tellwe.com'da bakılan fallar!

Demetten haberi olan var mı? Dönmeyecek mi acaba?
Ailevi durumlrı var, dönecekmiş.

cinnar mıdır ne maldır bilmiyorum arkadaşım atmış öylesine, dakikalar içinde fal gelmiş ama tamamen yapay zeka. bu Tellwe iyice çöp olmuş iyi ki bırakmışım. chatgpt tarihleri ve yılları karıştırıyor bir yıl geriden geliyor, 2025 yaz ayları sizin için çok güzel geçecek demiş de 2025 yaz ayları bitti ve en kötü dönemiydi kızın, yazık günah bu veballeri nasıl ödeyecekler hiç düşünmüyorlar.

Cinnar iade etmiş, bu baktırığ olumlu yorum yazanlar ilk kez mi fal baktırıyor nalamıyorum ki, kız falı gönderdi anlammaak imkansız. bu kadar mı çaresizsiniz ya bu embesillere para veriyorsunuz?

şikayet etmiş gelen cevap ''yapay zekalar fal yorumu yapmıyorlar bilginize'' ya bu tellwe nin dünyadan haberi yok yapay zekalar tıp doktorlarıyla yarışıyor, öyle bir fal yorumu yapıyorlar ki. Lütfen şu beyinsizlere para kaptırmayın artık.

Ayrıca ben yazılımcıyım tamam bilmeyen inanabilir kanabilir arkadaşım gibi ama mümkün değil bu Cinnar embesili yapay zeka kullanıyor!

işin daha da saçmalığı tellwe ekibinin yapay zekadan dünyadan hiçbir şeyden haberi yok. insan müşterisine biraz saygı duyar, diğer uygulamalardan hiç mi bir şey görmüyorlar.. çok sinirlendim şu an!

tellwe ekibi hakkaten kötü yıllar önce ark.ımla bana aynı fal geldi ben iade aldım o alamadı

Aslında sadece sesli fala çevirmeleri lazım, neye göre seçiyorlar bu falcıları bilmiyorum. Tellwe hep böyleydi ve kendine çeki düzen vermeye hiç niyeti yok. Sesli falı da kendine güvenen baksın, hiç olmazsa gerçek bir yorum aldığımızı anlayalım biz de. Sanki sokaktan topluyoruz parayı, yazık günah.

tellwe sesli yorumda da olmaz. kafayi degistirmeden uygulamayi kullananlari onemsemeden zor gecenlerde falsepetinde biri tlfda bakarken dumduz okuyodu yapay zekadan faydalaniyo diye hemen iade istedim destek yardimci oldu. tellwede bunu yapsam ee napalim yaa senin de derdine bak derler kesin

10 yıl fal baktırdım son 3 yıl bırakmıştım şimdi tekrar fal baktıracağım geçtiğimi o yıllar içinde herkesle ve her şeyle ilgili en doğru yorumu yapan hep çingene olmuştu.. aylardır ortada yok nerelerde acaba

Evet falı çıkan nadir kişilerden ama büyük ihtimalle özelde bakıyordur

Yule sesli bakıyor ama o da yapay zekadan okuyor kaç kişi yorum yaptı iade edip yorumu sildirdi.

Yule sesli bakıyor ama o da yapay zekadan okuyor kaç kişi yorum yaptı iade edip yorumu sildirdi.
Yule fırtına gibi esiyordu bir zamanlar burada, en popüler falcılardan biriydi. Arkadaşıma söylediği hiçbir şey çıkmayınca ben de atmadım ama o yaparsa yeni yetmeler ne yapmasın? Kaç senedir orada kadın, tellwe yönetimi hiçbir zaman profesyonel olamadı zaten, orası ayrı konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…