tellwe.com'da bakılan fallar!

nasıl yani şaka mı bu ? dün benden numaramı istedi falcıları anlatacakmış vermedim diye hakaret etti şikayet ettim kapandı üyeliği

Son düzenleyen: Moderatör:
neler olmuş vallahi pes. yani kızlar yapay zekaya ne atsam yapay zeka diyor açıkçası, noktalama işaretiyle alakalı değil yada düzgün cümle kurulmasıyla çünkü noktalama işaretlerine dikkat eden, intizamlı yazmak için emek veren falcılar da var. ki hiçbirinin işini gücünü bilmiyoruz. tamamen cümle yapısı, ordan belli oluyor. yapay zeka bu bir robot ve samimi yorum yapamaz, ki yapınca da belli oluyor.

kahinablaya fal atmayın hiç önermiyorum saçmalık üzerine kurulu fal bakıyor.

bir de terrarose atmayın bildiğin kopyala yapıştır yapmış. şok oldum ya rezaletti.

hangi falcı olduğunuzu merak ettim. ama dedikleriniz ne kadar doğru orası muamma. burası falcılar hakkında düşüncemizi paylaştığımız bir yer. isteyen istediğini yazar. hacum tanımıyorum ama canı yanmış demek ki niye böyle yapsın ki?

ben bir danışman değilim esra abla ama kişinin sıkıntıları oldukça açık beni tanımıyor numaramı vermedim diye hakaret etti sizce normal olabilir mi bilmiyorum elbette biz haklı olarak burdan tecrübelerimizi aktaracağız ''objektif'' olacak şekilde... bazılarıyla enerjimizin uymaması ne danışanın ne de yorumcunun suçu bence elimizde yeteri kanıt olmadan suçlamamalıyız.. şu an yazdığım yazıyı kopyalayıp gpt ye atsanız buna da yapay zeka der oysaki kendim yazdım mesela biz tabii tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim ama hacumun yaptığı gibi değil

İsteyenin istediğini yazması başka emek hırsızlığı yapması başka doğru düzgün bir yıldız verip beğenmediğini dile getirip gidebilirdi ama o hakaret edip yapmadığınız şeyi yaptı gibi gösterip geri iade istiyor tabii ki isteyen istediğini yazacak daha önce de yazıldı ama kimseye cevap vermedim ilk defa başka bir Danışan yazdığı için bende yazmak istedim

tellwede zaten bisuredir baktirmiyorum ama artik hic baktirmayacagim hepiniz sag olun bahsettiginiz kisi nasildir yorumculara neler soyluyor yaziyor bilmiyorum ama yaptigim yorumu begenmeyen yorumculara denk gelirsem kalkip baktirdigin su kisiyi bulayim karsiligi alma ihtimalini sevmedim. tellwe ile bu sayede vedalasmis oluyorum

hahahahahaha ben de

Bir senedir(bugün tam bir sene olmuş) sitedesiniz. Bu başlıkta hiç yazdınız mı? Hayır, doğru olan, etik olan bu. Peki falcı arkadaşınızın yazdıkları yenilir yutulur cinsten mi? Site yönetimi burada eşek başı mı? Gelip bize durumu izah etse biz yardımcı olsak ne olur? Burada isimler yazmış kişiyi deşifre etmekle tehdit etmiş.

Dışarıdan bizim gördüğümüz ne biliyor musunuz? "oooo fal yapa zekaya düşmüş az damalarına basınca her şeyi ifşa ediyorlar" Hadi gelin şimdi yapay zeka desteği olmadan fal bakıldığına ve bilgilerimin deşifre edilmeyeceğine insanları ikna edin. Yazdıklarım sayın @crocus87 size değil sadece sizin üzerinizden yazdım.

nasıl yani şaka mı bu ? dün benden numaramı istedi falcıları anlatacakmış vermedim diye hakaret etti şikayet ettim kapandı üyeliği
Benimde numaramı istedi hayır diyemediğim için… instamı verdim müsait olmadığım için açmadım bana garip garip şeyler yazınca engelledim aaa deliye bak ya

Falcı arkadaş bence bir anlık sinirle yazmış ki benim de öyle oldu onda okuyup öyle görünce başıma da gelince bir anlık cevap verdim evet etik olan doğru olan cevap vermemek yazmamaktır ki dediğiniz gibi şimdiye kadar bu diyaloglara girmedim cevap vermek yanlıştır

Burayı şok içinde okurken birinin bunu yazmasını bekliyordum. Ne olursa olsun buraya gelip de falcının danışanı ifşalaması nedir ya. Bana gelip de sen aliyi soruyordun görürsün sen vs. Diyemez. Burda hangi falcılar kötülendi onca zaman hepsi işine devam ediyor. Telwe bu açıdan 0 güvenilirlik. Zaten falcı olmayan bile üye olabiliyor İnstagram gibi

Bi uygulamada bakan digerlerinde de bakiyo o yuzden artik hepsine mesafeliyim fali birakmak icin bunu gormeliymisim vallahi iyi geldi

Hayır ben falcinin falını atıp yapay zeka mi diye sormadım hiç falciya fal atarken çıkan kartları ve aynı soruyu sorup chatgptye atıyorum ordan anladım onun dediklerini diyenler ordan bakarak yazıyor diye

sen de ol yapay zekaya baktır madem bu kadar zekisiniz ben yarısına baktırdım yarısından memnun kaldım yorumcuların kredinize kıyın sizde onlar boşuna 300-500 kredi değil yoksa paranız atmayın 50-100 krediler yapay bunu anlamak için atmanıza gerek yok ki asgari bir beyin kapasitesi yeterli

Sen niye bu kadar sinirlendin? ben orda ne yapı zeka ne de paradan bahsettim. Yapılan etik dışı ifşa. Ayrıca sen kimsin ki benimle böyle konuşuyorsun? sanane ne parasına kıyarsam kıyarım ben bunların hiçbirini yazmadım zaten haddini bil daha da yazma

neden sinirleneyim beni tehdit etmeyiniz lütfen sizi alıntılayarak genel bir konuşma yaptım bu kadar kişisel algılamanızı gerektirecek bir durum yok

`