tellwe.com'da bakılan fallar!

İlk kez sayfaya yazıyorum yorumunuzu görünce yazmak istedim ..
Rüyalarınızı not alın çıktığı zaman nasıl çıktığını analiz edin herkesin gördüğü rüya aynı yoruma gelecek şekilde çıkmaz
Örnek veriyorum rüyada biri diş çektirme görür ve gerçek hayatında dişini çektirir
Bir diğeri diş çektirme görür gerçek hayatında bu rüya olumsuz çıkar hastalanmak gibi kötü haber almak gibi
Rüyalar kişiden kişiye göre değişir farklı sonuçlar doğurur
O yüzden çıkma şekline görü yorumunuzu siz kendiniz yapın ya da özelden bana yazın ben de yorumlayabilirim
Misal yağmur yağması berekettir ama ben rüyamda ne zaman yağmur yağdığını görsem olumsuz olay yaşarım

Merhaba size özel mesaj gönderemiyorum

benim ad soy adimi ve meslegimi yazinca direkt linkedinim cikiyor en ustte altta da calistigim yer yaziyor yani linkedinime girip bakmadan bile calistigim yeri gorebilirler o yuzden suphelendim ama tabi bilemiyorum

bilmiyorum hic boyle bi kuskum yoktu ama ben de supheye dustum ad soyadimi mailden gorup linkedinime mi baktilar diye cunku baktirdigim iki tane falda is kismi cok ayrintiliydi eger mumkun degilse mail gormeleri helal olsun zaten
Fal ve falcılığın olayı hiç kimsenin bilmediği, hiçbir yerde olmayan spesifik detayları bilmesidir zaten. Falcı benim seceremi bilse bile karşı tarafın diş sorununu, ne bileyim aklından geçeni, ne hissettiğini vb. nereden bilecek?

Ayrıca neden kişisel bilgilerinizi veriyorsunuz fal sitelerine ya da buraya? Ben yıllardır kullandığım falcı hesabımı kapadım bambaşka bir mail ve isimle aldım, sorumu çok farklı ve kısacık sordum bilen yine bildi.

Gerçi buna da ip adresinden bilgisayarına girmişlerdir dersiniz şimdi

Ve kesinlikle reklam vb değil Demet öyle detaylar vermişti ki karşı tarafla ilgili, bunları bilmesinin sadece iki açıklaması olabilir ya gerçekten yetenekli(ki bence öyle) ya da eski sevgilimle kanka

Yemin ediyorum başka türlü bilmesi imkansız bir sürü ayrıntı verdi onunla ilgili, onun kendisinden bile gizlenmeye çalıştığı karakter özelliklerina kadar yani hepsi benim de bildiğim şeylerdi.

Demek istediğim Sherlock Holmes olmaya gerek yok, kişisel bilgilerinizi araştırıp baktıkları falla, sadece yetenek üzerinden bakılan bambaşka olur zaten. Bu kadar şüpheye gerek yok.

Benim aklımı kurcalayan tek bir şey var o da şu; Bir uygulamada popüler olan bir falcı kesinlikle başka bir uygulamada daha çalışıyordur, ya da iki hesapla bakiyordur annesinin kardeşinin vb. İban ve ismiyle falan.. bundan eminim, sık baktiranlar bu konuda dikkat etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…