- 4 Şubat 2022
- 3.684
- 8.709
- 108
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.221
Ben de sırayla almadığından şüpheleniyorum
Bazıları iptal ediyor, 2 saat önce baktığımda 19 falı vardıbu demetin falları sırayla aldığına emin miyiz? örnek veriyorum 11. sırada girdim bir saat sonra 9 oldum simdi tekrar 11. nasıl oluyor bu? araya adam mı kaynıyor
Ben de size bir rüya sorabilir miyim?İlk kez sayfaya yazıyorum yorumunuzu görünce yazmak istedim ..
Rüyalarınızı not alın çıktığı zaman nasıl çıktığını analiz edin herkesin gördüğü rüya aynı yoruma gelecek şekilde çıkmaz
Örnek veriyorum rüyada biri diş çektirme görür ve gerçek hayatında dişini çektirir
Bir diğeri diş çektirme görür gerçek hayatında bu rüya olumsuz çıkar hastalanmak gibi kötü haber almak gibi
Rüyalar kişiden kişiye göre değişir farklı sonuçlar doğurur
O yüzden çıkma şekline görü yorumunuzu siz kendiniz yapın ya da özelden bana yazın ben de yorumlayabilirim
Misal yağmur yağması berekettir ama ben rüyamda ne zaman yağmur yağdığını görsem olumsuz olay yaşarım
bence serüven hasta ya yoksa girerdiKızlar serüven Sardunya peralina bunlardan biri başka platformda bakıyorsa ve bilen varsa bana lütfen özelden yazabilir mi
mayaaksanı denedm pembeci olabilirDemet8888 ve mayaaksan pembeci mi sizce?
Demet ve yapay zeka mıDemet arkadasima baktığı fali okudum yapay zeka gibi çok uzun boş laf nasıl bu kadar talep var.
demet hangi site telvede mi?bu demetin falları sırayla aldığına emin miyiz? örnek veriyorum 11. sırada girdim bir saat sonra 9 oldum simdi tekrar 11. nasıl oluyor bu? araya adam mı kaynıyor
hangi fal göndermiş kamelyamaarkadasima falsepetinde cikanlari o basliga yazdim buraya twllweyi yaziyorum
kamelyamin 6 gun onceki fali cikmis. fallawyu yariyariya cikmis. demet ve daver patlamis
tarot ve kahve atmis tarot cikmis. kahve falinda yuvarlak konusmushangi fal göndermiş kamelyama
olumlu bişey mitarot ve kahve atmis tarot cikmis. kahve falinda yuvarlak konusmus
bugun ben de baktırdım cok begendim anlık cok basariliydi ve cok genel bir soru sormuştumtarot ve kahve atmis tarot cikmis. kahve falinda yuvarlak konusmus
My_ura yapay zeka bakıyor, bunu yorumuna yazan tanıdığım bir kişiyi yönetime şikayet edip üyeliğini iptal ettirdiEliz medyum fal baktıran var mı ?
Kendisi çok iddialı fakat söylediği hicbirseyi tam anlamıyla yaşamadım.Paranoyak oldum çıktım.My_ura ve elizmedyum aynı kişi gibiler ayrıca ikiside yapay zeka yorumu yapiyor olabilir noktalama işaretleri fazla muazzam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?