tellwe.com'da bakılan fallar!

Binnaz da kimi beğeniyorsunuz ?

Binnaz da kimi beğeniyorsunuz ?
ben açıkçası en son 4-5 yıl olmuştur oradan yorum alalı. kimler baktı hatırlamıyorum bile. en son arkadaşım baktırmıştı benim hesabımdan birkaç kez. girebilirsem eski yorumlarıma bakarım da belki durmuyordur bile çok uzun zaman oldu.

VPN bağlantısı kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz, ya da uygulama yüklemeden web sitesi üzerinden girebilirsiniz.

VPN bağlantısı kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz, ya da uygulama yüklemeden web sitesi üzerinden girebilirsiniz.
Arkadaşımda VPN olmadan uygulamada iniyor kullanıyor ben VPN varken de İOS da uygulamayı bulamadım. Sanırım İOS pazarına girmemişler henüz. Android bir cihazdan girmeyi deneyeceğim fırsat bulunca

Kalan son kredimle kamelyama attım, durumları çok net biliyor evet. Yine başka detaylar verdi. Hoş bunun olması gelecek çıkacak anlamına gelmiyor, biliyorum ama baktıranlarda gelişmeler var mı? Ya da hep olumlu mu bakıyor?

kamelyama pazartesi fal attim bakicam yazmis kalam fallara 1 gun oldu falda da gorundu ama asla bakmiyor ozellikle benimkine mi bakmiyor anlamadim zaman asimina ugrayacak fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…