- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.341
Evet arkadaşıma da enerji uyumsuzluğu diyerek bakmamıştı bana hep baktı her attığımda. Bi ara hasta olduğunu vs öğrenmiştim kanser hastası olduğunu. Çok uzun süredir 2 yıldır falan yok ortalıkta çok baktım araştırdım ama yok. İnstagramda vs bildiğiniz iyi falcı var mı sizinBaşka isimle bireysel bakiyordur bana defalarca fal attığım halde bakmamıştı hiç
Benim ig da Sevda Sürmeli var yıllardır baktırır ve çok memnun kalırım dediğini de mutlaka yaşarım ama 5-6 aydır yoktu şimdi de yas süreci yaşadığı için bakımları bıraktı geçici olarak. ondan sardım böyle saçma sapan uygulamalara zaten. En kısa zamanda toparlayıp döner umarım.Piş
Evet arkadaşıma da enerji uyumsuzluğu diyerek bakmamıştı bana hep baktı her attığımda. Bi ara hasta olduğunu vs öğrenmiştim kanser hastası olduğunu. Çok uzun süredir 2 yıldır falan yok ortalıkta çok baktım araştırdım ama yok. İnstagramda vs bildiğiniz iyi falcı var mı sizin
Ben de ona çok bakındım yok ortalarda başka yerde başka isimle devam ediyorsa da bulmak çok zor duruyor10 yıl fal baktırdım son 3 yıl bırakmıştım şimdi tekrar fal baktıracağım geçtiğimi o yıllar içinde herkesle ve her şeyle ilgili en doğru yorumu yapan hep çingene olmuştu.. aylardır ortada yok nerelerde acaba
Evet yenilerin hepsi öyle hemen hemen, zaten çoluk çocuk sardı tellwe yi. Düzgün falcı kalmadı.Cok fazla yapay zekaya yorumlatan yorumcu var
Sorunum giderildiGoogledan kredi alırken siz de sorun yaşjyor musunuz 100 kredi alıp 40 yüklenmiş
Cidden kaçtılar valla canım çoğu özelde bakıyor o yüzden bence ; enderun nerede iyi mi ?bütün iyi falcilar nereye gitti ya birazdan enderuna falan aticam yani bu ne
Ya bunların baktığı özeller nerede onu bulsak keşke bi reklam falan da yapmıyorlar kiCidden kaçtılar valla canım çoğu özelde bakıyor o yüzden bence ; enderun nerede iyi mi ?
Tellwe'nin botu oCidden kaçtılar valla canım çoğu özelde bakıyor o yüzden bence ; enderun nerede iyi mi ?
yok sakin atma ona fal yani kimse kalmadi demek istedimCidden kaçtılar valla canım çoğu özelde bakıyor o yüzden bence ; enderun nerede iyi mi ?
Ahaha nasıl hemen heyecan yaptımTellwe'nin botu o
Bu arada tellwede herkese baktirdim sorunuz varsa sorun
top 5 kimlerBu arada tellwede herkese baktirdim sorunuz varsa sorun
ben durrini begeniyorum cok %100 cikmiyor her dedigi ama cikan seyler cok fazla ve pespese atmamak lazim onatop 5 kimler
başka ?ben durrini begeniyorum cok %100 cikmiyor her dedigi ama cikan seyler cok fazla ve pespese atmamak lazim ona