tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben kamelyam için geçen haftasonu olan olayı bildiğini söylemiştim. Onu evet bilmiş ama yanında olacak başka bir şey söylemiş o olmadı yeni fark ettim. Bir de yakın vade daha bir şey olacak dedi onun dediği vadede olması imkansız gibi.

O olmayan şey çok önemli ve ayrıntı miydi

Benim sümeyra ve deva dışında orada başka beğendiğim yok ama bunları beğenmeyen de çok var burada.
Deva vadesi olmadı bende.

Sümeyra aşırı beğenmiştim 2.falda büyük hayal kırıklığına uğradım ve gerçekten çok üzüldüm sonunda istikrarlı ve başarılı birini buldum diye düşünmüştüm.

Tam tersi şeyler mi söyledi 2.de? Bu arada sümeyraya mutlaka günün ilk veya ikinci falını atmak lazım. Ben neredeyse 1 senedir baktırıyorum öğrendim bunu net. Onun bence sadece günün ilk fallarına baktığında enerjisi iyi oluyor. Sonra yoruluyor büyük ihtimalle.

sumeyra baktirdiginiz konuyu bi yerden yakalarsa uzatiyo da uzatiyo hep o konuya bagliyor. benim bildi sandigim ve ona evet dogru bildin dedigim konu olmustu sonra yanildigimi ogrendim ama o surekli o konuyu yorumlamaya devam etti. gul mesela oyle degil yaniliyosun demis ve aciklamisti. sumeyra aylar sonra baktiginda bile ayni noktadaydi

Sen ona baktırma zaten uymadı enerjiniz bana bilmiyorum neden inanılmaz bildiği şeyler oluyor uyumlandık bayağa.

2. Falı 1.falin özetiydi, detay ve farklı hiçbir şey yoktu 20 gün geçmişti. Falın başında daha önce bakmıştık dedi ortasında sizi hatırlamıyorum dedi :) 1.fali muhteşemdi aşırı beğenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…