- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #35.001
Valla karmaşık ve çok üzerinde çalışılması gereken bir iş olduğunu biliyordum ama böyle ufak bir ayrıntıyı kaçırınca olayı kökünden etkileyecek kadar ince çizgileri olduğunu düşünmemiştim. En fazla yorum biraz eksik vaya yavan kalır diye düşünüyordum. Tabii bu yine emek veren grup için geçerli, kart anlamı ezberleyip gelişine sallayanlar değerlendirme dışı zatenvar tabi..çeşit türlü açılım var...o açılımların haneleri var..o haneleri etkileyen yancılar var...o kartları temizlemesi var...insanın kendi enerjisini dengelemesi var...varda var...
ama düzgün okumak isteyene...
Güzel bilgiler, teşekkürler evitamMesela as'lar başlangıç değil mi...ama kupa ası duygusal başlangıç,tılsım ası maddesel başlangıç,kılıç ası başlangıcı kafada yapmışsın demek,değnekler ise eylemsel başlangıç..yani tılsım ası gelince yeni biri çıkacak diyor olabilirler...ama o halbuki duygusal bir başlanıç değil...gibi gibi...ben hepsini yapamıyorum o yuzden...
rica ederimmmm.....ama 3 kartlık açılımlar yapabilirsiniz...bir deste alıp o açılım çok kolay...pek hataya mahal vermez...Güzel bilgiler, teşekkürler evitam
Şu söylediğin kartlar bana çıkmış olsa keşke, geçmiş ve şimdi kısmında beni anlatmışsın tesadüfen. Gelecek kısmı da yazdığın kart çıksın isterimrica ederimmmm.....ama 3 kartlık açılımlar yapabilirsiniz...bir deste alıp o açılım çok kolay...pek hataya mahal vermez...
3 kart seçersin 1.seçtiğin konunun geçmişidir mesela şeytan kartı çıktı birine veya birşeye bağımlılık geliştirmişsin..2.kart şimdiki zaman diyelim ki yıkılan kule...ama bu kişi ile anide ayrılmışsın ki zaten bu zarar veren bağdan kurtulman için ilahi planda da bu gerekliymiş 3.kartta güneş diyelim...bu da gelecekte yani sene bitmeden kendini çok daha iyi hissedip bu seni bağımlı yapan kişiyi ve yıkımın üzüntüsünü geride bırakacaksın gibi...
bu kadarı size fikir verir ...aslında takılabilirsiniz bu şekilde...
e sana olsun o zaman kuzum...güneş aynı zamanda aşk isteyene aşk verir...Şu söylediğin kartlar bana çıkmış olsa keşke, geçmiş ve şimdi kısmında beni anlatmışsın tesadüfen. Gelecek kısmı da yazdığın kart çıksın isterim
Aaah ah, başka diyeceğim yok sayın hakim
İstemiyorum valla aşk falan. Daha ortalıktaki kalan küllerini süpürmem lazım :)e sana olsun o zaman kuzum...güneş aynı zamanda aşk isteyene aşk verir...
yok ..ben malesef hiçbirşeyi o kadar basit düşünemiyorum...genel kültür olarak kalacak büyük ihtimalle...burada aramızda eğleniriz...İstemiyorum valla aşk falan. Daha ortalıktaki kalan küllerini süpürmem lazım :)
Bu arada senin enerji de kuvvetli. Sen de bakabilirsin istesen. Var ışığın
Genel kültür olarak bırakma sadece. Bunu meslek edin demiyorum zaten ama bilemiyorum yani enerjin kuvvetli o net yansıdı bana. Akıllı kadınsın vesselam en iyisini sen bilirsin tabi :) nasıl daha iyi hissedeceksen öyle olsun.yok ..ben malesef hiçbirşeyi o kadar basit düşünemiyorum...genel kültür olarak kalacak büyük ihtimalle...burada aramızda eğleniriz...
Genel bi yorumdu karşı tarafla iletişim olmadığı için doğruluğunu teyit edemiyorumNasıl yani neden
Tavsiye etmez misin yaniGenel bi yorumdu karşı tarafla iletişim olmadığı için doğruluğunu teyit edemiyorum
Etmem askm çok kefil olamayacağım . Normal 20 kredi ye işte ne diyim içeriğini anlatmayınca zor oluyor ifadesiTavsiye etmez misin yani
yıkılan kule ani ama gerekli bitişlerdir.Evita1907 3lü açılımda gelecek kartım yıkılan kule çıkınca ne oluyor? yani yakın zamanda, çok güvendiğim bir konuda kayba mı uğrayacağım?
Ben internette bir sitede tarotfalim com muydu öyle bir şey, 3lü açılımı seçtim, 2 kere falan hep yıkılan kule "gelecek" kartım olarak çıktı. Şu an süregelen bir tek işsizliğim var bir de üçüncü şahısların dahil olup öldürdüğü bir evliliğim. İkisinden de aşırı rahatsızım. Ama bir şeyin yıkılması için önce bir yapı olması lazım, işsizliğimi bir yapı gibi göremedim bu sebeple evliliğin bitimi boşanma gibi geldi aklıma olabilir mi? O noktada ilahi güce ihtiyacım da var zaten.yıkılan kule ani ama gerekli bitişlerdir.
yani süreklediğin bir evliliğin,lişkin,iş hayatın aile hayatın hepsi olabilir...
ama burada anahtar cümle zaten sorun var veya için rahatsız ama süreklediğin birşeyin bitisi..ilahi planda sen yapmazsan ben yaparım hareketi diyeyim..
yani çok güvendiğin birşeyde hemen bu aklına gelmesin...
nasıl çıktı sana?
Henüz ayrılmadıysan onun tamamen bitisidir.Ben internette bir sitede tarotfalim com muydu öyle bir şey, 3lü açılımı seçtim, 2 kere falan hep yıkılan kule "gelecek" kartım olarak çıktı. Şu an süregelen bir tek işsizliğim var bir de üçüncü şahısların dahil olup öldürdüğü bir evliliğim. İkisinden de aşırı rahatsızım. Ama bir şeyin yıkılması için önce bir yapı olması lazım, işsizliğimi bir yapı gibi göremedim bu sebeple evliliğin bitimi boşanma gibi geldi aklıma olabilir mi? O noktada ilahi güce ihtiyacım da var zaten.
Geçmiş: Kılıç sekizlisiHenüz ayrılmadıysan onun tamamen bitisidir.
3 kartın hepsini söyler misin?
yakın geçmişte kendini çözümsüz hissettiğin bir süreçten geçmişsin,aslında çözermişsin ama o kadar psikolojin bozulmuş ki önündeki açıklığı bile göremeyecek durumda çaresiz birşekilde kalmışsın..karakterin önü açıktır aslında ve elleri de çok gevşek bağlıdır ama bunları göremeyecek duruma gelmiştir.Geçmiş: Kılıç sekizlisi
Şimdi: Şeytan
Gelecek: Yıkılan kule
şimdi karşı tarafa niyet et ve seç bakalım o ne durumda?Geçmiş: Kılıç sekizlisi
Şimdi: Şeytan
Gelecek: Yıkılan kule
Geçmiş: Asa onlusuşimdi karşı tarafa niyet et ve seç bakalım o ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?