- 18 Şubat 2018
- 13.488
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.260
- 598
- 45
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.621
Ayy evet alışkanlık haline geliyor bir süre sonra7-10 kredi iyidir ama bazen çok beğenilenler oluyor dayanamayıp atıyorum
Rica ederimDemek ki hisli biriymiş soru olmadan da tutarlı bakabildiyseProfilindeki yazıları da samimi geldi bana ısındım yani o yüzden gönderdim ama ne zaman online olur bilemiyorum bekleyeceğim teşekkür ederim
Yaa inşallah girer de bir an önce bakar diyorumRica ederimEvet tutarlıydı, hatta kırgın olduğum erkekten de bahsetmişti.
Bir de karşılıksız olarak o kadar ilgilenmesinden dolayı insan olarak da çok iyi, bunu başka kimse yapmıyorO sanırım her zaman giremiyor ve girince sadece geceleri aktif oluyor, sanki bir ara duvarına öyle yazmıştı diye hatırlıyorum. Bana da gecenin bir körü bakmıştı zaten
Bende aynı şekildeKızlar bu arada eski fallarıma bakarken gördüm. gulfemm diye birine baktırmışım. Hiçbir şey bilememiş ve dediği hiçbir şeyi de yaşamadım bilginiz olsun
Bana attığı fal resmen dalga geçer gibiydi.Çok sinir oldum kendisine,bu arada MedyumFatma35 diye yeni bir falcıya attım bu akşam,ben çok beğendim.Denemek isteyen olursa tavsiye ederim.Kızlar Bolivya’ya attım aynı buradaki arkadaş gibi sorulara hiç bakmamış ki kendisiyle fala başlamadan önce mesajlaştık ben kendisine dedim ki bana sabah bakayım demiş ben beklerim sorun değil sorularım bu şekilde bu fal uygun mu bana yok gösterir mi dedim ben zaten kendi enerjimle bakıyorum demiş bana sadece. Attığım tarot kartlarının anlamını yazmış sorumla alakası yok ve sonunda istersen detaylı kahveye gel demiş ya dedim bem size en basında dedim merak ettiğim konu bu ben burada bunu çektim ama genelde karşı taraf daha farklı şekilde bakıyor nokta atılı yapıyor vs benim kendi kartım var hislerim var dediniz şimdi bana tutuyorsun tüm fal boyunca su kart hayırlıdır su hayırsızdır demişsiniz kusura bakmayın da ben bu bilgilere internetten de ulaşıyorum size de sordum sorularıma yanıt olur mu isterseniz iptal edip kahveye geleyim dedim bana yok yok dediniz tüm fal internete girip yazdığınızda çıkan bilgiler kızlar başla hiçbirşey yok
DeneyeceğimBana attığı fal resmen dalga geçer gibiydi.Çok sinir oldum kendisine,bu arada MedyumFatma35 diye yeni bir falcıya attım bu akşam,ben çok beğendim.Denemek isteyen olursa tavsiye ederim.
Memnun kalırsın diye düşünüyorumKızlar yapmayın isim falan vermeyin hemen koşuyorum yaMedyumFatma35 e de attım hadi bakalım
Bu arada son cevap verdiği kişi sen miydin canım bilmiyorum iki kişiden bahsediyor ama epey detaylı cevap vermiş takdir ettimMemnun kalırsın diye düşünüyorum
İki kişi ise benimdirBu arada son cevap verdiği kişi sen miydin canım bilmiyorum iki kişiden bahsediyor ama epey detaylı cevap vermiş takdir ettim
Canım çok memnun kalamadım yaN noktalibirgul beğendin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?