- 3 Nisan 2016
- 327
- 159
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.281
ben pek beğenmedim. kamelyam anda ve geçmişte iyi geldi bana belki ona bakabilirsiniz ayni kredi ikisi deAnda iyi dediğiniz kim var ? Var mı aylora nasıl
Kamelyamı vadesini bilmiyorum ama anda çok şaşırtıcı bulamadımben pek beğenmedim. kamelyam anda ve geçmişte iyi geldi bana belki ona bakabilirsiniz ayni kredi ikisi de
Yorumluyor gözüküyor gözünüz aydınBen de onu bekliyorum şu an bakmaycak sanırım. Zaman aşımına uğrayacak
Ben aylorayı çok beğendim geçmişimi çok iyi bildi anlamadım yakın arkadaşım olsa böyle anlatırdı yani şaşırdım oyüzden çok da beklentiye girmemiştim falı atarken benim enerjime uydu kamelyama da attım o da bir şeyler biliyoe gibi ama kısa yorum yapmıştı baya.Anda iyi dediğiniz kim var ? Var mı aylora nasıl
Yorumluyor gözüküyor gözünüz aydınpiyango biletinin çıkması daha muhtemel gibi lunaraya fal baktırmaktan
baktı , 3 .kişi gördü kimse görmemiştibakti miiiii
Tek üçüncü kişi gören lunara oldu bende şu anda.
baktı , 3 .kişi gördü kimse görmemişti
Çok özür dileyerek söylüyorum ama buna çok sevindim. Bana çok olumsuz bakmıştı tamam olumsuz bir sürü falım oldu ama ürktüğüm bir faldı onun ki nedense.Arkadaşlar vade olarak peralina da bende patladı.
Benim de sadece Lunara ve Demet8888 görmüştü, ex de doğruladı bi ay sonra falan. Gerçi ciddi değil, 1 aya bitecek de dedi ama yine de Demet ve ikisi dışında 3. kişiyi başka gören olmadı.Tek üçüncü kişi gören lunara oldu bende şu anda.
baktı , 3 .kişi gördü kimse görmemişti
geçmişi, an'ı bilen çok ama gelecek konusunda çok başarısızlar. Ben geçmişi tekrar başkasından dinlemek için vermedim o kadar parayı. sırf bu yüzden bıraktım fal olayını da. Arada Demetle sohbet edeceğim başka da kimseyi istemiyorum.Ben aylorayı çok beğendim geçmişimi çok iyi bildi anlamadım yakın arkadaşım olsa böyle anlatırdı yani şaşırdım oyüzden çok da beklentiye girmemiştim falı atarken benim enerjime uydu kamelyama da attım o da bir şeyler biliyoe gibi ama kısa yorum yapmıştı baya.
evet öyle diyor ama ben ex ten doğruladım bunu.Lunara bence herkeze 3.kisi var diyor çünkü banada dedi birde sizede gelip geçici kişiler bag yok diyormu.
Lunara bence herkeze 3.kisi var diyor çünkü banada dedi birde sizede gelip geçici kişiler bag yok diyormu.
Yani adam fedakarlık yaparsa ilişki olur yapmazsa siz açık konuşup kendi içinizde netleştirebilirsiniz demiş. Bu iki ihtimali bende biliyorum ben daha net şeyler beklemiştim.Ben iki kez baktirdim bana sonuç olarak iki sorumada olumlu bakti ama kısa ve detaysiz bir ayrıntı yoktu .Bana çıkmadı olumlu gördüğü halde birde net konuşmuyor.
Bende de ole şu tarihlerde iletişim kuracak dedi doğrudan ikinci falda attim baktıki iletişim kurmamis fali dondurdu ruh hali iyi degil kursada şu tarihte soyle olur gibi bisey anlamadim :)Yani adam fedakarlık yaparsa ilişki olur yapmazsa siz açık konuşup kendi içinizde netleştirebilirsiniz demiş. Bu iki ihtimali bende biliyorum ben daha net şeyler beklemiştim.
Bu adam fedakarlık yapmaz önünüze bakın ya da tam tersi gibi gibi.
Arkadaşlar Lunara için niye bu kadar sıra var her dediği gerçekleşiyor mu bu yoğun ilgi niye ben herkes ona baktırmak istiyor diye atmıştım
ayy ne bilem bi baktım duvarına en az 10 kişi yazmış bizi bu hale getiren erkolar utanır mı sanmamhangisinin her dedigi gerceklesiyo kibence sonuc odakli konusmasi guzel uzun detay, gecmis filan isteyeni kesmez ama sonucu soylesin diyen için olabilir. fali cikani var cikmayani var. onceden de kalabalik oluyodu ama bu sefer bence 40 yilda bi girdiginden kuyruk olusucak ve cildirip kacicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?