tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben baktirdim hic bir sey bilmiyor beni de paranoyak etti ama dedigi gibi olmadi
Yaa birde en sonuna sey yazıyor iddialıyım yaşadıktan sonra gel bana anlat.Bu şekilde bana kaç fal baktırdı ama bir fal daha atıp yorum yapicam puan vericem bu şekilde insanların hayatını mahvetmeye hakkı yok.

Derya 20 fal olunca kaçmış
Arkadaslar söyledikleri çıkan hakiki bir falcı önerebilir misiniz ?
Onu dene bunu dene gidiyor paralar
Derya kim hangi platformda. Bana da önerin ya valla o kadardır baktırıyorum bi türlü tatmin olamadım. Ama 10 güne çıkan çıkmayan baktırdıklarımı yazacağım

Yaa bu tellwedeki falcılar kendilerini ne sanıyorlar.Giriyor mesaj atıyor sonra bakmıyor.Keyif bekliyoruz.Orda çalışma saati bölümü boşuna koyulmamış.Bakıyoruz 7/24 işaretlemişler fakat çevrimiçi bakmıyorlar.Ya bu uygulamada olmak zorunda değil adam akıllı bir falcı istiyorum ya büyücülerden medet umuyoruz paramızla

Çok falı olanları anlıyorum sonuçta fal enerji işi durmadan fal bakılmaz mümkün değil ama 4-5 fal için 2 gün bekleten var. Bakamıyorsan girmeyeceksin. Bir de fal ve soru beğenmeyenler var sanki dünyayı kurtarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…