tellwe.com'da bakılan fallar!

Canım inşallah seni mutlu eden sonuç neyse onu yaşarsın. Bunu içten diliyorum. Ama maalesef ben de yapay zekaydı. Ve çok da olumluydu. Çelişkisi şu birbirinden bağımsız görünen ama bağlantılı bır konuda farklı cevaplar verdı. Yanı yapay zekanın klasik robot cevapları.

Bende de patır patırdı. Döküldü

Lulye sız de çatır çatır bilmiş olabilir ama ben de patır patır dı

valla ben papatyanın yapay zeka olduğuna katılmıyorum, bende anı ve karşı tarafın düşüncelerini şak diye bildi. lulye de keza öyle, bende gayet tutarlıydı dedikleri. bazen enerji tutmayabiliyor ama yapay zekalık bir durum yok bence.
yine de benim favorilerim mucizehis, fallawyou, linda, shayla, papatyadanhayaller ve lulye bu altısına fal attım ve bakımları bambaşka, nokta atışı tespitleri var ve dedikleri bir bir çıkıyor, resmen şok oluyorum. ama sakın gandalf ve efsunnine, yağmur tarafına bulaşmayın, tam para tuzağı. bana full pembe tablolar çizdiler, dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı. paranıza yazık etmeyin derim.

Hııı bana da üç beş motivasyon cümlesi kurmuş. Vadesı de aralık ayıydı geçti. Karakter analizi çekingen, geçmişte aşk yaşamış yaralanmış, temkinli lafontenden masallar...

ilginc bana bakasi tutmus heralde. tellwede bana seruven fallawyu ve kamelyam pembe konuşurken aldatiliyosun diyen tek kisi o olmustu. motivasyon cümlelerini tercih ederdim karakter analizi nasildi hatirlamiyorum ama bunlari dememisti

vallahi siz yorum yapıyorsunuz ama falcılar kısmında ne zaman falcı seçip fal baktırmaya kalksam hepsinin aktif falı var madem dediğiniz gibi yüzde doksanı yapay zeka neden sürekli fal gönderenler var ilk defa tellwe de fal atacağım kafam karışıyor

Tellwedekı
Canım herkes buraya girip yorum okumuyor. Ya da herkes uyanık değil baştan anlasın. Yüz tane fal baktırıyoruz anca anlıyoruz. Bız anlıyoruz sonra başka bir tayfa gelıyor onlar anlıyor sonra başka. Böyle düşün

ilginc bana bakasi tutmus heralde. tellwede bana seruven fallawyu ve kamelyam pembe konuşurken aldatiliyosun diyen tek kisi o olmustu. motivasyon cümlelerini tercih ederdim karakter analizi nasildi hatirlamiyorum ama bunlari dememisti
Serüven ben de yapay zekaydı. Fallawyu yapay zeka değil ama alakasız bır yorum yaptı dedıgı de olmadı. Kamelyamın ıkı falı birbirinden farklıydı. Öyle işte

Ben de dediğim gibi çok kötüydü. Dedıgı de olmadı vadesı de patladı

Olabilir ben de yapay zekaydı ve tutmadı.

Serüven ben de yapay zekaydı. Fallawyu yapay zeka değil ama alakasız bır yorum yaptı dedıgı de olmadı. Kamelyamın ıkı falı birbirinden farklıydı. Öyle işte
Serüven ve fallawyu gercekten yapay zeka degiller. Ikisine cok baktirdim fallawyu zaten vadesiyle cikti kac kere. Yapay zeka galiba sandiginiz gibi cevaplar vermiyor yani sadece spesifik bir sey demiyorlarsa ya da herkese uyabilen bir yorumsa direkt yapay zeka olmuyor. Yapay zekayi daha cok cümle nasil kurulmus oradan anliyorsunuz

durrinin beni surekli uyardigi bir konu vardi. bu kadin ne anlatiyo boyle diyodum hakliymis. cikmis oldu

Fallawyu içlerınde en kötüsüydü. Enerji demek ki

Serüven ve fallawyunun falı taban tabana zıttı. Şimdi ikisi de ıyıse bu durumda sadece biri ıyı olmuş oluyor.
Iyi kötü tartisilir ama yapay zeka degiller. Bana da cogu kisi cikmiyor ama en azindan yapay zeka bir yorum olmuyor seruven de hep cikti diyemem ama bildigi seyler olmustu

Iyi kötü tartisilir ama yapay zeka degiller. Bana da cogu kisi cikmiyor ama en azindan yapay zeka bir yorum olmuyor seruven de hep cikti diyemem ama bildigi seyler olmustu
Aslında serüven konusunda emin değilim dediğin gibi olabilir.

hacum seni tanımıyorum pardon ama hiçbir falcının yorumunu beğenmediysen sende problem olabilir mi demek ki duymak istediklerini duyumadın. ben şimdi fallawyuya atıyorum bakalım dediğin gibi miymiş

`