tellwe.com'da bakılan fallar!

1000 lirayı çekmesi için az da olsa ismi duyulmuş, eğitimleri sertifikaları ortada olan biri olması lazım. çok geniş çaplı yorumlamalar yapılabiliyor 1000 lirayı hatta fazlasını hakedenler de vardır ama piyasa değerlerine baktığım zaman 200-300 az buldum ben. astrologluğa yeni başlayanlar alıyor o parayı adam gibi bir şey baktırmak istiyorum derseniz ortalama bi meblağı gözden çıkarmanız gerekir yani

instagram da isim yapmış eğitimleri olan biri. ama aslında yeni başladı bu işlere. bilmiyorum gerçekten işin maddi kısmını hıc bılmıyorum piyasası vs. belkıde ondan cok cok sasırdım.

1000 tl normal bence hatta az bile geldi bana. 2-3 bin arası istiyor Benım sorduğum kişiler ben evlilik ve çocuk alanında vedik astrolog Özlem Sügen Yücel Sügen onlara baktırmıştım, 30-40 sayfa yazı göndermişti bana hem batı hem vedık açıklama yapmıştı karsılastırmalı. Gecen sene bir arkadasım baktırdı evlilik ıcın bu kişiye 500 demisti sanki

Son 1 ayda baktırdığım falları yazıyorum
senadogru: klasik pembeci ne söylediğini insanları nasıl yönlendireceğini bilmeden atıp tutuyor büyük iddialarda bulundu ama boş bi de ben yok dedikçe ısrarla öyle olacak demesi çileden çıkardı tam bir balon

zehranur22: bu daha da kötüydü yaşı da küçük belli zaten salladı da salladı

kibeletarot: 3 kere gittim analizlerini çok beğeniyorum kesin kesin konuşmuyor ama öngörü yapıp olası ihtimallerden bahsediyor an ve geçmişte yanıldığı olmadı bana. Şimdi fiyatını arttırmış ama değer diye düşünüyorum en azından hisli bi kadın

bolivia: ne iyi ne kötü diyebilirim kötüye yakın orta, yoklukta gidilir

medyumfatma35: ilk baktırdığımda beğenmiştim ama burada kopya fal baktığı söylendi yorumlara baktığınızda bile anlarsınız zaten herkese aynısını söylediği belli başlı cümle kalıpları var. Tabi ki önermiyorum hayal kırıklığı oldu benim için

seruven: her falcinin söyleyemeyeceği spesifik birkaç detayı vermişti orda tavladı beni güvenilir buldum kredisi bence fazla ama çok çok yüksek beklentide değilseniz denenir şahsen beni etkiledi

helenakademi: bu kişi de tellwede yeni Instagram'da da sayfası var güvenilir bir görüntü veriyor buna da 3 kez gitmişim ilki güzeldi diğerleri ortalamaydı kötü değil birçok falcıya göre ilgili biri analizlerini de beğendim

helinnnn00: analizler eh işteydi ama çok tecrübeli olduğunu zannetmiyorum adam başkasına yönelmiş falan dedi ve ayrı bile değilim sadece sorunlarımız var resmen aldatıyor demeye getirdi bu da kötü değildi diğer tespitleri idare ederdi ama yanılma payı kabul eden biri değilseniz tavsiye etmem yanıldığı şeyler olur yanlış yönlendirebilir çok güvenilir gelmedi

Hayatındaki insan seni aldatıyor demek bayağı büyük bir iddia, uyduruk falcılar bunu nasıl söyleyebiliyor sasırıyorum. Belkı de kadısısndaki insan gidip kocasına saldırıcak edicek bu yuzden. Buyuk vebal

Aynen öyle.. hani zaten onu görmesinden ziyade bunu bana nasıl söyledi kendine bu kadar mı güveniyor şoku oldu bende. Yoksa ben hayatımdaki insanı bildikten sonra kafamda niye şüphe oluşsun arkamdan bişey dönüyorsa onu bana rabbim gösterir sen değil ki. Kaldı ki aldatılıyor muyum diye sormamışım sana.. tellwenin müşteriye karşı hiçbir adabı bir duruşu yok gerçekten

Gerçekten yalanlar ve arkadan çevrilen dolaplar er ya da geç gün yüzüne çıkıyor. Bir şekilde görüyorsun. İlahi adalet mi desem bilemedim ama var yani böyle bir şey. Bir taraf yalanlı, bir taraf dürüstse, mutlaka çıkıyor ortaya.

Kesinlikle öyle yeter ki senin sevgin, kalbin temiz olsun ben bi gece içimde hiçbir şüphe yokken bi anlık istekle elimi göğsüme bastırıp Allahım bilmem gereken benden saklanan bir şey varsa bana göster diye dua edip yattıktan sonra rüyasında aldatıldığını görmüş, 10 gün sonra aynı şekilde birebir yaşayarak aldatıldığını öğrenmiş biriyim :) sen niyetinde duygunda dürüst olursan rabbim geri cevirmiyo bazen oluyo gözünün önünde bazen de senden habersiz bi şekilde senin öcünü alıyor... Allah çok büyük çok

Canım helenakademi ye 3 kere gittim demişsin vade vermiş miydi? Çıkan/çıkmayan oldu mu söylediklerinden?
Anlık tespitleri güzeldi kafamdaki düşünceleri planlarımı vs bilmişti başarılı buldum o bakımdan, 2-3 aylık vadeler vermiş hep ama en son benim adamı sordum daha bekliyceksin demişti hala bekliyorum

Anlık tespitleri güzeldi kafamdaki düşünceleri planlarımı vs bilmişti başarılı buldum o bakımdan, 2-3 aylık vadeler vermiş hep ama en son benim adamı sordum daha bekliyceksin demişti hala bekliyorum
Ben de geçen hafta denemiştim de çıkanı falan var mı diye merak ettim. Mart sonuna kadar demiş bana da bakalım...
Anlık tespitlerini ben de beğenmiştim.

Aynen, zaten anda hepsi biliyor gibi geliyor aa diyorum çok mantıklı sonra bir bakıyorum dediği hiçbir şey olmamış
Evet evet bi de anda bilince ister istemez tutunmaya çalışıyoruz o kişiye gelecekle ilgili söyledikleri olur anı bildiyse diye, bel bağlıyoruz adamlar vuruyo üstüne falcılar vuruyo vay ben nere gidem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…