- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.321
Arkadaşlar telve de kredi kartıyla kredi yüklenmiyor artık o bölüm kapatılmış , nasıl yapacağız ??
Google üzerinden ama çok komisyon alıyor.Arkadaşlar telve de kredi kartıyla kredi yüklenmiyor artık o bölüm kapatılmış , nasıl yapacağız ??
Anda en iyi hangisi fallavyu cikmamistiArkadaşlar telve de kredi kartıyla kredi yüklenmiyor artık o bölüm kapatılmış , nasıl yapacağız ??
Ailevi durumlrı var, dönecekmiş.Demetten haberi olan var mı? Dönmeyecek mi acaba?
tellwe ekibi hakkaten kötü yıllar önce ark.ımla bana aynı fal geldi ben iade aldım o alamadışikayet etmiş gelen cevap ''yapay zekalar fal yorumu yapmıyorlar bilginize'' ya bu tellwe nin dünyadan haberi yok yapay zekalar tıp doktorlarıyla yarışıyor, öyle bir fal yorumu yapıyorlar ki. Lütfen şu beyinsizlere para kaptırmayın artık.
Ayrıca ben yazılımcıyım tamam bilmeyen inanabilir kanabilir arkadaşım gibi ama mümkün değil bu Cinnar embesili yapay zeka kullanıyor!
işin daha da saçmalığı tellwe ekibinin yapay zekadan dünyadan hiçbir şeyden haberi yok. insan müşterisine biraz saygı duyar, diğer uygulamalardan hiç mi bir şey görmüyorlar.. çok sinirlendim şu an!
Aslında sadece sesli fala çevirmeleri lazım, neye göre seçiyorlar bu falcıları bilmiyorum. Tellwe hep böyleydi ve kendine çeki düzen vermeye hiç niyeti yok. Sesli falı da kendine güvenen baksın, hiç olmazsa gerçek bir yorum aldığımızı anlayalım biz de. Sanki sokaktan topluyoruz parayı, yazık günah.şikayet etmiş gelen cevap ''yapay zekalar fal yorumu yapmıyorlar bilginize'' ya bu tellwe nin dünyadan haberi yok yapay zekalar tıp doktorlarıyla yarışıyor, öyle bir fal yorumu yapıyorlar ki. Lütfen şu beyinsizlere para kaptırmayın artık.
Ayrıca ben yazılımcıyım tamam bilmeyen inanabilir kanabilir arkadaşım gibi ama mümkün değil bu Cinnar embesili yapay zeka kullanıyor!
işin daha da saçmalığı tellwe ekibinin yapay zekadan dünyadan hiçbir şeyden haberi yok. insan müşterisine biraz saygı duyar, diğer uygulamalardan hiç mi bir şey görmüyorlar.. çok sinirlendim şu an!
Aslında sadece sesli fala çevirmeleri lazım, neye göre seçiyorlar bu falcıları bilmiyorum. Tellwe hep böyleydi ve kendine çeki düzen vermeye hiç niyeti yok. Sesli falı da kendine güvenen baksın, hiç olmazsa gerçek bir yorum aldığımızı anlayalım biz de. Sanki sokaktan topluyoruz parayı, yazık günah.
Bunu ben de merak ediyorum:))Yeşil çingene nerelerde bilen var mı kızlar
Aylardır bakıyorum yok. Herkese bakmazdı bi de o bakarken bana çok bakmıştı defalarca gittiğim oldu farklı kişileri farklı olayları sordum. Olumsuz da olsa söylerdi hep ve en çok da onun falı çıkardı bendeBunu ben de merak ediyorum:))
Evet falı çıkan nadir kişilerden ama büyük ihtimalle özelde bakıyordurAylardır bakıyorum yok. Herkese bakmazdı bi de o bakarken bana çok bakmıştı defalarca gittiğim oldu farklı kişileri farklı olayları sordum. Olumsuz da olsa söylerdi hep ve en çok da onun falı çıkardı bende
Yule sesli bakıyor ama o da yapay zekadan okuyor kaç kişi yorum yaptı iade edip yorumu sildirdi.Aslında sadece sesli fala çevirmeleri lazım, neye göre seçiyorlar bu falcıları bilmiyorum. Tellwe hep böyleydi ve kendine çeki düzen vermeye hiç niyeti yok. Sesli falı da kendine güvenen baksın, hiç olmazsa gerçek bir yorum aldığımızı anlayalım biz de. Sanki sokaktan topluyoruz parayı, yazık günah.
Başka isimle bireysel bakiyordur bana defalarca fal attığım halde bakmamıştı hiçYeşil çingene nerelerde bilen var mı kızlar
Bana iade de etmedi ama yapay zekadan okuduYule sesli bakıyor ama o da yapay zekadan okuyor kaç kişi yorum yaptı iade edip yorumu sildirdi.
Yule fırtına gibi esiyordu bir zamanlar burada, en popüler falcılardan biriydi. Arkadaşıma söylediği hiçbir şey çıkmayınca ben de atmadım ama o yaparsa yeni yetmeler ne yapmasın? Kaç senedir orada kadın, tellwe yönetimi hiçbir zaman profesyonel olamadı zaten, orası ayrı konu.Yule sesli bakıyor ama o da yapay zekadan okuyor kaç kişi yorum yaptı iade edip yorumu sildirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?