tellwe.com'da bakılan fallar!

işin tuhafı bunu kimin yaptığını bilmediğimiz için uygulamaya olan güvenimiz sıfırlandı şu an kimseye atmıyorum daha buradan

Fallawyuu bana bi keresinde kahve falı attığım halde kart okuyarak bakmıştı ek sorudaene kartı ben kahve attım size deyince pardon fincan fotograflarını görmemişim demişti tamam kendi kartlarını ekliyor olabilir ama kişinin yolladığı kendi enerjisi olan fincanlara nasıl bi kez olsun bakmıyor?

Bence yapay zeka üzerinden bir çok bakım türünü ekleyip kendi diliyle yazıyor/bakıyor.

Tellwe üye olurken kabul edilen kullanıcı sözleşmesi ve aynı şekilde falcı fal bakmak için üye olurken falcılar için ayrı bir sözleşme var, ikisi de içinde gizlilik sözleşmesi barındırıyor. Buna ek olarak KVKK var ve en ufak ifşa tarzı durumlarda yasal olarak kullanılabiliyor. Bu ciddi bir suç artık. Sahte isim vb hiç farketmez ip no yeterlidir ve şikayet edilirse işleme alınırlar.

Tellwenin müşteriyi ciddiye almaması, kaypaklığı, kalitesizliği tamamen para üzerine odaklandığı için. Yeterki kazanalım kim ne yaparsa yapsın mantığıyla çalışıyor.

Yapay zekayı aktif kullanan biri hangi metin gerçek hangisi değil gayet kolay ayırt edebilir ama bir çok falcı çeşitli bakım yöntemlerini YZ da harmanlayıp sonucu kendileri tekrardan yazıyor anlaşılmamak için.

Şu konuda hemfikir olalım ;

Bu platformda falcılar üye olamaz. Üye olmuş olsalar dahi fal başlıklarında yazamaz, fal bakamaz, ima yoluyla dahi falcılık yapamazlar. Bu yasak keyfi değildir. Fal bakmak ve falcılık yapmak Türk Ceza Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yasaklı bir faaliyettir. Bu nedenle platformumuzda falcılığa sıfır tolerans uygulanır. Eğer bir üye falcı olduğunu gizleyerek burada faaliyette bulunuyorsa ve bu durum etik sınırlar içinde dile getiriliyorsa, yapılması gereken bellidir:
→ Şikayet etmek.
→ Site yönetimi gerekli incelemeyi yapar ve aksiyonu alır. Aynı şekilde üye olmadan da kendisi hakkında burada yazılmış yalan yanlış bilgiler hukuka aykırı ise müdahale edilir. Müdahale edilmemiş ise her türlü yasal yolda açıktır.

Bunun dışında;
“Ben fal baktım ama…”
“Hayırdır, neden yasaklandım?”
“Hak, hukuk, özgürlük” gibi savunmalar geçerli değildir.

Fal bakmak başlı başına yasakken, yasak bir faaliyeti yapıp ardından hesap sormaya kalkmak kabul edilemez.

Ayrıca şunu da netleştirelim burada bir üyeye hakaret eden ve özel yaşamını ifşa etmeye çalışan sonra da çıkıp site yönetimine iş öğretmeye kalkan kimseye müsamaha gösterilmez.

“Hayırdır?” diye hesap soranlara cevabımız da nettir: burası telve.com değil!

Tartışmaya açık değildir. Şurada iki gülüp eğleniyorsunuz ağız tadını bozmaya gerek yok.

Bir diğer konu da fal başlığında yoğun olarak gördüğümüz sürekli üyelik alıp 2-3 üyelik ile devam eden üyelerin hesapları birleştirilir. Yani deşifre olurlar söylemedi demeyin.

Fallawyu oo müthiş diyemem olayların ana hatlarını ve sonuçlari bilse de bende, ama yapay zeka ile harmanladigini sanmıyorum çünkü çok saçma günlük ayrıntılar veriyor tutturabildiği. Yapay zeka bu tarz bakmıyor

Yorumcuları biri hariç bilmem ama tarotoloji sitesi cidden çok çok kaliteli, falcı mutlaka randevu saatinde ya da öncesinde fala bakmak zorunda ve yöneticiye her zaman whats app üzerinden ulaşılıyor. E postaya fatura gönderiyorlar yani 2014 ten beri sanal fal baktiran biriyim bu kadar prof site görmedim nasıl daha önce kesfetmedim hayret ediyorum ama işte tellweye de bir iki kişi yüzünden gebeyim

saat konusunda katiliyorum ama amator olduklari yerler var. falsepetindekiler gibi olumluya odaklilar. falci adı vermiyim ama 3.kisi gormeyip ben soyleyince gordum ama uzmek istemedim ondan farkli yorumladim diyen tarot yorumculari var orada

10 falcıya baktırdım hayal kırıklığı oldu tellwe hepsinin yazı dili aynıydı giden parama üzüldüm önerdiğiniz fal uygulaması alabilirim

saat konusunda katiliyorum ama amator olduklari yerler var. falsepetindekiler gibi olumluya odaklilar. falci adı vermiyim ama 3.kisi gormeyip ben soyleyince gordum ama uzmek istemedim ondan farkli yorumladim diyen tarot yorumculari var orada
Ay bu hangisi bende orda baktırdım da ona göre dikkate almayayım :)

Lunara dönmüş, bu aralar batırıp memnun kalan var mı?

`