tellwe.com'da bakılan fallar!

Ee falı bırakmıştın ya?

eneste randevu olusturmustum olusturmaz olaydim
Hem de 1.000 tl. ben bu paraya bu gün annesiz 5 bebek kedi kurtardım(vet ücreti).

soğudum ben ciddi anlamda hiç hevesim yok. Derya Nural la kapadım bu sayfayı.

Ama şu var ben çok çok acayip rüyalar görürüm ve çıkar sadece bu konuda güzel bir rüya yorumu yapan birini bulsam çok güzel olurdu.

Bence falcılar başka isimle tekrar bakım yapıyor sitelerde.

yasadigim sokun etkisiyle yapilan hatalar diyelim

yasadigim sokun etkisiyle yapilan hatalar diyelim
Bir daha olmamasını temenni ediyorum :) ama cidden düzgün falcı kalmadı.
keşke peralina ve lunara daha iyi yönetebilseydi. gerçi onlar büyük ihtimalle fal sepeti ve daha düzgün fal uygulamalarında devam ediyordur zaten.

Bende böyle düşünüyorum. Peralina yı bilen varsa lütfen bana yazsın

guzel temenni tesekkurler
perayi bilmiyorum da luanra onceden bikac defa kapatip sonra dondu belki gene doner. pera donse de bana farketmiyo

guzel temenni tesekkurler
perayi bilmiyorum da luanra onceden bikac defa kapatip sonra dondu belki gene doner. pera donse de bana farketmiyo
Neden fark etmiyor? Lunara dönse de aşırı bekletiyor sırada 3 kişi var online oluyor falda oluyor ama zaman aşımına uğruyor, iki kez baktırdım yeterli benim için.

Ben artık başarılı bir rüya yorumcusu arıyorum.

pera bana bakmiyo cunku bikac kere detaysiz gondermissin dedi detay istedi sonra enerji uyumu falan filan diyerek reddetti

pera bana bakmiyo cunku bikac kere detaysiz gondermissin dedi detay istedi sonra enerji uyumu falan filan diyerek reddetti
Bana da 3. ye bakmıştı ve olumsuzdu, bence olumsuz gördüğü fallara bakmıyordu boşuna enerji harcamasın diye ve negatif yorum almasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…