tellwe.com'da bakılan fallar!

hacum seni tanımıyorum pardon ama hiçbir falcının yorumunu beğenmediysen sende problem olabilir mi demek ki duymak istediklerini duyumadın. ben şimdi fallawyuya atıyorum bakalım dediğin gibi miymiş
Kawaı senı tanımıyorum pardon ama saydıklarımın çoğu olumluydu. Duymak ıstedıklerimden fazlasını dediler . Buna şahit olan falımı bızzat attığım kısılerde var. Beğenmemek derken olabilir burda şu tarz yazanlar da çok oldu" en ıyı falcılara baktırdım hepsı olumlu dedı ama sonuç olumsuz oldu fallara inanmayın" şeklinde. Bak gördüğün gibi duymak istediklerini işitip kımseyı beğenmeyen de çok yanı. Neyse falcılar ıcın kimseyle tartısmaya ıhtıyacım yok. Gidin baktırın. Ben sizin iyiliğiniz için deneyımımı paylaştım sadece.engel olmıyım

yok tartışmak için değil elbette sadece yapay zeka oldukları mâdem bu kadar belli uygulamanın yöneticilerinin eli armut mu topluyor illa aralarında olmayan vardır

Tellwe hesabımı keşke silmeseydim de papatyadanfalların falını atabilseydim. Güzel bir hikayeydi. Falcı herkesle uyum sağlayamayabilir ama bu baya sallıyo yani ve kredisi de düşük değildi. İki hafta sonra görüşeceksiniz hatta yemek yapmayı seviyor sana yemek hazırlayacak demisti bunun üzerinden iki buçuk ay geçti bari bi yemeğini yiyebilseydik sadece bana attığı kazığı yedim bir güzel.

yok tartışmak için değil elbette sadece yapay zeka oldukları mâdem bu kadar belli uygulamanın yöneticilerinin eli armut mu topluyor illa aralarında olmayan vardır
yok ya hepsi yapay zeka değil bence, aralarında cidden iyi bakanlar da var. ben mesela shayla, fallawyou, linda, papatyadanhayaller ve lulyeye baktırdım, hiçbiri yapay zeka gibi değildi gayet nokta atışı yapanlar. site yönetimiyle değil de falcının enerjisiyle alakalı bence, iyisine denk gelmek lazım.
valla senin adına üzüldüm ama bence bu işler tamamen enerji ve frekans meselesi. ben de baktırdım kendisine ve anlık durum analizi gayet başarılıydı, nokta atışı bildiği çok şey oldu. bazen vadeler tutmayabiliyor ya da süre uzayabiliyor, hemen sallıyor demek biraz ağır olmuş bence. herkesle elektriği tutacak diye bir kural yok sonuçta, bana gayet iyi gelmişti. bir de ismi papatyadanhayaller, fallar değil. eskiden öyle bir falcı vardı sanırım onunla karıştırıyorsun.

Son düzenleme:
ya kızlar neyi paylaşamıyorsunuz aşk olsun, şurda iki fal baktırıp kafa dağıtıcaz alt tarafı. hacum haklı ama, bazen anlık enerji süper çıkıyo ama sonuç hüsran. fallara körü körüne inanıp hayatı askıya almamak lazım, bence arkadaş onu demek istemiş. hepimizin hakkında hayırlısı olsun, tadımız kaçmasın

Yöneticiye gerekeni bildirdim zaten. Biz rahatsız olmasak onlar nıye olsun ki. Bız durumu çakana kadar kım bilir kaç bınımız gidiyor. Hepsı kazanıyor. Ama herkes ses çıkarsa bıldırse onlar da çürük lerı ayıklamak zorunda kalır.

Bildirin o zaman bilsinler. Bılmese ne yapsın adamlar

Sen papatyadanhayaller ya da her neyse o musun acaba beş kere önerdin de kendisini baya da salladı niye ağır olsun enerji tutmasaydı öyle söylerdim zaten. Falcıları savunmanız çok komik biz parayla baktırıyoruz beğenmiyorsak burada fikir belirtiyoruz başlığın amacı o ya.

yok artık iyice paranoyaklaştınız. ne alaka ben de senin gibi parasıyla hizmet alan bir üyeyim. beğendiğim şeyi önerdim diye hemen o musun damgası yedik iyi mi. bu kadar kurulma alt tarafı fal bu, bana tuttu sana tutmadı bu kadar basit. komplo teorilerine gerek yok valla güldüm :)

bir de ben sadece papatyadanhayalleri önermedim, yanında beğendiğim bir kaç isim daha var dikkatini çekmek isterim :)
onlara da aynı yorum gelse ben memnun kaldığım için yine aynı şekilde dönüş sağlarım. çünkü ciddi anlamda bana uyan isimler var tellwe uygulamasında.

örneğin lulye, falcıya yapay zeka diyorlar, uyumlaşmamız muhteşem derecedeydi mesela. kişiden kişiye değişiyor. yanında gandalf ve yağmur var mesela hiç uyumlanmadık, kötüydü. fallawyou zaten bir efsane benim için, keza linda da öyle burası görüş yeriyse görüşümü bildirmekte özgürüm.

Biz beğenmedik diye zorla beğendirmeye uğraşıyorsunuz ya o yüzden hep gülün tabii ne güzel uydurarak bakan falcıyı önermektense iyi bir şey yapmışım.

zorla beğendirmeye çalışmak farklıdır benim yazdıklarım öneri ve kendi görüşlerim senin görüşüne saygı duyup görüşümü belirtiyorum ama sen saygısızlık yapıp görüşümden bir pay çıkarıyorsun. bunun içinde tartışacaksak hiç yazmayalım buraya bir şey.

Ben bir şey demedim ki sakinn ya takılıyorum. Buradaki fikirleri dikkate alıyoruz sizin bu fikirler iki oldu aynılarını birkaç sayfa geride de yaptınız.

Pardon da benim yazdığım şeye cevap veren sizsiniz ne saygısızlığı? Sen diye hitap etmek gibi mi? Size muhteşem fallar diliyorum.

`