tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Olivianın arınma falı var. Üzerindeki kötü enerjileri, blokajları temizliyormuş. Ona veya başka birine bu tarz bir bakım yaptırdınız mı? Sizce uzaktan enerji temizleme işlemi yapılabilir mi? Mantıklı mı saçma mı geliyor size merak ettim. Blokajlarım var gibi hissediyorum da böyle bir şey çare olur mu ki Değerli görüşlerinizi bekliyorum

Sirkeli suyla yıkan, el altında varsa evde adaçayı tütsüsü yap. Bu işleri yapan bir abla bana uzaktan olmaz demişti, el almış birine kurşun döktürmek gerekiyormuş. Yakında bilen biri varsa bence kurşun döktür panpa.

Tütsü yapıyorum, sirkeli su yapmadım ama deneyebilirim. Kurşun dökecek biri yok maalesef Teşekkür ederim

Ben geçen sene üzerimde çok fazla nazar olduğu için böyle bir bakım yaptırmıştım ve çok faydasını gördüm gerçekten sürekli başıma bir şey geliyordu kötü durumdaydım hemen geçirdi bence arınma falı uzakda olsa bile etki ediyor

Aa süpermiş ben de düşünüyordum da emin olamadım. Teşekkür ederim Peki nerede kime baktırmıştınız

Aa süpermiş ben de düşünüyordum da emin olamadım. Teşekkür ederim Peki nerede kime baktırmıştınız
Telefon numarası vardı bende isim olarak Fatmaydı fakat ne numarası kalmış ne hangi şehirde olduğu Bulunduğum şehirde olan birisi değildi çünkü arkadaşım aracığıyla öğrenmiştim bende yine arkadaşıma sorarım onda eğer ki numarası veya herhangi bilgisi varsa size iletirim kesinlike

Sürekli negatif enerjide olduğunu düşünmek üzerimde nazar var nasıl gidecek diye düşünmekte enerjiyi daha çok düşürüyormuş iyi geleceğine inanmak lazımmış dua okuyun iyileştireceğinr inanarak sirkeyle dus almak ve adaçayı ben öyle yapıyorum :) öğrendiklerimi aktarıyorum belki yanlış bilmiyoeum

Ay gerçekten öyle o da çok etkiliyor ben elimden geldiğince pozitif davranıyorum zaten hep

Ay gerçekten öyle o da çok etkiliyor ben elimden geldiğince pozitif davranıyorum zaten hep
Çok teşekkürler ikinize dee Evet ben de pozitif düşünmeye çalışıyorum hep ama birkaç yıldır yaşadığım ve bir türlü çözülmeyen şeyler var hayatımda O yüzden artık böyle düşünmeye başladım. Adaçayı tütsüsü yapıyorum iyi geliyor. Sirke kokar diye yapmıyordum ama denerim

Ayy bendeee sirke kokar diye onu denemedim hiç sirkeli suyla banyo yapan arkadaşlarım bile var sirke kokusunu hiç sevmem bence de kokar sirke ya ne gerek var o kadarına

Kızlar telwede ecem23 vardı nerde olduğunu bilen var mı ? Yıllar önce detaylarıyla çıkmıştı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…