- 15 Nisan 2020
- 571
- 592
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.561
ben mii hic baktirmadim suan baktiran varsa diye fikir alma amaçlı yazmistimMerhaba ben gümüşlü su baktırmıştım vadesi yaza ama merak ettim şimdi siz böyle diyince siz ne baktırdınız :)
konu dışı ama Ronan size çıkmıştı değil mi vadesindemi olmuştu ? ismi aratınca görmüştümMerhaba ben gümüşlü su baktırmıştım vadesi yaza ama merak ettim şimdi siz böyle diyince siz ne baktırdınız :)
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Olivianın arınma falı var. Üzerindeki kötü enerjileri, blokajları temizliyormuş. Ona veya başka birine bu tarz bir bakım yaptırdınız mı? Sizce uzaktan enerji temizleme işlemi yapılabilir mi? Mantıklı mı saçma mı geliyor size merak ettim. Blokajlarım var gibi hissediyorum da böyle bir şey çare olur mu kiDeğerli görüşlerinizi bekliyorum
Ben ona baktırdım da bilemedim pembesi gibi geldi :) ronan içinde iki fal baktırdım biri çıktı diğeri belirsizdiruhterapisi diye biri var o nasıldır acaba elim gitti gitti geldi
pembeyse hic baktirmiyim ya ronana da gitmeyi düşünmüyorum açıkçası çok abartı geliyo fiyatlarıBen ona baktırdım da bilemedim pembesi gibi geldi :) ronan içinde iki fal baktırdım biri çıktı diğeri belirsizdi
Tütsü yapıyorum, sirkeli su yapmadım ama deneyebilirim. Kurşun dökecek biri yok maalesefSirkeli suyla yıkan, el altında varsa evde adaçayı tütsüsü yap. Bu işleri yapan bir abla bana uzaktan olmaz demişti, el almış birine kurşun döktürmek gerekiyormuş. Yakında bilen biri varsa bence kurşun döktür panpa.
Ben geçen sene üzerimde çok fazla nazar olduğu için böyle bir bakım yaptırmıştım ve çok faydasını gördüm gerçekten sürekli başıma bir şey geliyordu kötü durumdaydım hemen geçirdi bence arınma falı uzakda olsa bile etki ediyorKızlar bir şey sormak istiyorum. Olivianın arınma falı var. Üzerindeki kötü enerjileri, blokajları temizliyormuş. Ona veya başka birine bu tarz bir bakım yaptırdınız mı? Sizce uzaktan enerji temizleme işlemi yapılabilir mi? Mantıklı mı saçma mı geliyor size merak ettim. Blokajlarım var gibi hissediyorum da böyle bir şey çare olur mu kiDeğerli görüşlerinizi bekliyorum
Aa süpermiş ben de düşünüyordum da emin olamadım. Teşekkür ederimBen geçen sene üzerimde çok fazla nazar olduğu için böyle bir bakım yaptırmıştım ve çok faydasını gördüm gerçekten sürekli başıma bir şey geliyordu kötü durumdaydım hemen geçirdi bence arınma falı uzakda olsa bile etki ediyor
Telefon numarası vardı bende isim olarak Fatmaydı fakat ne numarası kalmış ne hangi şehirde olduğuAa süpermiş ben de düşünüyordum da emin olamadım. Teşekkür ederimPeki nerede kime baktırmıştınız
Ay gerçekten öyle o da çok etkiliyor ben elimden geldiğince pozitif davranıyorum zaten hepSürekli negatif enerjide olduğunu düşünmek üzerimde nazar var nasıl gidecek diye düşünmekte enerjiyi daha çok düşürüyormuş iyi geleceğine inanmak lazımmış dua okuyun iyileştireceğinr inanarak sirkeyle dus almak ve adaçayı ben öyle yapıyorum :) öğrendiklerimi aktarıyorum belki yanlış bilmiyoeum
bana baktığı fal cok vasattıGaiptensesler i denediniz mi kızlar ?
Telefon numarası vardı bende isim olarak Fatmaydı fakat ne numarası kalmış ne hangi şehirde olduğuBulunduğum şehirde olan birisi değildi çünkü arkadaşım aracığıyla öğrenmiştim bende yine arkadaşıma sorarım onda eğer ki numarası veya herhangi bilgisi varsa size iletirim kesinlike ❤
Sürekli negatif enerjide olduğunu düşünmek üzerimde nazar var nasıl gidecek diye düşünmekte enerjiyi daha çok düşürüyormuş iyi geleceğine inanmak lazımmış dua okuyun iyileştireceğinr inanarak sirkeyle dus almak ve adaçayı ben öyle yapıyorum :) öğrendiklerimi aktarıyorum belki yanlış bilmiyoeum
Çok teşekkürler ikinize deeAy gerçekten öyle o da çok etkiliyor ben elimden geldiğince pozitif davranıyorum zaten hep
Bende önceden bakmıştım beğenmemiştim sonra bir daha yollamadımGaiptensesler i denediniz mi kızlar ?
Ayy bendeee sirke kokar diye onu denemedim hiçÇok teşekkürler ikinize deeEvet ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum hep ama birkaç yıldır yaşadığım ve bir türlü çözülmeyen şeyler var hayatımda O yüzden artık böyle düşünmeye başladım. Adaçayı tütsüsü yapıyorum iyi geliyor. Sirke kokar diye yapmıyordum ama denerim
Bana şaşırtıcı şekilde net tarih verdi şaşırdım doğrusuBende önceden bakmıştım beğenmemiştim sonra bir daha yollamadım
Ya aslında ben ilkkez kullanıyorumbana baktığı fal cok vasattı
Yaa bende yıllar önce kiielamet diye birine baktırmıştım onun etkisinde çok kalmıştım hiçbir yerde bulamadım onu sonraKızlar telwede ecem23 vardı nerde olduğunu bilen var mı ? Yıllar önce detaylarıyla çıkmıştı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?