- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #16.941
ben geçmiş soruları görmek için özellikle girip bakmaları gerekiyor tarzında yani birebir açıklamasını bilmiyorum ama zor oluyor görmemiz tarzında açıklama yağmıştı bana bir falcı. o sebeğten olabilirFala bakali bir haftadan fazla olacak
bende ilk falıydı ama bana da aynısını söyledi "karşıma geldi biri oturdu karşıma kimsin diyorum cevap vermiyor kadın net cevap vermiyorsa bu durumdan şüphelenmek gerekir"
"şuan siyah bir örtü yorgan gibi birşeyin altında görüyorum"
"bir tünele girmiş bu adam"
bu tarz söylemleri var aslında falı okuduğumda kalıp gibi kullanılabilecek o kadar çok tabir var ki. çok saçma ve boş bir faldı kesinlikle. çok şey söyleyen ama hiç birşey anlatmayan...
bana da ona benzer bir şey demişti. kendini bi örtünün altına saklamış tarzı. ama kahve falı attığımda ise ismini verdiğim kızı bire bir tarif etmişti. Daha sonra ise falı iade etti sonrasını göremedim demişti. Ama ciddi ciddi kızı tarif etmişti ve ben de baya şaşırmıştımBlackpearl bana da karşıma geldi oturuyor diyerek tarif etti ve ruhunun üzerinde siyah bir örtü çekmiş yazdi. Benzer şeyler.
Ayy darısı başıma umarım ben de falları bırakabilirimKızlar uzun zamandır yazamıyorum buraya. Sınav sonuçları falan açıklandı ya. :) Eğitim konusunda tutturan tek kişi Falınustası oldu. Bir de Basirly Aura başından beri aklımda olan bölüme gitmeyeceğimi söylemişti o yüzden o da tuttu diyebilirim. Aşk konusunda zaten en son bahsetmiştim. Artık fal atmıyorum bu arada
Bilmiyorum tam kopyala yapıştir yapmasa da sanirm benzer cümleleri var birçok kişiye kurduğu.bana da ona benzer bir şey demişti. kendini bi örtünün altına saklamış tarzı. ama kahve falı attığımda ise ismini verdiğim kızı bire bir tarif etmişti. Daha sonra ise falı iade etti sonrasını göremedim demişti. Ama ciddi ciddi kızı tarif etmişti ve ben de baya şaşırmıştım
Peki Geysu?Black bana da tutmadı kızlar
Peki Geysu?
Birakmana sevindim.Kızlar uzun zamandır yazamıyorum buraya. Sınav sonuçları falan açıklandı ya. :) Eğitim konusunda tutturan tek kişi Falınustası oldu. Bir de Basirly Aura başından beri aklımda olan bölüme gitmeyeceğimi söylemişti o yüzden o da tuttu diyebilirim. Aşk konusunda zaten en son bahsetmiştim. Artık fal atmıyorum bu arada
Yaa bana 2-3 hafta vade vermişti görüşme olacak diye keşke tutsaGeysu an için çok iyiydi ama o da patladı
Yaa bana 2-3 hafta vade vermişti görüşme olacak diye keşke tutsaPerseis de 1 ay vade vermişti görüşme olacak diye keşke olsa
İnşallah ya bakalım :) daha önce bu falcıların çıktığını falan duymuş muydunuz hiç?Belki olur sana ya. Olumluysa çıkar umarım
Birakmana sevindim.
İnşallah ya bakalım :) daha önce bu falcıların çıktığını falan duymuş muydunuz hiç?
En son 13 14 gun once attim. Ama o da nakta. Yani onceki falimla arasi vardi.Sen ne durumdasın? :)
Senin aramana iletisime gecmene engel var mi? Arayin gitsin fallari beklemeyin bence.Yaa bana 2-3 hafta vade vermişti görüşme olacak diye keşke tutsaPerseis de 1 ay vade vermişti görüşme olacak diye keşke olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?