tellwe.com'da bakılan fallar!

Demek ki hisli biriymiş soru olmadan da tutarlı bakabildiyse Profilindeki yazıları da samimi geldi bana ısındım yani o yüzden gönderdim ama ne zaman online olur bilemiyorum bekleyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim Evet tutarlıydı, hatta kırgın olduğum erkekten de bahsetmişti.
Bir de karşılıksız olarak o kadar ilgilenmesinden dolayı insan olarak da çok iyi, bunu başka kimse yapmıyor O sanırım her zaman giremiyor ve girince sadece geceleri aktif oluyor, sanki bir ara duvarına öyle yazmıştı diye hatırlıyorum. Bana da gecenin bir körü bakmıştı zaten

Yaa inşallah girer de bir an önce bakar diyorum Zaten önceliğim promosyon fallar demiş ve gerçekten de öyle bakınca belli birşeyleri karşılıksız yapmaktan keyif aldığı

Kızlar Bolivya’ya attım aynı buradaki arkadaş gibi sorulara hiç bakmamış ki kendisiyle fala başlamadan önce mesajlaştık ben kendisine dedim ki bana sabah bakayım demiş ben beklerim sorun değil sorularım bu şekilde bu fal uygun mu bana yok gösterir mi dedim ben zaten kendi enerjimle bakıyorum demiş bana sadece. Attığım tarot kartlarının anlamını yazmış sorumla alakası yok ve sonunda istersen detaylı kahveye gel demiş ya dedim bem size en basında dedim merak ettiğim konu bu ben burada bunu çektim ama genelde karşı taraf daha farklı şekilde bakıyor nokta atılı yapıyor vs benim kendi kartım var hislerim var dediniz şimdi bana tutuyorsun tüm fal boyunca su kart hayırlıdır su hayırsızdır demişsiniz kusura bakmayın da ben bu bilgilere internetten de ulaşıyorum size de sordum sorularıma yanıt olur mu isterseniz iptal edip kahveye geleyim dedim bana yok yok dediniz tüm fal internete girip yazdığınızda çıkan bilgiler kızlar başla hiçbirşey yok

Bana attığı fal resmen dalga geçer gibiydi.Çok sinir oldum kendisine,bu arada MedyumFatma35 diye yeni bir falcıya attım bu akşam,ben çok beğendim.Denemek isteyen olursa tavsiye ederim.

Demet8888 e son bir kez daha fal baktırayım diye kredi yüklemiştim 80 olmuş inanılmaz ya

Canım çok memnun kalamadım ya
Yani evet özenli bakmış, hissettiği şeyler de var ama çok alakasız kısımlar da var. Biten ilişkimde sanki benim bazı sabırsızlıklarım ya da inatlaşmalarım varmış gibi söylemiş ama durum öyle değil aslında. Bir de onun madde benzeri bazı bağımlılıkları var o da sizi yıpratmış falan demiş, adam ağzına alkol sürmezdi sigarayı da bırakmıştı. Sen adım atarsan evliliğe gider yoksa yerinde sayar demiş de ben adım atmaktan bitap haldeyim zaten bu arada emeğine 5 yıldız verdim yine de uğraşmış çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…