- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #35.041
Seni seviyorum be güzel sin bana numaranı versene sen ya whatsap dan konuşuruzyani adam isteksiz değil ama ondan dolayı tamamına eremiyor gibi..
ha ha ha..öyle bir yazmışsın ki bana mı diyorsun adama mı diyorsun anlamıyorumSeni seviyorum be güzel sin bana numaranı versene sen ya whatsap dan konuşuruz
Yaaaa şerefsiz diye erkeklere seviyorum diye sana diyorum :) ilişki olarak değil herkesten saçma sapan seyler görünce böyle olman beni duygulandırdıha ha ha..öyle bir yazmışsın ki bana mı diyorsun adama mı diyorsun anlamıyorumbana diyorsan ben yeni bir ilişkiye hazır değilim... bu arada ruzgargulu_ bunlar biraz özel bilgiler..nasıl olsa okudunuz..bu mesajları sileyim mi?
Anladım kuzum..şaka yapıyorum...sileyim mi kartın yorumunu? dediğim gibi senin özelin sonuçta böyle açıkta durmasın...sana sormadan silmek istemedim..Yaaaa şerefsiz diye erkeklere seviyorum diye sana diyorum :) ilişki olarak değil herkesten saçma sapan seyler görünce böyle olman beni duygulandırdı
Hatun hem yardımsever, hem düşünceliAnladım kuzum..şaka yapıyorum...sileyim mi kartın yorumunu? dediğim gibi senin özelin sonuçta böyle açıkta durmasın...sana sormadan silmek istemedim..
sende sorsanaHatun hem yardımsever, hem düşünceli
Geçmiş : Asa Onlususende sorsana
Kalabilir hayatım diğerleri de kart anlamlarını bilirler benim için sorun yok :)Anladım kuzum..şaka yapıyorum...sileyim mi kartın yorumunu? dediğim gibi senin özelin sonuçta böyle açıkta durmasın...sana sormadan silmek istemedim..
Geçmiş : Asa Onlusu
Şimdi : Kupa Sekizlisi
Gelecek : Asa Altılısı
Benim hayırsızdan hayırlı haber var mı acaba
bu ilişkinin küçük açılımı olsun..sen ir de aklındaki kişinin duygularına niyet edip bir üçlü daha çeker misin?bakalım onun duyguları da ilişkinin özeti ile paralel mi?Canım sen bu hayırsızla olan ilişkinde geçmişte de çok zorlanmışsın,yürümüş ama sen itmişsinde yürümüş,ilişkideki görev paylaşımda en ağır olanlar hep sana kalmış öyle ki o kadar meşgul olmuşsun ki ilişkini yürütmekle görmen ve anlaman gerekenleri görecek anlayacak halin bile kalmamış,
Artık bu emeklerin bile gözünde değil aslnda biliyor musun aslında sen diyorsun ki üzülsem içim yansa bile bu yükü geride bıraksam benim için daha iyisine daha hayırlısına yönelsem ....Ve gelecekteki asa altılısı der ki..gerçekten bunu yapabilirsen aklındaki kişi bağı iyice kestiğini anladığı anda tekrar alanına geri dönmek istemesi muhtemel...
Geçmiş : Kılıçların Uşağıbu ilişkinin küçük açılımı olsun..sen ir de aklındaki kişinin duygularına niyet edip bir üçlü daha çeker misin?bakalım onun duyguları da ilişkinin özeti ile paralel mi?
Bende sorabilir miyim Evita:)sende sorsana
bak adam geçmişte kendine odaklıymış,kendi hayat yoluna odaklanmış ve hırsları varmış o yuzden sana çok yuk düşmüş demek, hatta güncelde bu hedefleri için yolculuklar yapıyor ama gözü de arkada bir ufaktan... gelecekte sana biraz yönelmesi muhtemel burada da ama bu adam kendine,hayatına.. çok odaklı ama canım ya...emin oldum bundan...Geçmiş : Kılıçların Uşağı
Şimdi : Kılıç Altılısı
Gelecek : Büyücü
Bu isimler farklı farklı oluyor sanırım ama sen anlıyorsundur zaten o yüzden başka isimleri var mıymış diye bakmıyorum kuzum.
sor canım...Bende sorabilir miyim Evita:)
Canım sen bu hayırsızla olan ilişkinde geçmişte de çok zorlanmışsın,yürümüş ama sen itmişsinde yürümüş,ilişkideki görev paylaşımda en ağır olanlar hep sana kalmış öyle ki o kadar meşgul olmuşsun ki ilişkini yürütmekle görmen ve anlaman gerekenleri görecek anlayacak halin bile kalmamış,Görev gibi ilişkiyi sürdürmeye odaklanıp kendi ihtiyaçlarını görmemeişsin..
Artık bu emeklerin bile gözünde değil aslnda biliyor musun aslında sen diyorsun ki üzülsem içim yansa bile bu yükü geride bıraksam benim için daha iyisine daha hayırlısına yönelsem ....Ve gelecekteki asa altılısı der ki..gerçekten bunu yapabilirsen aklındaki kişi bağı iyice kestiğini anladığı anda tekrar alanına geri dönmek istemesi muhtemel...
Ben ilişki özeti çıkararak millete fal atıyorum yine de alakasız şeyler yazmayı başarıyorlar, sen hakkımızda bir şey bilmeden nasıl bildin acaba bunlarıbak adam geçmişte kendine odaklıymış,kendi hayat yoluna odaklanmış ve hırsları varmış o yuzden sana çok yuk düşmüş demek, hatta güncelde bu hedefleri için yolculuklar yapıyor ama gözü de arkada bir ufaktan... gelecekte sana biraz yönelmesi muhtemel burada da ama bu adam kendine,hayatına.. çok odaklı ama canım ya...emin oldum bundan...
Mesajlar silinemiyor ki canım, ben öyle biliyorumha ha ha..öyle bir yazmışsın ki bana mı diyorsun adama mı diyorsun anlamıyorumbana diyorsan ben yeni bir ilişkiye hazır değilim... bu arada ruzgargulu_ bunlar biraz özel bilgiler..nasıl olsa okudunuz..bu mesajları sileyim mi?
Şu hareket aşırı tatlış. Sen çok güzel bir insansın.sende sorsana
aaa öyleymiş...çok kötü bu ama..yanlılıkla birşey yazsan kalacak öyle...eyvah eyvah...bende silerim isterlerse diye rahat rahat yazmıştım..Mesajlar silinemiyor ki canım, ben öyle biliyorum
kaç kişiydik şurda ya..sana olur ona olmaz mıŞu hareket aşırı tatlış. Sen çok güzel bir insansın.
Çok teşekkür ederim canımcim.sor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?