tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar dün online görünce seruven e kahve baktırdım. Genelde burada kitap ve gümüşlü su falı beğenilmiş ben niye kahve attım bilmiyorum tabii ona rağmen çok çok beğendim yorumunu, gerçekten yaşananların özeti gibiydi.
Verdiği bazı vadeler var, olumlu şeyler söylemiş aslında ama flashback yaşatınca bana hüzünle karışık duygular belirdi bende. İlk vadesi yakın, çıkarsa diğer fallarına giderim mutlaka.

Serüven nerdeydi

Evet bende eskiden baktırınca duymuştum adını
Siz denerseniz diğer fallarını deneyin bence. Ben kendim ve karşıdaki kişi hakkında çok bilgi verilen (ad soyad, doğum tarihi, anne adı vs.) fallara gitmek istemiyorum bazen onun etkisiyle kahveye yöneldim sanırım. Bu deneme amaçlı gibi oldu, çıkarsa düşünmem onlara da giderim :))

Bende bu kadar ayrıntı vermek istemiyorum gerek yok baktırdıklarımın çıkmasını bekliyecem bu ara:))

Aaa çok iyi bende serüvene baktıran biri var mı diye merak ediyordum yakın zamanda. Yarın bende baktırayım. ❤❤

uzun ve detaylı bakıyorsa ben de baktirmayı düşünüyorum içinize sindi mi ?

uzun ve detaylı bakıyorsa ben de baktirmayı düşünüyorum içinize sindi mi ?
Ronan ve demet8888 le kıyaslarsak o kadar uzun ve detaylı değil ama yine de detaylıydı tabii.
İçime sindi diyebilirim. Bir kusuru var, hızlı yazarken oluyor sanırım çok fazla klavye hatası vardı. Noktalama işaretlerine de dikkat etmiyor fazla. Anlaşılıyor tabii ama mesela bir kelimeyi yanlış yazmış daha doğrusu klavye değiştirmiş o kısımda anlam değişmişti tamamen. Neyse ki sordum burayı anlamadım diye de öylece netleşti.

anladimm tesekkurler

Hadi bakalım bir kişi daha aklıma yer etti ona da baktırırım burada kim geçerse ona gidiyorum ama henüz vade çıkan yok olivia çok enteresan bir detayda on iki den vurdu hedefi diğerleri öyle kaldı arada okuyorum girip bakıyorum olan birşey var mı diye maalesef

olivia detaylı mıydı tavsiye eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…