- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.541
yok yok ben de beğenmedim onu 5-6 dk boyunca mıy mıy mıy konuşmuş ne dediği de anlaşılmıyo dediği ne harfler ne tarihler doğru ne de tarifleri doğru bahsettiği eski sevgilimi bambaşka karaktersiz bi insan olarak anlatmış tamam zaten adam olmadığı için ayrıldık da o kadar değilKızlar filizlefal ı başka deneyen oldu mu? Ben denemiştim ve hiç beğenmemiştim ama sürekli bir sıra var hikmeti nedir ben bir şey mi kaçırdım diye düşündüm
Bu arada Eysanfal ı da denedim, tespitleri iyi gibi bilmiyorum ama fal bakarken sanırım paspas yapıyordu aynı anda sürekli bir yerleri silme sağa sola çarpma sesi geliyordu, nefes nefeseydi. Hoşlanmadım hiç bu durumdan.
Vadesine bakacağım.
Medyum Petek var dı sizin listede,ona bıktırdınız mı?yok yok ben de beğenmedim onu 5-6 dk boyunca mıy mıy mıy konuşmuş ne dediği de anlaşılmıyo dediği ne harfler ne tarihler doğru ne de tarifleri doğru bahsettiği eski sevgilimi bambaşka karaktersiz bi insan olarak anlatmış tamam zaten adam olmadığı için ayrıldık da o kadar değilbu arada eyşandaki işini yapma ciddiyetine hayran kaldım :)
Evet bende de öyleydi zor anladım dediklerini, sürekli aynı harfleri vermişti alakasız kişilerden bahsetti çoğunu tanıdığıma bile emin değilim. Benim sorduğum kişiye de bir zahmet sonlarda 1-2 cümle kurmuştu.yok yok ben de beğenmedim onu 5-6 dk boyunca mıy mıy mıy konuşmuş ne dediği de anlaşılmıyo dediği ne harfler ne tarihler doğru ne de tarifleri doğru bahsettiği eski sevgilimi bambaşka karaktersiz bi insan olarak anlatmış tamam zaten adam olmadığı için ayrıldık da o kadar değilbu arada eyşandaki işini yapma ciddiyetine hayran kaldım :)
Ben baktırdım ona :)Medyum Petek var dı sizin listede,ona bıktırdınız mı?
Benim neredeyse hayatımı anlatmış,eşimin adını da yazınca şüphelendim.Ben baktırdım ona :)
Fazla nokta atışı olan bir fal değildi, sıkıntılar geçmiş kaynaklı falan demiş gerçekten de öyle ama bu kimsenin bilemeyeceği bir şey değil. Sorumun cevabını vermiş, vade verememişti. Ona daha detaylı başka falda bakmam lazım demiş :)
ben ona iki kere kahve attım ilkinde görü alamadım diye çevirdi, ikinciyi attım siteye ara verdim diye geri çevirdi tamam dedim kadını saldım artık sonra profiline baktım daha üstüme birkaç kişiye daha bakmış ben bişey anlamadım bu triplerden yaniMedyum Petek var dı sizin listede,ona bıktırdınız mı?
Var onda birşeyler ama çıkar kokusu yakındaben ona iki kere kahve attım ilkinde görü alamadım diye çevirdi, ikinciyi attım siteye ara verdim diye geri çevirdi tamam dedim kadını saldım artık sonra profiline baktım daha üstüme birkaç kişiye daha bakmış ben bişey anlamadım bu triplerden yani
aynı tipte bir faldı benimki de acaba ikimize aynılarını mı söyledi diye düşündürmedi değil hahahaEvet bende de öyleydi zor anladım dediklerini, sürekli aynı harfleri vermişti alakasız kişilerden bahsetti çoğunu tanıdığıma bile emin değilim. Benim sorduğum kişiye de bir zahmet sonlarda 1-2 cümle kurmuştu.
Neyse rahatladım sorun bende değilmiş
bakalım iyice kıllandım ben de özellikle benim falıma bakmadı ya kişisel olarak garezim oluştuVar onda birşeyler ama çıkar kokusu yakında.
Hatırlıyorum sizi ya acaba başka hesaptan baktırmış olabilir miyim diye düşünmüştünüz hatta.Benim neredeyse hayatımı anlatmış,eşimin adını da yazınca şüphelendim.
Bazılarından görü alamıyorum o yüzden bakmıyorum falan yazmış profiline.ben ona iki kere kahve attım ilkinde görü alamadım diye çevirdi, ikinciyi attım siteye ara verdim diye geri çevirdi tamam dedim kadını saldım artık sonra profiline baktım daha üstüme birkaç kişiye daha bakmış ben bişey anlamadım bu triplerden yani
cok enteresanBazılarından görü alamıyorum o yüzden bakmıyorum falan yazmış profiline.
Ben attığımda sırada 3 kişi vardı yanlış hatırlamıyorsam, onlar dururken direkt bana bakmıştı.
Evet,tellwe de daha önce başıma gelmişti böyle birşey.Çok güvenli bir site değil o yüzden.Hatırlıyorum sizi ya acaba başka hesaptan baktırmış olabilir miyim diye düşünmüştünüz hatta.
Yani meslek, isminden harf vs bilinebilir de direkt adını yazması eşinizin çok şüpheli olmuş.
Bazılarından görü alamıyorum o yüzden bakmıyorum falan yazmış profiline.
Ben attığımda sırada 3 kişi vardı yanlış hatırlamıyorsam, onlar dururken direkt bana bakmıştı.
Benide geri çevirmişti enerji alamadım diyeBazılarından görü alamıyorum o yüzden bakmıyorum falan yazmış profiline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?