamıyorsanÜzüldüm canım evet kötü olmuş gerçekten hiç hoş olmamış yaptığıyakın zamanda tellwe de 2 kişi için beğendim dedim ikisi de hüsran oldu
Puanı keşke cevabından sonra verseydin
Allah Allah gerçekten ayıp etmiş ya. Valla ben böyle durumlarda çok üzülüyorum, hani özellikle de övmedim sorulunca iyi bakmış özenmiş dedim ki öyleydi de ama ne bileyim yine de kötü hissettim kendimiYok canım seninle ilgili değil, kendi terbiyesizliği. Sen sadece aşkla ilgili soru sorduysan, bunu yaşamaman normal. Yorum yazmak için önce puan verilmesi isteniyor. Ben de adil biriyim, düşük verip de şuna da cevap ver öyle 5 yaparım demeyi sevmiyorum. Böyle saygısız biri olacağını da düşünmemiştim. Tellwede ilk defa böyle birine rastladım. Bir de iki de bir tarota gel pahalı falıma gel diye falı bir kısmı öyle geçmiş. E kaldır o zaman kahve falını bakamıyorsan
Yok gerçekten seninle ilgili değil hiç üzme kendiniAllah Allah gerçekten ayıp etmiş ya. Valla ben böyle durumlarda çok üzülüyorum, hani özellikle de övmedim sorulunca iyi bakmış özenmiş dedim ki öyleydi de ama ne bileyim yine de kötü hissettim kendimi
Yorum için evet puan gerekiyor da soru sorma kısmından gönderdiysen dedim orada puan gerekmiyordu diye hatırlıyorum. Niye tarota gel demiş durmuş onu da anlamadım, dediğin gibi bakılmayacaksa kahve falı neden var.
Siz havadise atmamış mıydınız, olivia mıydı o :)Olivia bana eski Buda yenisiyle devam et demiş bilmiyorum
Teşekkür ederim canımYok gerçekten seninle ilgili değil hiç üzme kendiniAnlık durumlar güzel diyebilirim. Ama bir adım atacak bir adım atmayacak diyor demek ki gelecek konusunda vasat. Bir de bu yaptığından dolayı ben hiç hoşlanmadım kendisinden. Soru sorma kısmına da ayrı para istiyor ondan atmadım çünkü bu falcıya 1tl bile fazla ödemek istemiyorum
Olivia nın falıyla çelişmiş havadis öyle anladım benSiz havadise atmamış mıydınız, olivia mıydı o :)
Havadis e attım şimdi ses kaydı cevap gelmiş bilemiyorum olivia farklı o farklı söylemiş şeutan diyor ara konuş bu ne falcılara sorana kadar ama bilemiyorumSiz havadise atmamış mıydınız, olivia mıydı o :)
Ayy inşallah çok teşekkür ederimm, inşallah sen de kalbinin güzelliğini yaşarsın da bir an önce adımı olurTeşekkür ederim canıminşallah adımı olur da bu kötü deneyimleri unutturur sana
Geleceği beklemeyeyim ben de boşa bari
Sağol canım mutlu olalım inşallah artık hepimizAyy inşallah çok teşekkür ederimm, inşallah sen de kalbinin güzelliğini yaşarsın da bir an önce adımı olurAa evet doğru senin vaden daha vardı. Boşa bekleme ama yine de senin için tutmasını diliyorum çünkü olumluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?