tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar çok saçma olacak biliyorum ama bir yoruma emojiyle nasıl tepki veriyorsunuz? Ben sadece beğen tuşunu görüyorum ona tıklıyorum. Sizler , gibi emojiler koyabiliyorsunuz
Beğen tuşuna basmadan üzerinde bekleyince görünüyor hepsi

Çok teşekkür ederim peki fallarkralicesine baktirdiniz mi ? Oliviateller i cok merak ediyorum

ben oliviateller ı hic begenmedigimi cok genel gecer vasat bi fal baktığını hatırlıyorum geçen sene mart ayları gibi hatta. burda cok guzel konusulmaya başladı bi daha denesem mi diye düşünmüyorum değil

Şimdi baktım da ona ilk falımı geçen yıl Ağustos ayında atmışım. Acaba Mart ayında yeni mi katılmıştı tellweye ondan olabilir belki

Bana baktığı fal da çok pembe yani ve herkesin bakabileceği bir fal gibiydi aslında ama öyle güzeldi ki rüya gibi resmen o yüzden beğendim ben olivia yı

Mart nisan gibi yeni katılmıştı bende öyle hatırlıyorum o zaman biraz acemiydi bence

Gelmez mi yaa ama normalde olumsuzu da söyleyen bir falcıysa ve bana böyle dediyse daha bir mutlu oluyorum belki çıkar diye Demet8888 dediğinde bu kadar etkilenmedim mesela
Evet kesinlikle demet8888 için herkes pembeci dedi ben inanmadım hatta gittim baktırdım İnşallah çıkar ya sizin için söyledikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…