tellwe.com'da bakılan fallar!

Cok ürkütücü ya tipi bile. Bız de bu ınsanlara en özelimizi açıyoruz ınanamıyorum su an

Arkadaşlar detoksun en kesin yolu buradan bir kaç gün uzak durmak ve en önemlisi kahve içmemek

Kahve içmeden olmuyor ama ya ben bugün içtim sonra kapatmadım fincanı, bugün de baktırmadım. Başarılı olabilirim bence
Ben de gerçekten sabahları erken kalkıyorum iş için geç yatıyorum bide normalde türk kahvesi içiyordum hemen iş yerinde bu hafta filtre kahveye geçiş yaptım fal molası vermek için Kesinlikle biraz durunca canın istemiyor zaten nasıl saçma bir şey olduğu azıcık anlıyorsun

Bu arada bende agnoraya baktıracaktım bi ara profilinden korktum ama yorumları da iyiydi falda belki iyidir bilmiyorum ama çoklu hesap olduğunu yazmışlardı hep

Zaten o kadar çok insanlar on kredi iken baktırıp ben hep 20 iken otuzken baktırıyorum ki hiç sorun değil sadece şu kredim bir an evvel bitsin

arkadaşlar ya size bir şey danışmam lazım. fal falan bir yere kadar da ben doğum haritamı yorumlatmak istiyorum.
bırıne sordum 1.000 tl istedi !! ben şok oldum. 200,300 tl bile çok olur dıye dusunuyordum . ya ben bu işlerden cok uzagım ya da ınsanlar aklını kaçırmış. bin lira nedir cok asırı degıl mı sizce ? normal mi baktırsam mı dogum harıtama ? ( bır seyler duymam lazım cok ıhtıyacım var hayatımla alakla bırsyler duymaya )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…