- 15 Nisan 2020
- 571
- 592
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.601
yeni katılanlara baktırmak biraz riskli oluyor maalesefBen de az önce baktırdım bolivia ya, olumlu şeyler söylemiş vade de vermiş. Çok fazla analizi yoktu o konuda yorum yapamıyorum.
Hatasiztarot ise berbat soruyu okumaktan aciz, tavsiye etmiyorum.
Haklısınız aslında, ben de fiyatı fazla değilken deneyeyim diyorum belki iyidir baktırmış olurum diye ama daha soruyu okumadan senaryo yazmış kafasına göre ilk defa bu kadar özensiz yorum gördüm.yeni katılanlara baktırmak biraz riskli oluyor maalesef
gerçekten öyle yılda 3 iade hakkımız olması da ayrı ironikHaklısınız aslında, ben de fiyatı fazla değilken deneyeyim diyorum belki iyidir baktırmış olurum diye ama daha soruyu okumadan senaryo yazmış kafasına göre ilk defa bu kadar özensiz yorum gördüm.
İade de etmiyor şaka gibigerçekten öyle yılda 3 iade hakkımız olması da ayrı ironik
Detay yani bilmiyorum ki uzun ve boş fallar oluyor kısa öz oluyor olivia bildiği şeyler vardı diğerleri zamanla alakalı detay a gelirsek de normaldi 20 kredi zaten ne kadar detaylı olabilirolivia detaylı mıydı tavsiye eder misiniz
Bana promosyon bakmıştı. Bu yüzden haliyle genel bir bakımdı ancak beni iyi analiz etmiş. Hayata dair tavsiyeleri güzeldi. Bir de yazı dili çok iyi, akıcı ve uzun bir faldı. Kendisi de tatlı birisi. Promosyon da olsa ben sevmiştimKızlar villrose u deneyen oldu mu? Genelde promosyon fal bakmış ama memnunlar gibi.
Demek ki hisli biriymiş soru olmadan da tutarlı bakabildiyseBana promosyon bakmıştı. Bu yüzden haliyle genel bir bakımdı ancak beni iyi analiz etmiş. Hayata dair tavsiyeleri güzeldi. Bir de yazı dili çok iyi, akıcı ve uzun bir faldı. Kendisi de tatlı birisi. Promosyon da olsa ben sevmiştim
Genelde enerji alamıyorum veya olumsuz görüyorum diye iptal ediyorlarKızlar bu falcilar neden iptal eder falı ?
O zaman benimki olumsuz mu ? YaZmis müsait olamıyorum canım . Evliliğim eşimle ilgili sormuştumGenelde enerji alamıyorum veya olumsuz görüyorum diye iptal ediyorlar
Yazdığı kusuruma bakma müsait olamıyorum canım lütfenGenelde enerji alamıyorum veya olumsuz görüyorum diye iptal ediyorlar
Sırada başka bekleyen var mıydı? Zaman ayıramıyorsa ondan iptal etmiştir diyeceğim ama o zaman fal kabul etmesin yani değişik.Yazdığı kusuruma bakma müsait olamıyorum canım lütfen
Bende anlamadımSırada başka bekleyen var mıydı? Zaman ayıramıyorsa ondan iptal etmiştir diyeceğim ama o zaman fal kabul etmesin yani değişik.
Yok sanmıyorum olumsuz olduğunu öyle olsa söylerdi hani böyle böyle görüyorum ama yorumlayayım mı diye benceO zaman benimki olumsuz mu ? YaZmis müsait olamıyorum canım . Evliliğim eşimle ilgili sormuştum
Ben çok beğeniyorum onu,çok tatlı bir kız ve gerçekten samimi buluyorum.Bolivia'ya attım ama çok çok kısa bir fal bakmış,o kadar da bekledim.Gerçi büyük bir beklentim yoktuDemek ki hisli biriymiş soru olmadan da tutarlı bakabildiyseProfilindeki yazıları da samimi geldi bana ısındım yani o yüzden gönderdim ama ne zaman online olur bilemiyorum bekleyeceğim teşekkür ederim
Dogru . Çok teşekkür ederim canım Olivia ya yolladım ama hiç gormuyo ya bunlarYok sanmıyorum olumsuz olduğunu öyle olsa söylerdi hani böyle böyle görüyorum ama yorumlayayım mı diye bence
Villrose önceden de gözüme çarpmıştı ama çok online olmuyor gibiydi o yüzden vazgeçmiştim, herkesi de denedim artık onu bekleyebilirimBen çok beğeniyorum onu,çok tatlı bir kız ve gerçekten samimi buluyorum.Bolivia'ya attım ama çok çok kısa bir fal bakmış,o kadar da bekledim.Gerçi büyük bir beklentim yoktu.
Ben de artık can sıkıntısından atıyorum.Tellwe de maksimum harcayacağım kredi 10'durVillrose önceden de gözüme çarpmıştı ama çok online olmuyor gibiydi o yüzden vazgeçmiştim, herkesi de denedim artık onu bekleyebilirim
7-10 kredi iyidir ama bazen çok beğenilenler oluyor dayanamayıp atıyorumBen de artık can sıkıntısından atıyorum.Tellwe de maksimum harcayacağım kredi 10'dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?