- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.981
benim kad yay. gunes ve ay akrep. yukselen yengec. astrolojiyle ilgilenen bir arkadasım da transitlerden vs cok ay tutulması gunes tutulması gibi olayların ilk caglardan beri aslında onemli olaylara sebep oldugunu, açılardan falan cok tutulmaları takip etmek gerektigini söylemistigeçen bende kuzey ay düğümlerinin 18 senelik olduğunu ,her 18 senede bir çok dik değişimler geçirdiğimizi 9 senede bir de daha yumuşak ama yine de kırılmalar yaşandığını okudum...gerçekten evlenme,boşanma,doğum gibi önemli tarihler bu kırılmalara denk gelmiş.
fal baktıran işi bilince işte :) ne zaman tam olarak bakacak hale gelirsin?bu arada akademi falan kart okuyucusu sanıp atmıştım 10 lira diye geçen hafta ama ıııh...kartları gösteriyor zaten 10 adet...onu sistem dizse dizse kelt haçı dizer...gözümle dizdim...anlattığı pembe tablodan eser yoktu...başı ortası yani bildiğim zamanları da anlatamadı...sonu zaten çıkmaz bu bağlamda...ki sonuç kartı zaten olumsuzdu...ama çok çok pembe olumlu bir sona bağlandı...malesef..bızımle değilsin...
ooof of ya, sadece bu kadarı bile doğru.geçen bende kuzey ay düğümlerinin 18 senelik olduğunu ,her 18 senede bir çok dik değişimler geçirdiğimizi 9 senede bir de daha yumuşak ama yine de kırılmalar yaşandığını okudum...gerçekten evlenme,boşanma,doğum gibi önemli tarihler bu kırılmalara denk gelmiş.
ben 18imde ne oldu hatırlamıyorum ama 26-27 benim icin de cok donum noktası sayılabilecek bir dönemdi.ooof of ya, sadece bu kadarı bile doğru.
aynen ben de 9 yıl önceyi hatırlıyorum sadece. Çok berbat bir seneydi, öyle ki sıkıntıdan anoreksiya olmuştum 40 kilo falandım, yemek yiyemiyordum, yemek kokusu bile midemi bulandırıyordu.ben 18imde ne oldu hatırlamıyorum ama 26-27 benim icin de cok donum noktası sayılabilecek bir dönemdi.
Evet hevesim kaçtıNeyse en azından bi iletişim oldu bu vesileyle fallara da ara vermiş olursun ne kadar ara versen kar
Nasıl yani nedenBilmiyorum ki anlayamadım bende
Neeeeeee kaçıncı bi şok geliyoKızlar az önce konunun birine bakarken Polymnia nickli birini gördüm. Aynısı tellwede de var. Aynı kişi değildir deyin bana lütfen
Bence değildir kuzum ya o üyeyi biliyorum aktifti de epey. Polymnia da mitolojik falan bir isimmiş tesadüf gibi duruyor.Kızlar az önce konunun birine bakarken Polymnia nickli birini gördüm. Aynısı tellwede de var. Aynı kişi değildir deyin bana lütfen
Valla kovalamıyorum. Tamamen tesadüfi şekilde çıkıyorlar karşımaNeeeeeee kaçıncı bi şok geliyoinme inecek artık şoklardan şoklara sürüklendim iki gündür
Oh iyi bari taman o zaman :)Bence değildir kuzum ya o üyeyi biliyorum aktifti de epey. Polymnia da mitolojik falan bir isimmiş tesadüf gibi duruyor.
aynen...kibele de görürsün mesela...böyle antik isimler nick olarak çok kullanılıyor....ama hislibiri falan görmezsin :)))))))Bence değildir kuzum ya o üyeyi biliyorum aktifti de epey. Polymnia da mitolojik falan bir isimmiş tesadüf gibi duruyor.
ben kart anlamlarını tarihçelerini vs ezbere biliyorum kuzum...sadece birleştirmeleri çok zor... bir yanılsan çok mutlu olacak birine yıkılacaksın falan diyebilirsin...o kısım çok zor...fal baktıran işi bilince işte :) ne zaman tam olarak bakacak hale gelirsin?
Evet benim de vardı böyle mitolojik bir nickim oyunlarda falan kullandığım, daha doğrusu kullanmaya çalıştığım diyeyim çünkü genelde benden önce alınmış olurdu :))aynen...kibele de görürsün mesela...böyle antik isimler nick olarak çok kullanılıyor....ama hislibiri falan görmezsin :)))))))
yani adam nereye bakıyor ne neyin üstünde.. mesela bir yerde okudum şeytan ve büyücü kartı yanyana gelince biri tarafından manipule ediliyorsun anlamına geliyormuş...halbuki çok farklı anlamları var kartların....ben onları o şekilde okumazdım...ben kart anlamlarını tarihçelerini vs ezbere biliyorum kuzum...sadece birleştirmeleri çok zor... bir yanılsan çok mutlu olacak birine yıkılacaksın falan diyebilirsin...o kısım çok zor...
O kadar ince bir çizgi mi var orada şaşırdım gerçekten?ben kart anlamlarını tarihçelerini vs ezbere biliyorum kuzum...sadece birleştirmeleri çok zor... bir yanılsan çok mutlu olacak birine yıkılacaksın falan diyebilirsin...o kısım çok zor...
var tabi..çeşit türlü açılım var...o açılımların haneleri var..o haneleri etkileyen yancılar var...o kartları temizlemesi var...insanın kendi enerjisini dengelemesi var...varda var...O kadar ince bir çizgi mi var orada şaşırdım gerçekten?
Evet çok enteresan, bir çok detaya hakim olmak gerekiyor doğru yorum yapmak için. Tersi başka düzü başka, kariyerde başka, aşkta başka anlam gibiyani adam nereye bakıyor ne neyin üstünde.. mesela bir yerde okudum şeytan ve büyücü kartı yanyana gelince biri tarafından manipule ediliyorsun anlamına geliyormuş...halbuki çok farklı anlamları var kartların....ben onları o şekilde okumazdım...
Evet çok enteresan, bir çok detaya hakim olmak gerekiyor doğru yorum yapmak için. Tersi başka düzü başka, kariyerde başka, aşkta başka anlam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?