tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar gerçekten canımı sıkan bir durum var. Chitra, Perseis, Zanale ve Geysu sorduğum ilk soruma yanıt verdiler ve ikinci soruma asla geri dönüş yapmadılar.
Gerçi Geysu'ya yeni sordum henüz bakamamış olabilir.
Ama Chitra'ya 6 gün önce, Perseis ve Zanale'ye 4 gün önce sormuşum.
Sizin de cevap alamadığınız oluyor mu?

ecem 23 bir tek soruya bile cevap vermedi birde lelya bir soru hakkimida vermese iyiymiş zaten vade olarak patladı

Evet benimde ikinci soruma chitra dönmedi duvarina yazmama rağmen

Kahinci1 çıktı mı

Chitra bende de gsc cevap verdigi olmustu. Duvarina yazmistim. Gormemis sonradan yanitladi. Digerlerine pek soru sormadim.

Kızlar Geysu sorumu yanıtladı :) Bu da düzeltmesi olsun :)

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum buraya. Sınav sonuçları falan açıklandı ya. :) Eğitim konusunda tutturan tek kişi Falınustası oldu. Bir de Basirly Aura başından beri aklımda olan bölüme gitmeyeceğimi söylemişti o yüzden o da tuttu diyebilirim. Aşk konusunda zaten en son bahsetmiştim. Artık fal atmıyorum bu arada

Kızlar bir de bir ara kehribana fal atmıştım ya ben 2 hafta beklemiş sonra dayanamayıp çekmiştim falı şimdi profiline baktım da iyiki çekmişim. en son 2 ay önce girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…