tellwe.com'da bakılan fallar!

benim kad yay. gunes ve ay akrep. yukselen yengec. astrolojiyle ilgilenen bir arkadasım da transitlerden vs cok ay tutulması gunes tutulması gibi olayların ilk caglardan beri aslında onemli olaylara sebep oldugunu, açılardan falan cok tutulmaları takip etmek gerektigini söylemisti

fal baktıran işi bilince işte :) ne zaman tam olarak bakacak hale gelirsin?

ooof of ya, sadece bu kadarı bile doğru.

ben 18imde ne oldu hatırlamıyorum ama 26-27 benim icin de cok donum noktası sayılabilecek bir dönemdi.
aynen ben de 9 yıl önceyi hatırlıyorum sadece. Çok berbat bir seneydi, öyle ki sıkıntıdan anoreksiya olmuştum 40 kilo falandım, yemek yiyemiyordum, yemek kokusu bile midemi bulandırıyordu.

aynen...kibele de görürsün mesela...böyle antik isimler nick olarak çok kullanılıyor....ama hislibiri falan görmezsin :)))))))
Evet benim de vardı böyle mitolojik bir nickim oyunlarda falan kullandığım, daha doğrusu kullanmaya çalıştığım diyeyim çünkü genelde benden önce alınmış olurdu :))

ben kart anlamlarını tarihçelerini vs ezbere biliyorum kuzum...sadece birleştirmeleri çok zor... bir yanılsan çok mutlu olacak birine yıkılacaksın falan diyebilirsin...o kısım çok zor...
yani adam nereye bakıyor ne neyin üstünde.. mesela bir yerde okudum şeytan ve büyücü kartı yanyana gelince biri tarafından manipule ediliyorsun anlamına geliyormuş...halbuki çok farklı anlamları var kartların....ben onları o şekilde okumazdım...

Evet çok enteresan, bir çok detaya hakim olmak gerekiyor doğru yorum yapmak için. Tersi başka düzü başka, kariyerde başka, aşkta başka anlam gibi

Mesela as'lar başlangıç değil mi...ama kupa ası duygusal başlangıç,tılsım ası maddesel başlangıç,kılıç ası başlangıcı kafada yapmışsın demek,değnekler ise eylemsel başlangıç..yani tılsım ası gelince yeni biri çıkacak diyor olabilirler...ama o halbuki duygusal bir başlanıç değil...gibi gibi...ben hepsini yapamıyorum o yuzden...
Evet çok enteresan, bir çok detaya hakim olmak gerekiyor doğru yorum yapmak için. Tersi başka düzü başka, kariyerde başka, aşkta başka anlam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…