- 18 Şubat 2018
- 13.486
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.231
- 598
- 45
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.641
Çok karmaşık yazıyor ama bana dedikleri doğruydu.Türkçe yazımı ve noktalama işareti kullanımı çok kötü,atacaklar bunu dikkate alarak atsınOkudum kızlar dedikleri tutarlı bu Arada
Bana da aynı şeyleri demiş senden dolayı madde alışkanlıkları var senin çabanla demiş özelden hatta ss atayım sanaCanım çok memnun kalamadım ya
Yani evet özenli bakmış, hissettiği şeyler de var ama çok alakasız kısımlar da var. Biten ilişkimde sanki benim bazı sabırsızlıklarım ya da inatlaşmalarım varmış gibi söylemiş ama durum öyle değil aslında. Bir de onun madde benzeri bazı bağımlılıkları var o da sizi yıpratmış falan demiş, adam ağzına alkol sürmezdi sigarayı da bırakmıştı. Sen adım atarsan evliliğe gider yoksa yerinde sayar demiş de ben adım atmaktan bitap haldeyim zatenbu arada emeğine 5 yıldız verdim yine de uğraşmış çünkü.
Canım var mıydı ki o kişinin alkol vs durumu? Madde deyince de yani aklına alkol dışında şeyler geliyor insanın günahını da almayayım diyor ama başka şekilde günah alıyor kopyaladığı fallar yüzündenBana da aynı şeyleri demiş senden dolayı madde alışkanlıkları var senin çabanla demiş özelden hatta ss atayım sana
Aşkm alkol herkeste var da bataklık gibi bunu bana sana söylemesi ve fallarımız birbiriyle çok uyumlu değil mi sence de ana fikir denilenlerCanım var mıydı ki o kişinin alkol vs durumu? Madde deyince de yani aklına alkol dışında şeyler geliyor insanın günahını da almayayım diyor ama başka şekilde günah alıyor kopyaladığı fallar yüzünden
Kahve falı mıydı? Tarotsa veya kahve de olsa kendi tarot kartlarından baktıysa Şeytan kartını görüp madde bağımlılığı diye atlamıştırCanım var mıydı ki o kişinin alkol vs durumu? Madde deyince de yani aklına alkol dışında şeyler geliyor insanın günahını da almayayım diyor ama başka şekilde günah alıyor kopyaladığı fallar yüzünden
Ayy yok ya,kimi beğensem altından birşey çıkıyor.Kapatıp hesabı kimseye atmamak lazım bundan sonraAşkm alkol herkeste var da bataklık gibi bunu bana sana söylemesi ve fallarımız birbiriyle çok uyumlu değil mi sence de ana fikir denilenler
Aşkm sadece kahve bakıyorKahve falı mıydı? Tarotsa veya kahve de olsa kendi tarot kartlarından baktıysa Şeytan kartını görüp madde bağımlılığı diye atlamıştır
Yok illa ki var tabii alkol, sen o yüzden mi tutarlı bulmuştun aslında onu demek istemiştim. Fal bence de kopyala yapıştır biraz da üzerinde oyna tamamdır olmuş, soruya göre evirip çevirmiş sadeceAşkm alkol herkeste var da bataklık gibi bunu bana sana söylemesi ve fallarımız birbiriyle çok uyumlu değil mi sence de ana fikir denilenler
Ben işte tutarlı bulduğum konu eskiyi önermesi ve oda sessiz bende sessiz kaldım senin çabanla olacakYok illa ki var tabii alkol, sen o yüzden mi tutarlı bulmuştun aslında onu demek istemiştim. Fal bence de kopyala yapıştır biraz da üzerinde oyna tamamdır olmuş, soruya göre evirip çevirmiş sadece
Anladım canım, yani benim de ilk dikkatimi çeken o kısım oldu çünkü adam hiç alkol almıyor. Bana dese senin alkolün yüzünden olmuş inanırım yani ama ona inanamadımBen işte tutarlı bulduğum konu eskiyi önermesi ve oda sessiz bende sessiz kaldım senin çabanla olacak
Ben tellweye bir süre ara verdim. Yıllardır fal baktırıyorum beğendiğim falcı sayısı 1. Ya çok bekletiyorlar ya özensiz bakıp sallıyorlar.Ayy yok ya,kimi beğensem altından birşey çıkıyor.Kapatıp hesabı kimseye atmamak lazım bundan sonra.
O 1 kimdir?Ben tellweye bir süre ara verdim. Yıllardır fal baktırıyorum beğendiğim falcı sayısı 1. Ya çok bekletiyorlar ya özensiz bakıp sallıyorlar.
Ben de kriz halindeyim sürekli baktırmak istiyorum öyle olunca fiyatlar uygun diye tellwe de baktırıyorum bir süredir ama böyle olaylar da soğutuyor cidden.Ben tellweye bir süre ara verdim. Yıllardır fal baktırıyorum beğendiğim falcı sayısı 1. Ya çok bekletiyorlar ya özensiz bakıp sallıyorlar.
Ben de eskiden çok baktırıyordum.Şimdi kırk yılda bir atıyorum,o da yenilere atarım genelde bir şans vermek için,bir de gerçekten Tellwe'de 10 krediden fazla vermemek lazım kimseye.Bu arada Elifsucan,Olivia ve birçok falcıya baktırdım zamanında ama hiçbiri çıkmadı.Ben tellweye bir süre ara verdim. Yıllardır fal baktırıyorum beğendiğim falcı sayısı 1. Ya çok bekletiyorlar ya özensiz bakıp sallıyorlar.
Olivia sadece. Gerçi geç bakıyor ama en azından beklediğime değiyorO 1 kimdir?
Fal baktırmak bağımlılık yapıyorBen de kriz halindeyim sürekli baktırmak istiyorum öyle olunca fiyatlar uygun diye tellwe de baktırıyorum bir süredir ama böyle olaylar da soğutuyor cidden.
Ay evet Elifsucan çok övülüyor ama bana da hiçbir şey bilememişti. Hatta saçmalamış diyebilirim. Olivia ile enerjimiz uyuştu belki bilmiyorum bildiği şeyler oluyor bendeBen de eskiden çok baktırıyordum.Şimdi kırk yılda bir atıyorum,o da yenilere atarım genelde bir şans vermek için,bir de gerçekten Tellwe'de 10 krediden fazla vermemek lazım kimseye.Bu arada Elifsucan,Olivia ve birçok falcıya baktırdım zamanında ama hiçbiri çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?