- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.581
keşke bulsaydık çok ayrıntılı bakmıştı çünküYaa bende yıllar önce kiielamet diye birine baktırmıştım onun etkisinde çok kalmıştım hiçbir yerde bulamadım onu sonra
Serüven nerdeydiKızlar dün online görünce seruven e kahve baktırdım. Genelde burada kitap ve gümüşlü su falı beğenilmiş ben niye kahve attım bilmiyorum tabiiona rağmen çok çok beğendim yorumunu, gerçekten yaşananların özeti gibiydi.
Verdiği bazı vadeler var, olumlu şeyler söylemiş aslında ama flashback yaşatınca bana hüzünle karışık duygular belirdi bende. İlk vadesi yakın, çıkarsa diğer fallarına giderim mutlaka.
Tellwe de. Çok eski bir yorumcuymuş beğeneni çokmuş eski yorumlara da bakmıştım.Serüven nerdeydi
Evet bende eskiden baktırınca duymuştum adınıTellwe de. Çok eski bir yorumcuymuş beğeneni çokmuş eski yorumlara da bakmıştım.
Siz denerseniz diğer fallarını deneyin bence. Ben kendim ve karşıdaki kişi hakkında çok bilgi verilen (ad soyad, doğum tarihi, anne adı vs.) fallara gitmek istemiyorum bazen onun etkisiyle kahveye yöneldim sanırım. Bu deneme amaçlı gibi oldu, çıkarsa düşünmem onlara da giderim :))Evet bende eskiden baktırınca duymuştum adını
Bende bu kadar ayrıntı vermek istemiyorum gerek yok baktırdıklarımın çıkmasını bekliyecem bu ara:))Siz denerseniz diğer fallarını deneyin bence. Ben kendim ve karşıdaki kişi hakkında çok bilgi verilen (ad soyad, doğum tarihi, anne adı vs.) fallara gitmek istemiyorum bazen onun etkisiyle kahveye yöneldim sanırım. Bu deneme amaçlı gibi oldu, çıkarsa düşünmem onlara da giderim :))
Aaa çok iyi bende serüvene baktıran biri var mı diye merak ediyordum yakın zamanda. Yarın bende baktırayım. ❤❤Kızlar dün online görünce seruven e kahve baktırdım. Genelde burada kitap ve gümüşlü su falı beğenilmiş ben niye kahve attım bilmiyorum tabiiona rağmen çok çok beğendim yorumunu, gerçekten yaşananların özeti gibiydi.
Verdiği bazı vadeler var, olumlu şeyler söylemiş aslında ama flashback yaşatınca bana hüzünle karışık duygular belirdi bende. İlk vadesi yakın, çıkarsa diğer fallarına giderim mutlaka.
uzun ve detaylı bakıyorsa ben de baktirmayı düşünüyorum içinize sindi mi ?Kızlar dün online görünce seruven e kahve baktırdım. Genelde burada kitap ve gümüşlü su falı beğenilmiş ben niye kahve attım bilmiyorum tabiiona rağmen çok çok beğendim yorumunu, gerçekten yaşananların özeti gibiydi.
Siz sorunca gördüm ben de, sonra baktım epey yorum var hakkında buralarda bir deneyeyim dedim iyi de oldu sankiAaa çok iyi bende serüvene baktıran biri var mı diye merak ediyordum yakın zamanda. Yarın bende baktırayım. ❤❤
Ronan ve demet8888 le kıyaslarsak o kadar uzun ve detaylı değil ama yine de detaylıydı tabii.uzun ve detaylı bakıyorsa ben de baktirmayı düşünüyorum içinize sindi mi ?
Evet memnun da kalmışsınız çok sevindim sizin için bende en kısa sürede baktırıp yorum yapacağjmSiz sorunca gördüm ben de, sonra baktım epey yorum var hakkında buralarda bir deneyeyim dedim iyi de oldu sanki
anladimm tesekkurlerRonan ve demet8888 le kıyaslarsak o kadar uzun ve detaylı değil ama yine de detaylıydı tabii.
İçime sindi diyebilirim. Bir kusuru var, hızlı yazarken oluyor sanırım çok fazla klavye hatası vardı. Noktalama işaretlerine de dikkat etmiyor fazla. Anlaşılıyor tabii ama mesela bir kelimeyi yanlış yazmış daha doğrusu klavye değiştirmiş o kısımda anlam değişmişti tamamen. Neyse ki sordum burayı anlamadım diye de öylece netleşti.
olivia detaylı mıydı tavsiye eder misinizHadi bakalım bir kişi daha aklıma yer etti ona da baktırırım burada kim geçerse ona gidiyorum ama henüz vade çıkan yok olivia çok enteresan bir detayda on iki den vurdu hedefi diğerleri öyle kaldı arada okuyorum girip bakıyorum olan birşey var mı diye maalesef
Ben de az önce baktırdım bolivia ya, olumlu şeyler söylemiş vade de vermiş. Çok fazla analizi yoktu o konuda yorum yapamıyorum.bolivia 'yı denedim beğendim kızlar vade vermemiş ama analizleri iyiydi
Kime baktırmıştınız?26 saattir falın cevabı gelmiyo ya sinir oldum bu kadar bekleyen var mı ?
Gaiptensesler canımKime baktırmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?