- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.441
Anladım kötü olmuş :) bir daha denemek istersen benim dediğim gibi yaparsın o gün ilk açtığı saatte ilk sıralara girmeye çalışırsın bayağa fark oluyor yorumlamasında.2. Falı 1.falin özetiydi, detay ve farklı hiçbir şey yoktu 20 gün geçmişti. Falın başında daha önce bakmıştık dedi ortasında sizi hatırlamıyorum dedi :) 1.fali muhteşemdi aşırı beğenmiştim.
Düşük puan verince iptal etti, çekinirim tekrar fal atamam artık ona :)Anladım kötü olmuş :) bir daha denemek istersen benim dediğim gibi yaparsın o gün ilk açtığı saatte ilk sıralara girmeye çalışırsın bayağa fark oluyor yorumlamasında.
Düşük puan verince iptal etti, çekinirim tekrar fal atamam artık ona :)
Biraz zaman geçsin de..o digerleri gibi degil ya bence bakar ama senin icine sinmesi onemli
Ben ilk zamanlar onu dinleseydim şimdi farklı durumlarda olurduk.kizlaar bana az kisi haric hepsi eylul ekim gibi iletisim olur dedi. diger 2 yada 3 kisi sen adim atmazsan surec boyle gider cunku adam inat ediyor dedi. Bana adim at demeyin adim atilicak olaylar yasanmadi
bu konu icin kimi tavsiye edersinizzz adim atar diyen ve dedigi adim gelen yada bekleme gelmez diyen ve cikan kim var? kime sorsam fallawyu objektiftir diyo ama baskasi varsa denerim
merhabalar kamelyamin 5 ekim öncesi bahsettiği gibi ufak bir gelisme oldu20 eylul ve 5 ekim demisti bekliyorum bakalim
Bana da çıksa Kamelyam efsane olur :))merhabalar kamelyamin 5 ekim öncesi bahsettiği gibi ufak bir gelisme oldu
Zor bir durummuydu surpriz mi oldu başka bilen oldumu ?merhabalar kamelyamin 5 ekim öncesi bahsettiği gibi ufak bir gelisme oldu
Ufak bir gelişme olarak mi soylemistimerhabalar kamelyamin 5 ekim öncesi bahsettiği gibi ufak bir gelisme oldu
Bunların yarısından çoğu yapay zekaMerhaba, Kamelyam, Astro, Fallawyuu, Midga, Hertürlüfal,Zehra Abla,Snotra ,Lunaris MyUra,Manolya,Cinnar, Ozgella aklıma gelenler hepsi son konu için olumluydu hepsi birden patladı.
Fallawyuu aylar önce bana fal baktığında sonuç konusunda sitem edince ''kusura bakma fincan fotoğraflarını görememişim şimdi webden girince gördüm'' demişti bir daha baktırmadım. Muhtemelen burayı okuyor, fincan görmeden kahve falı paketini nasıl yorumladı acaba? Kendi kartlarımla destekledim vb. de demedi.Fallawyu ya katinaya baktirdim ama falin sonuna doğru kahve atmışım gibi fincan yorumu yapmış kopyala yapıştırmı yapti anlam veremedim daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu....
Çıkmış mıydı bu falı peki?Fallawyuu aylar önce bana fal baktığında sonuç konusunda sitem edince ''kusura bakma fincan fotoğraflarını görememişim şimdi webden girince gördüm'' demişti bir daha baktırmadım. Muhtemelen burayı okuyor, fincan görmeden kahve falı paketini nasıl yorumladı acaba? Kendi kartlarımla destekledim vb. de demedi.
Tabii ki hayırÇıkmış mıydı bu falı peki?
evet ufak bir adım demistiUfak bir gelişme olarak mi soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?