- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.961
Ooof of açma yaramıEvet evet bi de anda bilince ister istemez tutunmaya çalışıyoruz o kişiye gelecekle ilgili söyledikleri olur anı bildiyse diye, bel bağlıyoruz adamlar vuruyo üstüne falcılar vuruyo vay ben nere gidem
Sezgiselruh u merak ettim o nasıldı acabaOoof of açma yaramı
Ben ona da baktırdım, anda o da gayet iyiydi ama vadesine 1 hafta kalmış yani bilemiyorum. Umarım o da anlıkta süper gelecekte fos olan tayfadan olmazSezgiselruh u merak ettim o nasıldı acaba
Anlıkta neleri tutturmuştu mesela? Gerçekten hisli mi sizce bilemiyorum mitraya attım o bakana kadar ben gittim demin adama yazdım allah beni kahretsin diye ağlayan kız vardı ya ona dönüştüm şuan djhxsbfjBen ona da baktırdım, anda o da gayet iyiydi ama vadesine 1 hafta kalmış yani bilemiyorum. Umarım o da anlıkta süper gelecekte fos olan tayfadan olmaz
Bakalım T Theseaanchor beğendi mi o ne diyecek merak ediyorum.
Şöyle ki, anlıkta onun da hayatında ciddi problemleri olduğunu söylemiş. Bana yine aynı şeyleri yaşatma korkusu yaşadığı için geri planda durduğunu, bunu nasıl çözeceğini bilmediğini ama yollar aradığını söylemiş, benim aslında ona bu yolu gösterdiğimi ama buna rağmen onun eylemsiz kalışının beni iyice tükettiğini yazmış, bu kısım özellikle doğru çünkü son konuşmamız ve sonrasında hissettiklerim böyleydi. Sonrası da işte tabii bu durum geçici olacak adım atacak vs dediği kısım.Anlıkta neleri tutturmuştu mesela? Gerçekten hisli mi sizce bilemiyorum mitraya attım o bakana kadar ben gittim demin adama yazdım allah beni kahretsin diye ağlayan kız vardı ya ona dönüştüm şuan djhxsbfj
Aa baya güzel noktalara parmak basmış gibi :) sağol ya inşallah bakalım konuşucam şimdiŞöyle ki, anlıkta onun da hayatında ciddi problemleri olduğunu söylemiş. Bana yine aynı şeyleri yaşatma korkusu yaşadığı için geri planda durduğunu, bunu nasıl çözeceğini bilmediğini ama yollar aradığını söylemiş, benim aslında ona bu yolu gösterdiğimi ama buna rağmen onun eylemsiz kalışının beni iyice tükettiğini yazmış, bu kısım özellikle doğru çünkü son konuşmamız ve sonrasında hissettiklerim böyleydi. Sonrası da işte tabii bu durum geçici olacak adım atacak vs dediği kısım.
Ayrıca bana sen adım atma demiş ben kendimi tutuyorumSenin adımın umarım güzel şeylere vesile olur
Yani evet, doğru gibi geldi zaten söyledikleri de sadece soruya cevap verilip başka tespit yapılmayınca tatmin etmiyor beni. O açıdan iyiydi gayet :) Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz o zamanAa baya güzel noktalara parmak basmış gibi :) sağol ya inşallah bakalım konuşucam şimdi
30 sayfa mı ?? memnun kaldınız mı ? bıldıgı seyler oldu mu ya da soyledıklerını yasadınız mı1000 tl normal bence hatta az bile geldi bana. 2-3 bin arası istiyor Benım sorduğum kişilerben evlilik ve çocuk alanında vedik astrolog Özlem Sügen Yücel Sügen onlara baktırmıştım, 30-40 sayfa yazı göndermişti bana hem batı hem vedık açıklama yapmıştı karsılastırmalı. Gecen sene bir arkadasım baktırdı evlilik ıcın bu kişiye 500 demisti sanki
Sen detokstasın unutma kendine gelYorumlarınızı bekliyoruz kızlar
Durum düzelmedi ama güncellendi diyebilirim ondan dolayı çektim falı :) çünkü o anki durumu belirtmiştim falın açıklamasında. Olaylar karışık adamın psikolojik durumu çökmüş vaziyette biraz konuştum neden iletişime geçmediğini falan sordum ayrı değiliz ama sorunlu bi ilişki, anlattı işte merakımı giderdim o oldu yani bi sonuç yok zamana bıraktım zorla bişey yaptıramam kendisine de söyledim an itibariyle fal baktırmanın da çok anlamı kalmadı ama akıllanır mıyım sanmam hashhahaYani evet, doğru gibi geldi zaten söyledikleri de sadece soruya cevap verilip başka tespit yapılmayınca tatmin etmiyor beni. O açıdan iyiydi gayet :) Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz o zamanDurum düzelirse mitranın falını iptal et paran cebinde kalsın tabii ilişkinle ilgili baktırıyorsan
Yorumlarınızı bekliyoruz kızlar
Bilmiyorum ki anlayamadım bendeNasıldıı
Bekliyoruz evitacım yoksa sıkıntıdan sigaraya başlayacağımŞu çalışmalarıma devam edeyim hepinize bakasım varçekip kurtaracağım sizi telwe den
söyledigi seyler 2024 ve 2025 yılları ıcındi, cunku transitlerle gezegen hareketleriyle vs acıklamıs su tarihte su var sizin bu tarih soyle su tarihte sunu yasayabılırsınız vs. verdigi bilgiler dogru tespitleri anlık analizleri, bende su an dedigi gibi ilerliyor. verdigi tarihlere kadar cok majör bir sey öngörmemis hayatımda, nitekim öyle de devam ediyor su an30 sayfa mı ?? memnun kaldınız mı ? bıldıgı seyler oldu mu ya da soyledıklerını yasadınız mı
Evet detokstayım benimki sadece merak çünkü ikisine de baktırmıştım yaaSen detokstasın unutma kendine gel
söyledigi seyler 2024 ve 2025 yılları ıcındi, cunku transitlerle gezegen hareketleriyle vs acıklamıs su tarihte su var sizin bu tarih soyle su tarihte sunu yasayabılırsınız vs. verdigi bilgiler dogru tespitleri anlık analizleri, bende su an dedigi gibi ilerliyor. verdigi tarihlere kadar cok majör bir sey öngörmemis hayatımda, nitekim öyle de devam ediyor su an
Neyse en azından bi iletişim oldu bu vesileyle fallara da ara vermiş olursun ne kadar ara versen karDurum düzelmedi ama güncellendi diyebilirim ondan dolayı çektim falı :) çünkü o anki durumu belirtmiştim falın açıklamasında. Olaylar karışık adamın psikolojik durumu çökmüş vaziyette biraz konuştum neden iletişime geçmediğini falan sordum ayrı değiliz ama sorunlu bi ilişki, anlattı işte merakımı giderdim o oldu yani bi sonuç yok zamana bıraktım zorla bişey yaptıramam kendisine de söyledim an itibariyle fal baktırmanın da çok anlamı kalmadı ama akıllanır mıyım sanmam hashhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?