- 28 Temmuz 2017
- 111
- 148
- 18
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #16.921
ecem 23 bir tek soruya bile cevap vermedi birde lelya bir soru hakkimida vermese iyiymiş zaten vade olarak patladıKızlar gerçekten canımı sıkan bir durum var. Chitra, Perseis, Zanale ve Geysu sorduğum ilk soruma yanıt verdiler ve ikinci soruma asla geri dönüş yapmadılar.
Gerçi Geysu'ya yeni sordum henüz bakamamış olabilir.
Ama Chitra'ya 6 gün önce, Perseis ve Zanale'ye 4 gün önce sormuşum.
Sizin de cevap alamadığınız oluyor mu?
Oylamayı alıp falı da halledip umursamıyorlar mı acaba? Üzüldüm çünkü daha önce hiç böyle bir şey yapmamışlardı. Beklemezdim deecem 23 bir tek soruya bile cevap vermedi birde lelya bir soru hakkimida vermese iyiymiş zaten vade olarak patladı
Evet benimde ikinci soruma chitra dönmedi duvarina yazmama rağmenKızlar gerçekten canımı sıkan bir durum var. Chitra, Perseis, Zanale ve Geysu sorduğum ilk soruma yanıt verdiler ve ikinci soruma asla geri dönüş yapmadılar.
ecem 23 tarzı bu soruları gormuyormus digeri ise falda zaten anlattım havasında kisa ve net aslındaOylamayı alıp falı da halledip umursamıyorlar mı acaba? Üzüldüm çünkü daha önce hiç böyle bir şey yapmamışlardı. Beklemezdim de
Üzüldüm şu an. Nakta bütün sorularıma cevap vermişti valla helal olsunEvet benimde ikinci soruma chitra dönmedi duvarina yazmama rağmen
Kahinci1 çıktı mıkahinci1 çok ilginç farklı bi fal göndermiş ama tellwe de son 1haftada hep çakal hep kopyala yapıştır fal tespit ettik buyuzdn guvenemıyorum kızlr sizden ricam kahinci1 e fal atan özelden gondereblırmı lutfen bakalm oda copy mi lutfen bekliyorum
Kızlar gerçekten canımı sıkan bir durum var. Chitra, Perseis, Zanale ve Geysu sorduğum ilk soruma yanıt verdiler ve ikinci soruma asla geri dönüş yapmadılar.
Biliyorum. Benim nakta ya bazi sorularima aldigim yanit, baska falcilardan aldigim falin tamami uzunlugundaydi neredeyse :))Üzüldüm şu an. Nakta bütün sorularıma cevap vermişti valla helal olsun
Falda mi gorunuyor peki? Belki butun fallari bitirip bakacaktir sorulara? Bilemiyorum tabi simdi durduk yere desteksiz savunmak da istemem :)Evet benimde ikinci soruma chitra dönmedi duvarina yazmama rağmen
Belki görmemiştir ya. Duvarına yazdım ama bakalım kimseyi de kötülemek istemiyorum :) Kötü düşünmek de istemem :)Chitra konusunda bones and stones cok kizmisti ona da cevap vermemisti hatirliyorum.
Bana da aynısını yazmıştıYesilcingene falımı iade etti.Olumlu olumsuz hiç bir görü alamadım yazmış
Fala bakali bir haftadan fazla olacakFalda mi gorunuyor peki? Belki butun fallari bitirip bakacaktir sorulara? Bilemiyorum tabi simdi durduk yere desteksiz savunmak da istemem :)
Kızlar Geysu sorumu yanıtladı :) Bu da düzeltmesi olsun :)Kızlar gerçekten canımı sıkan bir durum var. Chitra, Perseis, Zanale ve Geysu sorduğum ilk soruma yanıt verdiler ve ikinci soruma asla geri dönüş yapmadılar.
Diyecek sozum yok bu durumda... Sorulara cevap alabilmek onemli.Fala bakali bir haftadan fazla olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?