- 30 Nisan 2017
- 118
- 168
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #16.961
Falınustası'na ne falı atmıştınKızlar uzun zamandır yazamıyorum buraya. Sınav sonuçları falan açıklandı ya. :) Eğitim konusunda tutturan tek kişi Falınustası oldu. Bir de Basirly Aura başından beri aklımda olan bölüme gitmeyeceğimi söylemişti o yüzden o da tuttu diyebilirim. Aşk konusunda zaten en son bahsetmiştim. Artık fal atmıyorum bu arada
evet falcı ona daha önce gönderdiğin falları görebiliyor, yani sadece falcıya ait olan geçmiş falları bunu da sormuştum ben :)Naktaya tekrar baktırdım 2 ay sonra. Geçen falının tam tersini söyledi. 5 ay içinde olur bu iş dedi. Şimdi 5 ay içinde mümkün değil seneye belki dedi :) bişey merak ediyorum bize daha önce gönderdikleri falı görebiliyolar mı ?
bu arada bende dün gece naktaya attım ilk defa. hala 3. sırada görünüyorum. sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.Naktaya tekrar baktırdım 2 ay sonra. Geçen falının tam tersini söyledi. 5 ay içinde olur bu iş dedi. Şimdi 5 ay içinde mümkün değil seneye belki dedi :) bişey merak ediyorum bize daha önce gönderdikleri falı görebiliyolar mı ?
bu arada bende dün gece naktaya attım ilk defa. hala 3. sırada görünüyorum. sabırsızlıkla bekliyorum bakalım.
evet :) ama ben açıklamada genel durumu anlatıyorum zaten burda yazdığım şeyleri sorunları şikayetleri ki bana onlardan hariiç birşey söylesin. ben zaten bunları biliyorum. bir de bu sefer farklı durumları ağırlıklı sordum bunlar bikaç gündür gelişen şeyler :) bakalım artık :) şu çenemi tutmayı öğrenemicem :)keşke sıranı yazmasaydın canım:/
Falınustası'na ne falı atmıştın
evet :) ama ben açıklamada genel durumu anlatıyorum zaten burda yazdığım şeyleri sorunları şikayetleri ki bana onlardan hariiç birşey söylesin. ben zaten bunları biliyorum. bir de bu sefer farklı durumları ağırlıklı sordum bunlar bikaç gündür gelişen şeyler :) bakalım artık :) şu çenemi tutmayı öğrenemicem :)
Akrepgoz veya chitra diyebilirim.Hepinize merhaba
Tellwe de bana önerebileceğiniz biri var mı? Nakta yi 2 kere denedim çok memnun kaldım ama başka birine baktırmak istiyorum.
Ne kadar güzelsiniz:) ben kısa zamandır aktifim burda ama olgunluğunuzla dikkatimi çeken bir karaktersiniz. Hepimizin dertleri sıkıntıları var belki olmuyor diye üzüldüklerimiz hayatımızda daha iyi bir yol olması işin önümüzden çekilenler. Umarım böyledir böyle olduğuna inanmak istiyorum, hepimize güzellikler diliyorum bende...Kizlar merhaba. Konuyla alakasi yok ama sizlerle paylasmadan edemezdim.
Okudugum bir haber. Iowa'da geciyor. Depresyonda olan bir genc kiz kotu durumdaki saclarini kazitmak icin kuafore gidiyor. Kuafor kazitmayi reddediyor ve 13 saat ugrasarak saclarini duzeltiyor.
Hayatimiz bazen bize tamamen yabanci olan bir insanin bir davranisiyla bir ugrasiyla ya da sozuyle bir degisiklik yoluna giriyor. O insanlar icin kucuk ama bizim icin buyuk bir adim olabiliyor bu!
Benim de hayatima buraya uye olduktan sonra direkt buradan veya dolayli katilan insanlar oldu. Yaptiklari, bilerek veya bilmeyerek kattiklari benim icin cok onemli seylerdi. Kendilerini biliyorlar onlar ama tekrar tesekkurler hepinize.
Hayatiniz guzelliklerle dolu olsun. Hep guzellikler dokunsun hayatiniza...
Akrepgoz veya chitra diyebilirim.
Sen de arat tabi :)
chitra Ya baktırdım verdiği tarih çıkmadı
Akrepgoz un de söyledikleri anlaşılmıyor diyorlar. falinustasi ni düşünüyorum ama emin de değilim. Siz denemiş miydiniz
Falinustasi ni denedim. Birden fazla. Cok bekletti hep. Analizleri iyiydi, cok iyi detaylari yakaladi. Vadesi beklemede.
Durust olmam gerekirse burada bir kac kez arastirma yapiyor suphesi konusuldugu icin benim icin askida.
Ynamesi inanilmaz iyiydi bende ve pek cok kiside. Diger fallari da tabi oyle. Sen bilirsin.
En son 13 14 gun once attim. Ama o da nakta. Yani onceki falimla arasi vardi.
Yani artik ben de saldirmiyorum eskisi gibi. Binnazda kredim var aklimda merak ettigim 2 kisi var. Ama bekliyorum :) (nehir ve asenat)
Çok fena üstüme alındım ben bu mesajıKizlar merhaba. Konuyla alakasi yok ama sizlerle paylasmadan edemezdim.
Okudugum bir haber. Iowa'da geciyor. Depresyonda olan bir genc kiz kotu durumdaki saclarini kazitmak icin kuafore gidiyor. Kuafor kazitmayi reddediyor ve 13 saat ugrasarak saclarini duzeltiyor.
Hayatimiz bazen bize tamamen yabanci olan bir insanin bir davranisiyla bir ugrasiyla ya da sozuyle bir degisiklik yoluna giriyor. O insanlar icin kucuk ama bizim icin buyuk bir adim olabiliyor bu!
Benim de hayatima buraya uye olduktan sonra direkt buradan veya dolayli katilan insanlar oldu. Yaptiklari, bilerek veya bilmeyerek kattiklari benim icin cok onemli seylerdi. Kendilerini biliyorlar onlar ama tekrar tesekkurler hepinize.
Niye ki?Çok fena üstüme alındım ben bu mesajı
Kahinci1 çıktı mı
Kizlar merhaba. Konuyla alakasi yok ama sizlerle paylasmadan edemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?