tellwe.com'da bakılan fallar!

Falınustası'na ne falı atmıştın

evet falcı ona daha önce gönderdiğin falları görebiliyor, yani sadece falcıya ait olan geçmiş falları bunu da sormuştum ben :)

bu arada bende dün gece naktaya attım ilk defa. hala 3. sırada görünüyorum. sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.

keşke sıranı yazmasaydın canım:/
evet :) ama ben açıklamada genel durumu anlatıyorum zaten burda yazdığım şeyleri sorunları şikayetleri ki bana onlardan hariiç birşey söylesin. ben zaten bunları biliyorum. bir de bu sefer farklı durumları ağırlıklı sordum bunlar bikaç gündür gelişen şeyler :) bakalım artık :) şu çenemi tutmayı öğrenemicem :)

çok tatlısın yahu:) beğenip beğenmediğine dair yorumunu bekliyor olacağım:)

slm kızlar nakta'dan iskambil falım geldi o kadar olumlu ki keşkeee demek geldi içimden. Bura da çok sert yorumlar okumuştum biraz korkarak attım ama falın tümü pembe baloncuklardan ibaretti. Kısacası enerji hiç tutmadı

Hepinize merhaba
Tellwe de bana önerebileceğiniz biri var mı? Nakta yi 2 kere denedim çok memnun kaldım ama başka birine baktırmak istiyorum.

Kizlar merhaba. Konuyla alakasi yok ama sizlerle paylasmadan edemezdim.
Okudugum bir haber. Iowa'da geciyor. Depresyonda olan bir genc kiz kotu durumdaki saclarini kazitmak icin kuafore gidiyor. Kuafor kazitmayi reddediyor ve 13 saat ugrasarak saclarini duzeltiyor.
Hayatimiz bazen bize tamamen yabanci olan bir insanin bir davranisiyla bir ugrasiyla ya da sozuyle bir degisiklik yoluna giriyor. O insanlar icin kucuk ama bizim icin buyuk bir adim olabiliyor bu!
Benim de hayatima buraya uye olduktan sonra direkt buradan veya dolayli katilan insanlar oldu. Yaptiklari, bilerek veya bilmeyerek kattiklari benim icin cok onemli seylerdi. Kendilerini biliyorlar onlar ama tekrar tesekkurler hepinize.
Hayatiniz guzelliklerle dolu olsun. Hep guzellikler dokunsun hayatiniza...

Ne kadar güzelsiniz:) ben kısa zamandır aktifim burda ama olgunluğunuzla dikkatimi çeken bir karaktersiniz. Hepimizin dertleri sıkıntıları var belki olmuyor diye üzüldüklerimiz hayatımızda daha iyi bir yol olması işin önümüzden çekilenler. Umarım böyledir böyle olduğuna inanmak istiyorum, hepimize güzellikler diliyorum bende...

Falinustasi ni denedim. Birden fazla. Cok bekletti hep. Analizleri iyiydi, cok iyi detaylari yakaladi. Vadesi beklemede.
Durust olmam gerekirse burada bir kac kez arastirma yapiyor suphesi konusuldugu icin benim icin askida.
Ynamesi inanilmaz iyiydi bende ve pek cok kiside. Diger fallari da tabi oyle. Sen bilirsin.
chitra Ya baktırdım verdiği tarih çıkmadı
Akrepgoz un de söyledikleri anlaşılmıyor diyorlar. falinustasi ni düşünüyorum ama emin de değilim. Siz denemiş miydiniz

Çok teşekkür ederim
Medyumname araştırıyor diye duymuştum yine de fal atayım dedim
Hayatımdaki en berbat fallardandi. Umarım onun kadar kötü olmaz :)

Çok fena üstüme alındım ben bu mesajı

Canım sen de iyiki varsın ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…