- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #35.021
Geçmiş: Asa onlusu
Şimdi: Asa dokuzlusu
Gelecek: Tılsımların kralı
hepsi düz çıktı bu arada, ters kart yok
düz ters durumu sana kalmış...şu an bir karar verip ben tarot kartlarının düz anlamları ile yolumu bulacağım dersen bundan sonra hep düz olarak düşünebilirsin kartları....Geçmiş: Asa onlusu
Şimdi: Asa dokuzlusu
Gelecek: Tılsımların kralı
hepsi düz çıktı bu arada, ters kart yok
Bir şey diyeceğim, geçmişi ve şimdisi birebir, hatta hem benim ona hem onun kendine söyledikleri de bunlar. Bir saniye bu şoku atlatmam lazım şu an bir su çarpayım yüzümeben geçmişte sorunlarla uğraşma basireti gösteremedim diyor,hemen yoruldum ve pes ettim.
şimdi biraz daha azimliyim ama zarar görür müyüm diye de tetikteyim..hem geçmişte zaten doğru davranmadığımdan hem de zarar görmekten korktuğumda şu an yerimde bekliyorum.Ama bana zaman verirsen mantıklı hareket edip doğru karar verme eğilimindeyim ama zaman vermelisin.Hızlı hareket edip hemen derleyip toplayacak durumda değilim.Ama iyi niyetliyim.Bir süre sonra mantıklı düşünüp durumu toparlayabilirim.
Bunu bilmiyordum. Tellwe de çekince bazen ters bazen düz geliyordu da. Bilmediğimiz için işte. Ben daha senin yorumun şokundayım durdüz ters durumu sana kalmış...şu an bir karar verip ben tarot kartlarının düz anlamları ile yolumu bulacağım dersen bundan sonra hep düz olarak düşünebilirsin kartları....
yakın geçmişte kendini çözümsüz hissettiğin bir süreçten geçmişsin,aslında çözermişsin ama o kadar psikolojin bozulmuş ki önündeki açıklığı bile göremeyecek durumda çaresiz birşekilde kalmışsın..karakterin önü açıktır aslında ve elleri de çok gevşek bağlıdır ama bunları göremeyecek duruma gelmiştir.
şimdi içinde hırs,intikam, bir şeye takıntılı olma durumun hakim,kıskançlık gibi duyguları da barındırıyor olabilirsin..
6 ay içinde senin çözemediğin bazı şeyleri çözecek sistem kökünden halledecek gibi gözüküyor...
ilk 2 kartta bağımlılık simgeleri bence üstünde durulması gerek bence derinde bu davranışı geliştirecek birşeye maruz kalmış olabilir ve biraz bazı kişilere durumlara bağımlılık geliştiriyor olabilirsin..durumların içinden kendini seçerek çıkmak yerine bu durumda kalmayı neden tercih ettiğini sorgulamak seni bundan sonrası için daha güçlendirir...
ben geçmişte sorunlarla uğraşma basireti gösteremedim diyor,hemen yoruldum ve pes ettim.
şimdi biraz daha azimliyim ama zarar görür müyüm diye de tetikteyim..hem geçmişte zaten doğru davranmadığımdan hem de zarar görmekten korktuğumda şu an yerimde bekliyorum.Ama bana zaman verirsen mantıklı hareket edip doğru karar verme eğilimindeyim ama zaman vermelisin.Hızlı hareket edip hemen derleyip toplayacak durumda değilim.Ama iyi niyetliyim.Bir süre sonra mantıklı düşünüp durumu toparlayabilirim.
rica ederim canım da..bunu sende yaparsın...bunlar kartın anlamlarını geçmiş şimdi gelecek olarak dizilmiş halleri..Ay şoktan teşekkür edemedim çok sağ ol ya eline koluna sağlıkbir tanesin
Ben tek tek baktım hep karman çorman şeyler yazıyor. Mesela tılsımların kralı başarılı zengin bir adam, başarı elde edilecek, yüksek mevkilere gelinecek falan diyorrica ederim canım da..bunu sende yaparsın...bunlar kartın anlamlarını geçmiş şimdi gelecek olarak dizilmiş halleri..
internette var bu anlamları aslında...
hee şöyle..... gelecekte tılsımlı ne çıkarsa yavaş olacak diye düşünebilirsin...tılsım zaman vermez aslında der ki birşeyler yoluna girdiğinde gibi..zamanı gelince,en uygun zamanda gibi...birde mantığı temsl eder...kupa kralı çıksaydı mesela duyguları dengeye geldiğinde,duygularında emin olduğunda diyecektim...Ben tek tek baktım hep karman çorman şeyler yazıyor. Mesela tılsımların kralı başarılı zengin bir adam, başarı elde edilecek, yüksek mevkilere gelinecek falan diyoralakasız yani. Senin yorum gibi bağlayan yer yok hiç
mutlaka bir başarısı vardır bu kişinin ,tek başına başardığı birşeyler illaki vardır hatta hayat yorgunudur da..aşka gelince sınıfta kalır bu değnek onlusu...Değnek Onlusunun Temsil Ettiği Kişi:
Değnek onlusu kişilik itibariyle çalışkan ve azimlidir. Bu kişi iradeli ve güçlüdür. Aşamayacağı engel ve kaldıramayacağı yük yoktur. Aynı zamanda daha önce büyük başarılara imza atmış ve kendini kanıtlamış bir kişiliktir.
Diyor mesela, halbuki alakası yok. Tam senin tarifindeki gibi sorunlarla uğraşacak basirete sahip olmayan biri.
Kaldı sınıfta evetmutlaka bir başarısı vardır bu kişinin ,tek başına başardığı birşeyler illaki vardır hatta hayat yorgunudur da..aşka gelince sınıfta kalır bu değnek onlusu...
Mecnun muş3.kart tur fool diyorEvita1907 askm bende karşı tarafla ilgili 3 kart seçtin sıra ile şöyle
Asa dörtlüsü
Kupa şövalyesi
Joker
Bence doğru bir karar olmuş sürekli baktıran biriysen blokaj yaratıp olacağı varsa bile kendi işini geciktirebilirsin bu gibi durumlar mümkün malesef. Bir hafta bile ara versen biraz da o ara kendine yönelsen sonrasında o kadar açığa çıkıyor ki enerjiSon 3 kredim kaldı dünde kendi falcıma baktırdım artık cidden akışa yaşamak istiyorum çünkü ister istemez etkileniyorum hoş iyi yada kötü dedikleri çıkmıyor boşuna kafada kuruyorum bide seni seviyor ama engeli var gibi bakımlar yordu artık çünkü sevginin önünde hiçbirşey durmaz artık ne boş yere beklemek nede kötü birşey e üzülmek istiyorum gene burada olacağım ama bakım yaptırmam çok canım çekerse güzel birileri olursa denerim
Aynen durgunluğa giriyordun durmadan aynı döngü içinde beklemek vs hiç gerek yok böyle daha iyi beklentisiz çok güzelBence doğru bir karar olmuş sürekli baktıran biriysen blokaj yaratıp olacağı varsa bile kendi işini geciktirebilirsin bu gibi durumlar mümkün malesef. Bir hafta bile ara versen biraz da o ara kendine yönelsen sonrasında o kadar açığa çıkıyor ki enerji
Evita1907 askm bende karşı tarafla ilgili 3 kart seçtin sıra ile şöyle
Asa dörtlüsü
Kupa şövalyesi
Joker
yani adam isteksiz değil ama ondan dolayı tamamına eremiyor gibi..sen bu kişi ile evlilik,nişan söz gibi resmiyetten dönmüş ya da daha görünür bir halde olabileceğiniz herkese ilan edeceğiniz bir dönemde kopmuş olabilirsiniz. şimdiki zamanda kişinin adım atacağı gözüküyor ama çok senin beklediğin gibi değil,bir kahve içelim,telefonda konuşalım vs vs gibi..bu adım seni gelecek için heyecanlandırabilir ama gelecekte de çok kararlı tutarlı olmayabilir adam...bu adamın nesi var? niye böyle tutarsız?
Şerefsiz ne diyim ki öyle erkekler genel özetsen bu kişi ile evlilik,nişan söz gibi resmiyetten dönmüş ya da daha görünür bir halde olabileceğiniz herkese ilan edeceğiniz bir dönemde kopmuş olabilirsiniz. şimdiki zamanda kişinin adım atacağı gözüküyor ama çok senin beklediğin gibi değil,bir kahve içelim,telefonda konuşalım vs vs gibi..bu adım seni gelecek için heyecanlandırabilir ama gelecekte de çok kararlı tutarlı olmayabilir adam...bu adamın nesi var? niye böyle tutarsız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?