- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.241
bu arada ben de attım da beni diyorsan çok saçma :)Özelden demet diye bir hesap mesaj attı demete baktırdınız mı diye bunun demet8888 olma ihtimali var mı
Ben baktirdim hic bir sey bilmiyor beni de paranoyak etti ama dedigi gibi olmadiElizmedyumu tanıyan baktıran yok mu
Tabii ki yokÖzelden demet diye bir hesap mesaj attı demete baktırdınız mı diye bunun demet8888 olma ihtimali var mı
Yaa birde en sonuna sey yazıyor iddialıyım yaşadıktan sonra gel bana anlat.Bu şekilde bana kaç fal baktırdı ama bir fal daha atıp yorum yapicam puan vericem bu şekilde insanların hayatını mahvetmeye hakkı yok.Ben baktirdim hic bir sey bilmiyor beni de paranoyak etti ama dedigi gibi olmadi
Evet katlıyorum ben de sormadan bile spesifik şeyler söylemiş kamelyam ben de beğendimkamelyamı ben de beğendim çok spesifik bir detay bildi. kahve atmıştım
Derya kim hangi platformda. Bana da önerin ya valla o kadardır baktırıyorum bi türlü tatmin olamadım. Ama 10 güne çıkan çıkmayan baktırdıklarımı yazacağımDerya 20 fal olunca kaçmış
Arkadaslar söyledikleri çıkan hakiki bir falcı önerebilir misiniz ?
Onu dene bunu dene gidiyor paralar
Demet8888 demek istiyor :)Derya kim hangi platformda. Bana da önerin ya valla o kadardır baktırıyorum bi türlü tatmin olamadım. Ama 10 güne çıkan çıkmayan baktırdıklarımı yazacağım
Çok falı olanları anlıyorum sonuçta fal enerji işi durmadan fal bakılmaz mümkün değil ama 4-5 fal için 2 gün bekleten var. Bakamıyorsan girmeyeceksin. Bir de fal ve soru beğenmeyenler var sanki dünyayı kurtarıyorlar.Yaa bu tellwedeki falcılar kendilerini ne sanıyorlar.Giriyor mesaj atıyor sonra bakmıyor.Keyif bekliyoruz.Orda çalışma saati bölümü boşuna koyulmamış.Bakıyoruz 7/24 işaretlemişler fakat çevrimiçi bakmıyorlar.Ya bu uygulamada olmak zorunda değil adam akıllı bir falcı istiyorum ya büyücülerden medet umuyoruz paramızla
Lunara kadersel çözümleme falı öneriyor musunuz?
Sadece onları açmış da merak ettimtarot yada iskambil oneriyorum bize onlar cikti. ulasmayi basarirsan
Aaa şimdi onları da kapatmış zatenSadece onları açmış da merak ettimaslında kışın baktırmışım o pek çıkmamış ama .
duvarina bikac gune donucem yazmisSadece onları açmış da merak ettimaslında kışın baktırmışım o pek çıkmamış ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?