- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.941
1000 lirayı çekmesi için az da olsa ismi duyulmuş, eğitimleri sertifikaları ortada olan biri olması lazım. çok geniş çaplı yorumlamalar yapılabiliyor 1000 lirayı hatta fazlasını hakedenler de vardır ama piyasa değerlerine baktığım zaman 200-300 az buldum ben. astrologluğa yeni başlayanlar alıyor o parayı adam gibi bir şey baktırmak istiyorum derseniz ortalama bi meblağı gözden çıkarmanız gerekir yaniarkadaşlar ya size bir şey danışmam lazım. fal falan bir yere kadar da ben doğum haritamı yorumlatmak istiyorum.
bırıne sordum 1.000 tl istedi !! ben şok oldum. 200,300 tl bile çok olur dıye dusunuyordum . ya ben bu işlerden cok uzagım ya da ınsanlar aklını kaçırmış. bin lira nedir cok asırı degıl mı sizce ? normal mi baktırsam mı dogum harıtama ? ( bır seyler duymam lazım cok ıhtıyacım var hayatımla alakla bırsyler duymaya )
instagram da isim yapmış eğitimleri olan biri. ama aslında yeni başladı bu işlere. bilmiyorum gerçekten işin maddi kısmını hıc bılmıyorum piyasası vs. belkıde ondan cok cok sasırdım.1000 lirayı çekmesi için az da olsa ismi duyulmuş, eğitimleri sertifikaları ortada olan biri olması lazım. çok geniş çaplı yorumlamalar yapılabiliyor 1000 lirayı hatta fazlasını hakedenler de vardır ama piyasa değerlerine baktığım zaman 200-300 az buldum ben. astrologluğa yeni başlayanlar alıyor o parayı adam gibi bir şey baktırmak istiyorum derseniz ortalama bi meblağı gözden çıkarmanız gerekir yani
evet fal gibi değil bütçe açısından maalesefinstagram da isim yapmış eğitimleri olan biri. ama aslında yeni başladı bu işlere. bilmiyorum gerçekten işin maddi kısmını hıc bılmıyorum piyasası vs. belkıde ondan cok cok sasırdım.
Aynen öyle.. hani zaten onu görmesinden ziyade bunu bana nasıl söyledi kendine bu kadar mı güveniyor şoku oldu bende. Yoksa ben hayatımdaki insanı bildikten sonra kafamda niye şüphe oluşsun arkamdan bişey dönüyorsa onu bana rabbim gösterir sen değil ki. Kaldı ki aldatılıyor muyum diye sormamışım sana.. tellwenin müşteriye karşı hiçbir adabı bir duruşu yok gerçektenHayatındaki insan seni aldatıyor demek bayağı büyük bir iddia, uyduruk falcılar bunu nasıl söyleyebiliyor sasırıyorum. Belkı de kadısısndaki insan gidip kocasına saldırıcak edicek bu yuzden. Buyuk vebal
Gerçekten yalanlar ve arkadan çevrilen dolaplar er ya da geç gün yüzüne çıkıyor. Bir şekilde görüyorsun. İlahi adalet mi desem bilemedim ama var yani böyle bir şey. Bir taraf yalanlı, bir taraf dürüstse, mutlaka çıkıyor ortaya.Aynen öyle.. hani zaten onu görmesinden ziyade bunu bana nasıl söyledi kendine bu kadar mı güveniyor şoku oldu bende. Yoksa ben hayatımdaki insanı bildikten sonra kafamda niye şüphe oluşsun arkamdan bişey dönüyorsa onu bana rabbim gösterir sen değil ki. Kaldı ki aldatılıyor muyum diye sormamışım sana.. tellwenin müşteriye karşı hiçbir adabı bir duruşu yok gerçekten
Kesinlikle öyle yeter ki senin sevgin, kalbin temiz olsun ben bi gece içimde hiçbir şüphe yokken bi anlık istekle elimi göğsüme bastırıp Allahım bilmem gereken benden saklanan bir şey varsa bana göster diye dua edip yattıktan sonra rüyasında aldatıldığını görmüş, 10 gün sonra aynı şekilde birebir yaşayarak aldatıldığını öğrenmiş biriyim :) sen niyetinde duygunda dürüst olursan rabbim geri cevirmiyo bazen oluyo gözünün önünde bazen de senden habersiz bi şekilde senin öcünü alıyor... Allah çok büyük çokGerçekten yalanlar ve arkadan çevrilen dolaplar er ya da geç gün yüzüne çıkıyor. Bir şekilde görüyorsun. İlahi adalet mi desem bilemedim ama var yani böyle bir şey. Bir taraf yalanlı, bir taraf dürüstse, mutlaka çıkıyor ortaya.
Bende sezgisel ruh a attımMitramoniye kahve atmıştım kahve bakmıyorum sistem kendisi açmış kusura bakmayın diyip iade etti dert ettiğin şeye bak canım ya hemen gittim tarot attım
NasıldııBende sezgisel ruh a attım
Mitramoniye kahve atmıştım kahve bakmıyorum sistem kendisi açmış kusura bakmayın diyip iade etti dert ettiğin şeye bak canım ya hemen gittim tarot attım
Yorumlarınızı bekliyoruz kızlarBende sezgisel ruh a attım
Valla benim kahveyi iade edip telefonu duvara fırlattı herhalde ne kadar bekletiyolar 1. Sıradayım en son beni de fıttırtıcaklarYorumlarınızı bekliyoruz kızlar
Canım helenakademi ye 3 kere gittim demişsin vade vermiş miydi? Çıkan/çıkmayan oldu mu söylediklerinden?Valla benim kahveyi iade edip telefonu duvara fırlattı herhalde ne kadar bekletiyolar 1. Sıradayım en son beni de fıttırtıcaklar
Anlık tespitleri güzeldi kafamdaki düşünceleri planlarımı vs bilmişti başarılı buldum o bakımdan, 2-3 aylık vadeler vermiş hep ama en son benim adamı sordum daha bekliyceksin demişti hala bekliyorumCanım helenakademi ye 3 kere gittim demişsin vade vermiş miydi? Çıkan/çıkmayan oldu mu söylediklerinden?
Ben de geçen hafta denemiştim de çıkanı falan var mı diye merak ettim. Mart sonuna kadar demiş bana da bakalım...Anlık tespitleri güzeldi kafamdaki düşünceleri planlarımı vs bilmişti başarılı buldum o bakımdan, 2-3 aylık vadeler vermiş hep ama en son benim adamı sordum daha bekliyceksin demişti hala bekliyorum
Bize gelecek de lazım işteBen de geçen hafta denemiştim de çıkanı falan var mı diye merak ettim. Mart sonuna kadar demiş bana da bakalım...
Anlık tespitlerini ben de beğenmiştim.
Aynen, zaten anda hepsi biliyor gibi geliyor aa diyorum çok mantıklı sonra bir bakıyorum dediği hiçbir şey olmamışBize gelecek de lazım işte
Evet evet bi de anda bilince ister istemez tutunmaya çalışıyoruz o kişiye gelecekle ilgili söyledikleri olur anı bildiyse diye, bel bağlıyoruz adamlar vuruyo üstüne falcılar vuruyo vay ben nere gidemAynen, zaten anda hepsi biliyor gibi geliyor aa diyorum çok mantıklı sonra bir bakıyorum dediği hiçbir şey olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?