- 19 Şubat 2020
- 5.681
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.521
haha valla geçen yıl bakmıştı yine ama artık bakmıyor ,tanıdıklara bakıyordu anca :)Yok mu o ablanın hesabı falan baktıralım
Beğen tuşuna basmadan üzerinde bekleyince görünüyor hepsiKızlar çok saçma olacak biliyorum ama bir yoruma emojiyle nasıl tepki veriyorsunuz? Ben sadece beğen tuşunu görüyorum ona tıklıyorum. Sizler, gibi emojiler koyabiliyorsunuz
aynen öyle benim attığım tarot da berbat ötesiydiAyten ce ye yıldıznaöe baltırabılırsımız fal sepetinde ben cok memnun kalmıştım ama diğer baktıkları kötuydu
Çok teşekkür ederimDemet8888: Pembeci denilmesine rağmen bende baktırdım fakat gerçekten pembeci her şey güzel olacak sen çok iyi birisin gibi şeyler içeriyordu sürekliPek tavsiye etmem açıkcası fiyatı çok fazla.
coskunkocernedyum: Aslaa tavsiye etmiyorum çok saçma bir faldı çok alakasızdı.
MedyumHestia: Genel bir yorum yapmıştı sorularımdan ilerlemişti genelde yani yoldan geçen birini çevirsem bana aynılarını söylerdi eminim. Emek verdiğini düşünerek 4 yıldız vermiştim direkt iade etti zaten falı.
Oliviateller: Tellwede en beğendiğim falcı diyebilirim asla pembeci değil ne görürse söylüyor yaşanmasına ihtimal vermediğim şeyleri bile yaşadım hisleri çok kuvvetli tek geçerim.
imamehocazeynep: İlk geldiği zamanlarda baktırmıştım çok güzel bakmıştı fakat 2. gidişimde çok beğenmedim.
Daha denedikçe güncelleyeceğim burayı
Aa oldu çook teşekkür ederimBeğen tuşuna basmadan üzerinde bekleyince görünüyor hepsi
Şimdi baktım da ona ilk falımı geçen yıl Ağustos ayında atmışım. Acaba Mart ayında yeni mi katılmıştı tellweye ondan olabilir belkiben oliviateller ı hic begenmedigimi cok genel gecer vasat bi fal baktığını hatırlıyorum geçen sene mart ayları gibi hatta. burda cok guzel konusulmaya başladı bi daha denesem mi diye düşünmüyorum değil
Bana baktığı fal da çok pembe yani ve herkesin bakabileceği bir fal gibiydi aslında ama öyle güzeldi ki rüya gibi resmen o yüzden beğendim ben olivia yıben oliviateller ı hic begenmedigimi cok genel gecer vasat bi fal baktığını hatırlıyorum geçen sene mart ayları gibi hatta. burda cok guzel konusulmaya başladı bi daha denesem mi diye düşünmüyorum değil
Hayır baktırmadım ama deneyeceğim kişilerin listesine ekleyeceğimÇok teşekkür ederimpeki fallarkralicesine baktirdiniz mi ? Oliviateller i cok merak ediyorum
Mart nisan gibi yeni katılmıştı bende öyle hatırlıyorum o zaman biraz acemiydi benceben oliviateller ı hic begenmedigimi cok genel gecer vasat bi fal baktığını hatırlıyorum geçen sene mart ayları gibi hatta. burda cok guzel konusulmaya başladı bi daha denesem mi diye düşünmüyorum değil
Bende öyle düşünüyorum ya yani ilk baktırdığımdan beri memnunumŞimdi baktım da ona ilk falımı geçen yıl Ağustos ayında atmışım. Acaba Mart ayında yeni mi katılmıştı tellweye ondan olabilir belki
AhahahahaBana baktığı fal da çok pembe yani ve herkesin bakabileceği bir fal gibiydi aslında ama öyle güzeldi ki rüya gibi resmen o yüzden beğendim ben olivia yı
Gelmez mi yaa ama normalde olumsuzu da söyleyen bir falcıysa ve bana böyle dediyse daha bir mutlu oluyorum belki çıkar diyeAhahahahaGerçekten bazen böyle fallarda o kadar iyi geliyor ki
Evet kesinlikle demet8888 için herkes pembeci dedi ben inanmadım hatta gittim baktırdımGelmez mi yaa ama normalde olumsuzu da söyleyen bir falcıysa ve bana böyle dediyse daha bir mutlu oluyorum belki çıkar diyeDemet8888 dediğinde bu kadar etkilenmedim mesela
Çok teşekkür ederim, hepimizin en olumluları çıksın inşallahEvet kesinlikle demet8888 için herkes pembeci dedi ben inanmadım hatta gittim baktırdımİnşallah çıkar ya sizin için söyledikleri
işte benim de gereksiz pozitif konuştuğu için realist ruhuma aykırı geldiBana baktığı fal da çok pembe yani ve herkesin bakabileceği bir fal gibiydi aslında ama öyle güzeldi ki rüya gibi resmen o yüzden beğendim ben olivia yı
olabilir o açıdan da bakmayı denedim aslındaŞimdi baktım da ona ilk falımı geçen yıl Ağustos ayında atmışım. Acaba Mart ayında yeni mi katılmıştı tellweye ondan olabilir belki
Nasıl pekikızlar naeliarte den geldim
yani yorumları cok iyiydi usenmeden 11 sene onceki yorumlarına kadar indim okudumNasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?