- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.461
Binnaz da kimi beğeniyorsunuz ?Merhabalar benim binnaz hesabım ile arkadaşım geçen yıl yorum almıştı ona bakmak istiyor ama ben uygulamalarda bulamadım binnazı. arkadaşımda görünüyor onda yüklü hatta kullanıyor. ikimizde türkiyedeyiz belli ki erişime açılmış. onun telefonu android benim ios anlamadım sadece androidde mi açıldı. Açıkçası şifremi de verip sen aç bak yorumuna demek istemiyorum benim eski aşırı saçma sorularıma ben bile bakmak istemiyorum kimse görmesin
ben açıkçası en son 4-5 yıl olmuştur oradan yorum alalı. kimler baktı hatırlamıyorum bile. en son arkadaşım baktırmıştı benim hesabımdan birkaç kez. girebilirsem eski yorumlarıma bakarım da belki durmuyordur bile çok uzun zaman oldu.Binnaz da kimi beğeniyorsunuz ?
VPN bağlantısı kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz, ya da uygulama yüklemeden web sitesi üzerinden girebilirsiniz.ben açıkçası en son 4-5 yıl olmuştur oradan yorum alalı. kimler baktı hatırlamıyorum bile. en son arkadaşım baktırmıştı benim hesabımdan birkaç kez. girebilirsem eski yorumlarıma bakarım da belki durmuyordur bile çok uzun zaman oldu.
Arkadaşımda VPN olmadan uygulamada iniyor kullanıyor ben VPN varken de İOS da uygulamayı bulamadım. Sanırım İOS pazarına girmemişler henüz. Android bir cihazdan girmeyi deneyeceğim fırsat buluncaVPN bağlantısı kullanarak girmeyi deneyebilirsiniz, ya da uygulama yüklemeden web sitesi üzerinden girebilirsiniz.
Gerçekten fal bakıp bakmadığı bile belli değil yukardaki yorumları okursaniz fincan atmayana fincandan bahsetmişArkadaslar merhaba.
Fallawyu nasil? Yani pembeci mi yoksa olumsuzu da soyluyor mu?
Tesekkur ederim. Bende tam emin olamadim yorumundan. Iliski icin katina fali gondermemi istedi.Gerçekten fal bakıp bakmadığı bile belli değil yukardaki yorumları okursaniz fincan atmayana fincandan bahsetmiş
.Tesekkur ederim. Bende tam emin olamadim yorumundan. Iliski icin katina fali gondermemi istedi.
Anladim canim sagol. Tellwede pek baktirilacak kimse yok galiba..
bakarken sistemdeki kartlar disina da cikmaz.kendi kartlariyla desteklemez
ben orada burada çok övünldüğü için Kamelyam'a baktırdım karşı tarafla iletişimim olmadığı için anda söyledileri doğru mu bilmiyorumAnladim canim sagol. Tellwede pek baktirilacak kimse yok galiba.
Sesli yorum yapıyor canımHisli sadece sesli yorum mu yapıyor üç sene önce bir kere baktirmistim sesliydi de hala öyle mi
Başka vadesi var mıydı? Yoksa bunla mı ibarettievet ufak bir adım demisti
baska vade vermedi sonrasinda surec ilerleyecek gibi genel bir ifade kullanmış.Başka vadesi var mıydı? Yoksa bunla mı ibaretti
Öyle mi oldu peki? İlerliyor mubaska vade vermedi sonrasinda surec ilerleyecek gibi genel bir ifade kullanmış.
Benim de iki gün sonra baktı.kamelyama pazartesi fal attim bakicam yazmis kalam fallara 1 gun oldu falda da gorundu ama asla bakmiyor ozellikle benimkine mi bakmiyor anlamadim zaman asimina ugrayacak fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?