- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.501
Olivia nın falıyla çelişmiş havadis öyle anladım ben
Havadis e attım şimdi ses kaydı cevap gelmiş bilemiyorum olivia farklı o farklı söylemiş şeutan diyor ara konuş bu ne falcılara sorana kadar ama bilemiyorum
Ara konuş diyen kim havadiss mi? Ben şeyi anlamıyorum, biz zaten adım atmak istemediğimiz için fal atıyoruz. Falcılar niye sen adım at diyor ki olacak ya da olmayacak desin mesela. Biz adım atabilecek olsak atarız zatenÇünkü benim arayabileceğim gibi karşı tarafta arayabilir o aramıyorsa bende aramam ama bazen böyle geliyorlar ara diye sorun değil aranır ama ne biliyim zamanında aradım ne faydasını gördüm isteyen Adam arıyor soruyor zaten istemiyorsa da aramıyor üstüne de aramak bence gerek yok
Benim de öyle ama işte bir umutSağol canım mutlu olalım inşallah artık hepimizVadem var ama umudum yok havadis de olsa başkası da olsa olumlu söyleyene inanasım gelmiyor durum hep ya durağan ya olumsuz ilerliyor
Arayamıyorsan sebebi vardır mutlaka canım, o konuda kendi iç sesini dinle bence. Ben de bir ayrılık anında onun araması gerekirken aramıştım benim adımımla başladı ilişki amaa böyle olunca karşı taraf çaba harcamamış oluyor dolayısıyla düzelmesini beklediğimiz bir durum varsa mesela adam bizim çabamıza alışık olduğu için kılı kıpırdamıyor. Tabii senin özelinde durum nedir bilemiyorum ama özetle aramıyorsak vardır bir sebebiÇünkü benim arayabileceğim gibi karşı tarafta arayabilir o aramıyorsa bende aramam ama bazen böyle geliyorlar ara diye sorun değil aranır ama ne biliyim zamanında aradım ne faydasını gördüm isteyen Adam arıyor soruyor zaten istemiyorsa da aramıyor üstüne de aramak bence gerek yok
Kendi tecrübemden örnek vermek gerekirse, tepkisiz erkek kadar sinir bozucu biri yok ya. Ya kötü davran soğuyayım ya da iyi davran ilerleyelimYa benim dedim ya arkadaşım arkamdan sallamış bilemiyorum o yüzden kendince haklıda olabilir iki kişi arasındayım biri eski sevgilim arkadaşımın arkamdan salladığı bide şimdi ki geçmişte bana affedilmesi zor bir hata yapmış eskisiyle aşıktım oda öyleydi hayatımın en güzel günleriydi ama mesafe olunca istemedim sonra arkadaşımın arkamdan sakladığını duydum tepkisiz ve çabasız suan mevcuttaki de çok iyi bir dediğimi iki etmiyor ama zamanında yaptığı şeyi unutamıyorum biri çabalıyor hatası var diğeri de tepkisiz ama bilemiyorum işte aklındakini gerçekten haklı nedenleri var mı yada cidden adam tepkisiz mi
Yakın zamanlarda baktırdıklarımdan bahsedeyim.Kızlar son günlerde kime baktırıp begendiniz acaba ?
Beni çağırmamıştı diğer fala ama bir anda yığılma olunca fırsatı kaçırmayayım dedi galiba çünkü hepinize aynı şeyi demişHavadisse ben de baktırdımben begendım ama böyle dizi tanıtımı gbi olmus, kalanı istiyorsan pahalı fala çağırıyor yüzeysel de demiyim ama az bakmıs gibi ama begendım, dusuk kredili olduğu ıcın de iyi daha fazla ödediğimiz ama Demet Akalın gibi yazanlar da var. Yalnız ben atarken kahve 15ti simdi 20 olmus
OlabilirBeni çağırmamıştı diğer fala ama bir anda yığılma olunca fırsatı kaçırmayayım dedi galiba çünkü hepinize aynı şeyi demişHerkes önce kahveye gidiyor ucuz olduğu için diye düşündü herhalde
Çok teşekkür ederim ya dogru düzgün bakabilen birini arıyorumYakın zamanlarda baktırdıklarımdan bahsedeyim.
Oliviateller: Sürekli gittiğim falcıdır, söylediği ve yaşadığım şeyler oldu. Beğeniyorum çok
Havadisss: Bu akşam baktırdım anda iyiydi. Gelecekte saçmalıyor, kafanız karışabilir. Sürekli pahalı falıma gel tarota gel diyor. Bir de aşk dışında bir şey sorarsanız, sormamışsınız gibi kale almıyor.
Demet8888: Anda bildiği şeyler oluyor, hatta o an çok mutlu da olursunuz ama fazlasıyla pembeci. Olacak dediği şeyler olmadı. Her şey çok güzel olacak tadında bir faldı.
Eysanfal: 2 dklık bir ses kaydıydı zaten beğenmedim
Sahmeransawgan: Böyle birine de baktırmışım artık girmiyor galiba. Fena değildi hatta bildiği yerler var. Vadeleri çok uzun olduğu için bir şey diyemiyorum.
Ayten ce ye yıldıznaöe baltırabılırsımız fal sepetinde ben cok memnun kalmıştım ama diğer baktıkları kötuyduÇok teşekkür ederim ya dogru düzgün bakabilen birini arıyorum
Ben atalı 1 hafta oldu 5 dk yaklaşık aynı şekilde kahve attım tarot kartlarına soru sorarak bakmış falıma Yüksek puanlı falcılarla paralel şeyler söyledi bana anda iyiydikac dklık bir sesli bakım yapmış size acaba, bir de ne zaman atmistiniz
Gelecekte vade vermedi bana karşı tarafın ağzından bakmış aslında bütün falcılar aynı şeyi söylüyor bana çıkarmı bilmiyorumkac dklık bir sesli bakım yapmış size acaba, bir de ne zaman atmistiniz
Demet8888: Pembeci denilmesine rağmen bende baktırdım fakat gerçekten pembeci her şey güzel olacak sen çok iyi birisin gibi şeyler içeriyordu sürekliKızlar son günlerde kime baktırıp begendiniz acaba ?
Yok mu o ablanın hesabı falan baktıralım2013 Yılında yengemin komşusu bakmıştı,o aralar karın ağrısı çekiyordum ama geçmişti doktorlarda ne olduğunu anlamamıştı, sonra geçince bende çok üstünde durmadım,kadın sen rahatsızsn araştırmaya git dedi bende yok iyiyim dedim ,değilsin acil git dedi,ve karın bölgesini göstererek ameliyat olacaksın karın bölgenden dedi bende ğüldüm geçtim yok bir şeyim dedim aradan 10 ğün geçti benim ağrılar sıklaştı,ve tuvaletime çıkamamaya başladım sondayla kaldım bir hafta.sonra devlet hastanesinde çare buldular bana miyom vardı,büyümüş ve idrar kesemi kaplamış acil ameliyat oldum açık ameliyat hiç unutmam o ablayı:)
Oliviatellere ne baktırdınızDemet8888: Pembeci denilmesine rağmen bende baktırdım fakat gerçekten pembeci her şey güzel olacak sen çok iyi birisin gibi şeyler içeriyordu sürekliPek tavsiye etmem açıkcası fiyatı çok fazla.
coskunkocernedyum: Aslaa tavsiye etmiyorum çok saçma bir faldı çok alakasızdı.
MedyumHestia: Genel bir yorum yapmıştı sorularımdan ilerlemişti genelde yani yoldan geçen birini çevirsem bana aynılarını söylerdi eminim. Emek verdiğini düşünerek 4 yıldız vermiştim direkt iade etti zaten falı.
Oliviateller: Tellwede en beğendiğim falcı diyebilirim asla pembeci değil ne görürse söylüyor yaşanmasına ihtimal vermediğim şeyleri bile yaşadım hisleri çok kuvvetli tek geçerim.
imamehocazeynep: İlk geldiği zamanlarda baktırmıştım çok güzel bakmıştı fakat 2. gidişimde çok beğenmedim.
Daha denedikçe güncelleyeceğim burayı
Ben genelde kahve baktırıyorum bir keresinde tarotla arasında kaldım diye mesaj atmıştım gerektiği zaman ben kartlarla destekliyorum yazmıştı o yüzden kahve yolluyorum artıkOliviatellere ne baktırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?