tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar villrose u deneyen oldu mu? Genelde promosyon fal bakmış ama memnunlar gibi.
Bana promosyon bakmıştı. Bu yüzden haliyle genel bir bakımdı ancak beni iyi analiz etmiş. Hayata dair tavsiyeleri güzeldi. Bir de yazı dili çok iyi, akıcı ve uzun bir faldı. Kendisi de tatlı birisi. Promosyon da olsa ben sevmiştim

Demek ki hisli biriymiş soru olmadan da tutarlı bakabildiyse Profilindeki yazıları da samimi geldi bana ısındım yani o yüzden gönderdim ama ne zaman online olur bilemiyorum bekleyeceğim teşekkür ederim

Demek ki hisli biriymiş soru olmadan da tutarlı bakabildiyse Profilindeki yazıları da samimi geldi bana ısındım yani o yüzden gönderdim ama ne zaman online olur bilemiyorum bekleyeceğim teşekkür ederim
Ben çok beğeniyorum onu,çok tatlı bir kız ve gerçekten samimi buluyorum.Bolivia'ya attım ama çok çok kısa bir fal bakmış,o kadar da bekledim.Gerçi büyük bir beklentim yoktu.

Ben çok beğeniyorum onu,çok tatlı bir kız ve gerçekten samimi buluyorum.Bolivia'ya attım ama çok çok kısa bir fal bakmış,o kadar da bekledim.Gerçi büyük bir beklentim yoktu.
Villrose önceden de gözüme çarpmıştı ama çok online olmuyor gibiydi o yüzden vazgeçmiştim, herkesi de denedim artık onu bekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…