tellwe.com'da bakılan fallar!

Bence de yine kaçar bir daha da gelmez gelmesin zaten bana bakmıyı ben umduu kestim kendisinden

Uygulamaya göz attım şimdi 20li yaşlarda çoluk çocuk dolmuş falcı diye.. uygulama git gide kalitesizk ve seviyesizlikten iyice sirke döndü.

Olan bir iki doğru düzgün falcı ya falları kapatıyor, ya ara veriyor, online olan tecrübeliler de yüz göz oldu müşteriyle sırf bu yüzden enerji bozuldu.

Dikkat ederseniz kapanan Binnaz dan fal sepetine gitti falcılar, tellwe yerine. Burası da çocukları toplamış bünyesine.

heh biri fal acmiyosan niye cevrimici oluyosun kadin diye lunaraya dalmis lunara daha donmez ben baskasini aramaya basliyorum bari seruven donsun yaa seruven icin imza mi toplayalim kapisina mi dayanalim napalim
Sistem giren falıcıların bakması gerektiği şekilde güncellenmeli. Sistemde olmayan falciya fal atılması engellenmeli, fal sepeti gibi mesela.

Tellwe de fallar açıksa 7/24 fal gönderiliyor falcınin giriş çıkış zamanları dengesizlesiyor. Tamam istediği zaman, istediği kişiye bakma özgürlükleri var ama uygulama falcisi olmaninda kuralları olmalı, uymayacaksan bireysel bakacaksın uygulamada değil.

Tellwe sistemi çöp olduğu için yorumcu da müşteri de mağdur oluyor.

fallari kapatabiliyolar galiba ya. hos kadinin bayadir fsllar kapali ama simdi fallarin kapaliyken niye cevrimicisin diye darliyolar lunaraaa bizi duyuyosan falsepetine gecccc

tellwenin sistemde cok sacmalik var oraya girersem cikamam. her kullanisimda ayri sovuyorum. destege yazsak bu sefer onlar bize sovuyor

Duvara yazılanlara cevap vermesi gerekmiyor ki, sadece duyuru yapıp yoruma kapatabilir.

Fal sepetine geçemez ayrıca, orada böyle kapris yapamaz, falcı sözleşmesi "sisteme giriyorsan bakacaksın" diyor çünkü orada. Tellwe gibi saçma sapan değil.

Fal sepetine geçemez ayrıca, orada böyle kapris yapamaz, falcı sözleşmesi "sisteme giriyorsan bakacaksın" diyor çünkü orada. Tellwe gibi saçma sapan değil.
Neden hem bu kadar rağbet görüp hem de neden iki kuruş yüzdelik payıyla tellwe de kalmaya devam ediyorlar sanıyorsun ki?

Kural yok, disiplin yok, müşteriye saygı özen yok. Falcılar kafalarına göre kaprisler, tavırlar alıp duruyor. Bunu başka uygulamada yapamazlar.

seruven de coguna hemen bakmiyodu asima ugruyodu ama kimse boyle saldirmiyodu ben anlamıyorum. onun duvarda halen ablacim 3 gundur bekliyorum bakar misin yorumlari var demet 2 kere asima ugradi sonra gondermedim ama kadina sovmekte aklima gelmedi bence kapatip gidenler bu tiplerden kapatiyo zaten. falsepetinde birebiriletisim olmadigi icin boyle zorlanmayabilir

Hepsinde aynı tepki gösterilecek diye bir şey yok ama bu ihtimal dahilinde bile olmamalı yani sistemi ona göre ayarlamak gerekiyor.

Lunara kaos seviyor bence biraz, insanlar da bunu hissediyor. Tellwe ye geldiğinden beri şöyle dümdüz sorunsuz bir fal düzeni kuramadi, kuramıyor. Fal bakarken de bekletmesi ayrı olarak fal zaman aşımına uğrayacak mı uğramadan bakacak mı, tekrar açacak mı, tekrar yollarsam kabul eder mi, fal türü soruma uyuyor mu... Şuraya bakar mısın çeşit çeşit olasılık ve stres

Peralina da aynı şekilde. Bu kadar bireysel kişilerseniz uygulama kullanmayın yani bu kadar basit.

Rağbet gören ve bu tarz sorun yaşayan falcılar kişisel site açıp buradan duyursa hem daha çok kazanırlar hem kafalarına göre takılma özgürlükleri olur, evet vergi vermeleri gerekir ama zaten bunu da hallederler bu yoğunlukla.

yok ya bakmamaya zam yapmaya filan devam etsinler biz de bu sayede birakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…