- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.921
Asiye de yukarıda saydığım şebekeye dahil, onu eklemeyi unutmuşumasiyeteyze diye biri var o da shopla manyak etmiş kendini bu da onlardan olmasın
Kadın boy boy fotoğraf yüklüyor.Daha ne yapsınaltıncıhisleriolana o kadar laf ettik en azından kadın orijinal kendisi yani
şu an kendisine sempati beslemeye başladımKadın boy boy fotoğraf yüklüyor.Daha ne yapsın.
Profiline girip fotoğraflara yorum yapmak lazımşu an kendisine sempati beslemeye başladımalın ben burdan
Cok ürkütücü ya tipi bile. Bız de bu ınsanlara en özelimizi açıyoruz ınanamıyorum su anPhotoshop türü hepsinde birebir aynı. Mesela ilyasah ile elitadaki gözlük stickerı aynı. Bir de ilyasahın fotosuna yakından bakın, gözlük kısmı shop ama altında başka bir gözlük var görünüyoro da lambaderin gözlüğü Karadede de yakından suratına bakınca sakal falan hep sonradan eklenmiş shop, zaten surat kadın suratı gözler falan
resmen şebeke kurmuşlarCok ürkütücü ya tipi bile. Bız de bu ınsanlara en özelimizi açıyoruz ınanamıyorum su an
Arkadaşlar detoksun en kesin yolu buradan bir kaç gün uzak durmak ve en önemlisi kahve içmemekBen de istiyorum artık şu detoksu. Tarotta enerjiler karman çorman haldeydi o yüzden kart falı baktırmıyordum, kahve baktırmamanın yolunu da fincan kapatmayı yasaklayarak buldum kendime, diğer fotoğrafları da sildim telefondan umarım etkili olur
Kahve içmeden olmuyor ama ya ben bugün içtim sonra kapatmadım fincanı, bugün de baktırmadım. Başarılı olabilirim benceArkadaşlar detoksun en kesin yolu buradan bir kaç gün uzak durmak ve en önemlisi kahve içmemek
Ahahahahahaah bende fena korkuyorum ondanO değil de Agnora Bacı dan korkuyorum ben.
Ben de gerçekten sabahları erken kalkıyorum iş için geç yatıyorum bide normalde türk kahvesi içiyordum hemen iş yerinde bu hafta filtre kahveye geçiş yaptım fal molası vermek içinKahve içmeden olmuyor ama ya ben bugün içtim sonra kapatmadım fincanı, bugün de baktırmadım. Başarılı olabilirim bence
Zaten o kadar çok insanlar on kredi iken baktırıp ben hep 20 iken otuzken baktırıyorum ki hiç sorun değil sadece şu kredim bir an evvel bitsinCanım şimdi okudum da güzel yorumlamış aslında. En azından alyans kartını evlilik olarak yorumlamamış bazı durumların iyiye gideceğini gösterir demişVadesine azıcık daha var ama o kısımdan ümitli değilim. Beğenmişim ben onu ya niye yazmadım ki burada acaba. Neyse sonuç olarak deneyebilirsin bence, tabii ben 10 tl ye mi ne baktırmıştım şimdi 20 olmuş.
Artık tellwede botlar bile daha sahiciBu arada bende agnoraya baktıracaktım bi ara profilinden korktum ama yorumları da iyiydi falda belki iyidir bilmiyorum ama çoklu hesap olduğunu yazmışlardı hep
Kesinlikle ya tellweden çok uzaklaştım artık 7 kredili olanlar bile cezbetmiyorArtık tellwede botlar bile daha sahici
O yapmamıştı öyle bir şey ya her gün ayrı bir icat çıkarıyorlarŞartlı fal atmış Victoria kabul etmedim Buda yeni moda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?