tellwe.com'da bakılan fallar!

3 yorum atacağıma keşke bir tek bir yerde birleştirseydim ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim chitra'ya tüm falları baktırdım ben ve an için aşırı memnun kalmıştım hatta defalarca önerdim burada. ama dedikleri çıkmadı ya patladı resmen hatta annem bu konuda çok dalga geçti benimle artı olarak nakta da patladı

Fala bakali bir haftadan fazla olacak
ben geçmiş soruları görmek için özellikle girip bakmaları gerekiyor tarzında yani birebir açıklamasını bilmiyorum ama zor oluyor görmemiz tarzında açıklama yağmıştı bana bir falcı. o sebeğten olabilir

Blackpearl bana da karşıma geldi oturuyor diyerek tarif etti ve ruhunun üzerinde siyah bir örtü çekmiş yazdi. Benzer şeyler.

naktaya kredisi en yüksek o olduğu için çözüm falı attım durumu anlattım size bu falı atıyorum ama siz hangisi uyarsa o fala bakabilirsiniz dedim. birde sormak istediğim 2 şey daha vardı yetmedi karakter sayısı. kutucuk açmasını istedim. şuan 3. sıradayım bakalım :)

Blackpearl bana da karşıma geldi oturuyor diyerek tarif etti ve ruhunun üzerinde siyah bir örtü çekmiş yazdi. Benzer şeyler.
bana da ona benzer bir şey demişti. kendini bi örtünün altına saklamış tarzı. ama kahve falı attığımda ise ismini verdiğim kızı bire bir tarif etmişti. Daha sonra ise falı iade etti sonrasını göremedim demişti. Ama ciddi ciddi kızı tarif etmişti ve ben de baya şaşırmıştım

Ayy darısı başıma umarım ben de falları bırakabilirim

Bilmiyorum tam kopyala yapıştir yapmasa da sanirm benzer cümleleri var birçok kişiye kurduğu.

Birakmana sevindim.

Naktaya tekrar baktırdım 2 ay sonra. Geçen falının tam tersini söyledi. 5 ay içinde olur bu iş dedi. Şimdi 5 ay içinde mümkün değil seneye belki dedi :) bişey merak ediyorum bize daha önce gönderdikleri falı görebiliyolar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…