- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.301
Bence de yine kaçar bir daha da gelmez gelmesin zaten bana bakmıyı ben umduu kestim kendisindenhangisinin her dedigi gerceklesiyo kibence sonuc odakli konusmasi guzel uzun detay, gecmis filan isteyeni kesmez ama sonucu soylesin diyen için olabilir. fali cikani var cikmayani var. onceden de kalabalik oluyodu ama bu sefer bence 40 yilda bi girdiginden kuyruk olusucak ve cildirip kacicak
Bana genel bakmıştı vadesi temmuzdu dedikleri olmadıBence de yine kaçar bir daha da gelmez gelmesin zaten bana bakmıyı ben umduu kestim kendisinden
Ben iki kez denedim çıkmadı çıkanlar varmiki.Arkadaşlar Lunara için niye bu kadar sıra var her dediği gerçekleşiyor mu bu yoğun ilgi niye ben herkes ona baktırmak istiyor diye atmıştım
bana da vadesi temmuzdu olmadi hatta ilk falinda mayis demistiBana genel bakmıştı vadesi temmuzdu dedikleri olmadı
bana da vadesi temmuzdu olmadi hatta ilk falinda mayis demistiBana genel bakmıştı vadesi temmuzdu dedikleri olmadı
cnm bence o hastalandı ya yoksa gelirdiheh biri fal acmiyosan niye cevrimici oluyosun kadin diye lunaraya dalmislunara daha donmez ben baskasini aramaya basliyorum bari seruven donsun yaa seruven icin imzami toplayalim kapisina mi dayanalim napalim
cnm bence o hastalandı ya yoksa gelirdi
Sistem giren falıcıların bakması gerektiği şekilde güncellenmeli. Sistemde olmayan falciya fal atılması engellenmeli, fal sepeti gibi mesela.heh biri fal acmiyosan niye cevrimici oluyosun kadin diye lunaraya dalmislunara daha donmez ben baskasini aramaya basliyorum bari seruven donsun yaa seruven icin imza mi toplayalim kapisina mi dayanalim napalim
Sistem giren falıcıların bakması gerektiği şekilde güncellenmeli. Sistemde olmayan falciya fal atılması engellenmeli, fal sepeti gibi mesela.
Tellwe de fallar açıksa 7/24 fal gönderiliyor falcınin giriş çıkış zamanları dengesizlesiyor. Tamam istediği zaman, istediği kişiye bakma özgürlükleri var ama uygulama falcisi olmaninda kuralları olmalı, uymayacaksan bireysel bakacaksın uygulamada değil.
Tellwe sistemi çöp olduğu için yorumcu da müşteri de mağdur oluyor.
Duvara yazılanlara cevap vermesi gerekmiyor ki, sadece duyuru yapıp yoruma kapatabilir.fallari kapatabiliyolar galiba ya. hos kadinin bayadir fsllar kapali ama simdi fallarin kapaliyken niye cevrimicisin diye darliyolarlunaraaa bizi duyuyosan falsepetine gecccc
tellwenin sistemde cok sacmalik var oraya girersem cikamam. her kullanisimda ayri sovuyorum. destege yazsak bu sefer onlar bize sovuyor
Fal sepetine geçemez ayrıca, orada böyle kapris yapamaz, falcı sözleşmesi "sisteme giriyorsan bakacaksın" diyor çünkü orada. Tellwe gibi saçma sapan değil.fallari kapatabiliyolar galiba ya. hos kadinin bayadir fsllar kapali ama simdi fallarin kapaliyken niye cevrimicisin diye darliyolarlunaraaa bizi duyuyosan falsepetine gecccc
tellwenin sistemde cok sacmalik var oraya girersem cikamam. her kullanisimda ayri sovuyorum. destege yazsak bu sefer onlar bize sovuyor
Neden hem bu kadar rağbet görüp hem de neden iki kuruş yüzdelik payıyla tellwe de kalmaya devam ediyorlar sanıyorsun ki?Fal sepetine geçemez ayrıca, orada böyle kapris yapamaz, falcı sözleşmesi "sisteme giriyorsan bakacaksın" diyor çünkü orada. Tellwe gibi saçma sapan değil.
Fal sepetine geçemez ayrıca, orada böyle kapris yapamaz, falcı sözleşmesi "sisteme giriyorsan bakacaksın" diyor çünkü orada. Tellwe gibi saçma sapan değil.
Hepsinde aynı tepki gösterilecek diye bir şey yok ama bu ihtimal dahilinde bile olmamalı yani sistemi ona göre ayarlamak gerekiyor.seruven de coguna hemen bakmiyodu asima ugruyodu ama kimse boyle saldirmiyodu ben anlamıyorum. onun duvarda halen ablacim 3 gundur bekliyorum bakar misin yorumlari vardemet 2 kere asima ugradi sonra gondermedim ama kadina sovmekte aklima gelmedi bence kapatip gidenler bu tiplerden kapatiyo zaten. falsepetinde birebiriletisim olmadigi icin boyle zorlanmayabilir
yok ya bakmamaya zam yapmaya filan devam etsinler biz de bu sayede birakalimRağbet gören ve bu tarz sorun yaşayan falcılar kişisel site açıp buradan duyursa hem daha çok kazanırlar hem kafalarına göre takılma özgürlükleri olur, evet vergi vermeleri gerekir ama zaten bunu da hallederler bu yoğunlukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?