tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana da aynı şeyleri demiş senden dolayı madde alışkanlıkları var senin çabanla demiş özelden hatta ss atayım sana

Bana da aynı şeyleri demiş senden dolayı madde alışkanlıkları var senin çabanla demiş özelden hatta ss atayım sana
Canım var mıydı ki o kişinin alkol vs durumu? Madde deyince de yani aklına alkol dışında şeyler geliyor insanın günahını da almayayım diyor ama başka şekilde günah alıyor kopyaladığı fallar yüzünden

Aşkm alkol herkeste var da bataklık gibi bunu bana sana söylemesi ve fallarımız birbiriyle çok uyumlu değil mi sence de ana fikir denilenler

Kahve falı mıydı? Tarotsa veya kahve de olsa kendi tarot kartlarından baktıysa Şeytan kartını görüp madde bağımlılığı diye atlamıştır

Aşkm alkol herkeste var da bataklık gibi bunu bana sana söylemesi ve fallarımız birbiriyle çok uyumlu değil mi sence de ana fikir denilenler
Yok illa ki var tabii alkol, sen o yüzden mi tutarlı bulmuştun aslında onu demek istemiştim. Fal bence de kopyala yapıştır biraz da üzerinde oyna tamamdır olmuş, soruya göre evirip çevirmiş sadece

Yok illa ki var tabii alkol, sen o yüzden mi tutarlı bulmuştun aslında onu demek istemiştim. Fal bence de kopyala yapıştır biraz da üzerinde oyna tamamdır olmuş, soruya göre evirip çevirmiş sadece
Ben işte tutarlı bulduğum konu eskiyi önermesi ve oda sessiz bende sessiz kaldım senin çabanla olacak

Ben tellweye bir süre ara verdim. Yıllardır fal baktırıyorum beğendiğim falcı sayısı 1. Ya çok bekletiyorlar ya özensiz bakıp sallıyorlar.
Ben de kriz halindeyim sürekli baktırmak istiyorum öyle olunca fiyatlar uygun diye tellwe de baktırıyorum bir süredir ama böyle olaylar da soğutuyor cidden.

Ben tellweye bir süre ara verdim. Yıllardır fal baktırıyorum beğendiğim falcı sayısı 1. Ya çok bekletiyorlar ya özensiz bakıp sallıyorlar.
Ben de eskiden çok baktırıyordum.Şimdi kırk yılda bir atıyorum,o da yenilere atarım genelde bir şans vermek için,bir de gerçekten Tellwe'de 10 krediden fazla vermemek lazım kimseye.Bu arada Elifsucan,Olivia ve birçok falcıya baktırdım zamanında ama hiçbiri çıkmadı.

Ben de kriz halindeyim sürekli baktırmak istiyorum öyle olunca fiyatlar uygun diye tellwe de baktırıyorum bir süredir ama böyle olaylar da soğutuyor cidden.
Fal baktırmak bağımlılık yapıyor Acaba şu falcı ne der bu falcı iyiymiş bilir belki diye diye elde koca bir sıfırla ayrılıyoruz. Aynen özellikle tellwede kopya fallar çok dönüyor. Yönetime söyleyelim desek, o kadar kötü sistemleri var ki hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar

Ay evet Elifsucan çok övülüyor ama bana da hiçbir şey bilememişti. Hatta saçmalamış diyebilirim. Olivia ile enerjimiz uyuştu belki bilmiyorum bildiği şeyler oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…