- 19 Mart 2016
- 378
- 549
- 103
- 26
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.161
cok agir bir bedel olmus be kuzum keske derslerini boslamasaydinMerhaba arkadaşlar, belki hatırlarsınız aylar önce ben de burada falcı araştırıp fal üstüne fal attım, okul harçlığımdan kıstım,eve yürüyerek gelip gittim, öğlen arası yemek bile yemezdim ki para biriktirip fal göndereyim diye... Burada çıkmayan fal yorumlarını okuyunca da içimden derdim ki 'Amaaan bacım sana çıkmadı diye bana da mı çıkmayacak ? Neden burada insanların umutlarını yıkıyorsun' ...Çok büyük inancım vardı falcıların geleceğimi bileceğine dair. Burada adı geçen 'İyi' falcılara baktırırdım hep ve sürekli aynıydı sorum ' Hoşlandığım çocuk bana karşı bir şey hissediyor mu beni bir gün farkedecek mi ? Bütün falcılarda ağız birliği etmiş gibi ' Sen sabret bu çocukla kesin beraber olacaksınız' tarzında cümleler kurduğu ve ben de bunlara inanılmaz şekilde kendimi kaptırdığım için mutluluktan ağlayarak okurdum falları. Fallara göre mezuniyet töreninde bana açılacaktı hatta bu çocuk. Gittim aldım elbisemi, süslendim püslendim o gece bana açılacak diye. Yüzüme bile bakmadı. Görmedi bile beni. Tören bitince ağlayarak gittim eve annemlere de binbir yalan uydurdum. Bütün gece ağladım ben ne salağım diye ama umut etmekten de vazgeçmedim. Sonuçta falcıların verdiği erken vadelerden biriydi mezuniyet töreni. En geç vade temmuz ortasıydı. O da geçti. Yaz bitti. Hala gelen giden yokOlmayacak da biliyorum ama insan bekliyor yine de. En üzüldüğüm şey de bunların lise son sınıfta yaşanmasıydı. Üniversiteye hazırlık dönemimde millet ders,kurs peşindeydi ben de fal,falcı. Hiç umrumda değildi ama o zaman dersler. Nasıl olsa sevgili olacağız ya en geç yaz ortasında, daha iyi olur , O bu sene gider ben de tekrar hazırlanırım O'nun kazandığı şehiri yazarım, yanına giderim birlikte okuruz diye kendimi kandırarak mezunken tekrar hazırlanmayı çok basit gördüm. Şuan da da zaten tahmin edersiniz ki seneye kaldım dershaneye yazıldım falan filan. Bu kısım belliydi zaten de hani biz sevgili olacağıdık ? demekten de kendimi alamıyorum O kazandı üniversiteyi gitti, en yakın arkadaşlarım kazandı, onlar da gidecek yani kaldım bir başıma.
Neyi değiştirebildim peki fallarla ? Hangi istediğimi elde edebildim ? O nu mu yoksa üniversite hayallerimi mi ? Nasıl bu kadar şuursuz olabildim de bu denli inandım falcılara bilmiyorum.
Amacım kesinlikle ' Aaa baktırmayın şu falcılara , yıl olmuş 2017 hala inanan var mı fallara ,ben yaptım siz yapmayın ' tarzında akıl vermek değil. Haddime de değil. Anlatmaya çalıştığım şey ne kadar fal baktırsanız da kendinizi kaptırmayın hem olumlu hem de olumsuz falcılar için geçerli bu. Okuyun geçin yani. Öyle senelerinizi falan bir fala göre planlamayın birileri gibi
Evt cok seri bakıyor. Ben de fal atmıştım 1-2 hafta önce. Anlık durum iyi gibiydi. Sordugum konunun vadesine var daha. Nokta atışı yoktu yalnız bende. Sen Nasıl buldun? Memnun kaldin mi?
Tedekkurler canim bunu ögrendigim iyi oldu tellwe falcilarini sevmiyorumm ya :/ben baktırdım kendisine vadesi de çok yakındı( ağustos sonu) tabi çıkmadı , gelecekle ilgili de başka bir şey yoktu kısacık nokta atışı olmayan bir faldı , ben beğenmedim maalesef.
Kızlar falinustasina detaylı sorularla yıldızname attım. Kişilik analizleri iyiydi.
Geri kalanlar çok uzun vadeli. Ankara dışında bi yer düşünmüyorum demiştim tercih dönemide ama bana denizaşırı bi şehirde yaşayacağımı söyledi. O tutmadı ben yine Ankara yazdım. Belki ilerisi içindir Açıkcası benim çok hoşuma gitti.
Chitraya fal atmak istiyorum ama ne atsam karar veremedim. Fikir verebilir misiniz. Farklı sitelerden önerisi olan varsa o da olur
Bayanlar merhaba
Binnaz abla ve buradaki yorumlarinizi coj uzun zamandir takip ediyorum sadece artik bakmayanlar haricinde hemen hemen bahsettiginiz tum falcilari denedim. Cogunun bahsettigi vade Eylul ve Ekim ayi ve zamanlarin da sarktigini bildigimden sizlere cikti veya cikmadi diye yorum yapamiyorum ama Nakta ilk fali ile patladi bende. Cunku ikinci fali ile celisti. En son dun gece Fal sepeti Vildan'i denedim is hayatim konusunda sordugum soru cok netti ama cok yuvarlak cevap verdi hic begenmedim, ozel hayat konusunda da yikti gecti beni. Vildan hakkinda cikti veya cikmadi konusunda beni aydinlatabilir misiniz? Hemen hemen tum falcilardan farkli konustu, bir Nakta ile paralel gibi ama ben Nakta'nin iyi bir falci oldugunu dusunmuyorum, belki anda iyidir, bilemiyorum. Vildan hakkinda biri icimi rahatlatabilir mi(
Cok tesekkur ederim :))Merhaba Vildana iki kez baktırdım falı tekrar dinleyip hemen dönüyorum size ))
Cok tesekkur ederim :))
ikisini de dinledim biraz kendiyle çelişen bir falmış sormuş olduğum durumla ilgili olumsuz konuşmuş ve şuan içinde durumum o şekilde :-( kendi kartları ve benim seçtiğim kartlarla açılım yapmış çok nokta atışlı muhteşem diyemem ama kötü değilmiş bakımı açıkça , ama söylemişte fallar yakın gelecek içindir diye yani her şey her an değişebilir umarım güzelleri gerçekleşir senin icin
Hepimiz icin guzelleri gerceklessin insallah. Bana da fallar yakin gelecek icindir, her sey degisebilir dedi ozel hayatim icin bakarken, ama emin konustugu durumlar uzdu beni, ciksin istemem acikcasi.
Hepimiz icin guzelleri gerceklessin insallah. Bana da fallar yakin gelecek icindir, her sey degisebilir dedi ozel hayatim icin bakarken, ama emin konustugu durumlar uzdu beni, ciksin istemem acikcasi.
var, üzgünüm ama gerçekten var.Arkadaşlar gerçekten aylardır buradayız ya ben en az fal baktıranlardan biri olmama rağmen falların %60 ı bana tuttu. Şimdi bakıyorum buraya çıkınca yazılmıyor mu yoksa gerçekten kimseye tutmuyor mu ? Çıkıp da yazmayan arkadaşlar var mı, nazar değer diyip veya sevinçten unutup ?
Keske herkes yazsa hep cikmayan fallari duyup ümitsizliğe düşüyoruz Bana çıkan tam olarak yok yesilcingene sayılır bir de pelin bilge nin ilk fali ikincisini de yeni baktirdim anı sak sak bildi geçen laf cafe kuzey e baktirdim de sanmam çıksın andan bayağı nokta atışı bildivar, üzgünüm ama gerçekten var.
ben 1 yıldır bu forumdayım. bi 8 ay önce falan beklediğim olay gerçekleşmişti de çıkan fallarım listesi yapmıştım. o zaman bana özelden mesaj atıp "nazar değebilir dikkat et" diyen bile oldu. birileriyle konuştuğumda da "ben fallarım çıkarsa yazmam, nazar değer" dediklerini hatırlıyorum.
bu fal çıkınca yazmama olayı spekülasyon değil yani, birinci ağızlardan duydum ben :)
bana baktırdığım falların büyük çoğunluğu çıkmadı. o yüzden ümitsizliğe kapılmak kötü bir şey değil çünkü çoğu sallıyor, ve çoğu da çıkmayacak. maalesef buna hazırlıklı olmak gerek. ama yine de çıkan tutan olursa yazmak gerekir diye düşünüyorum. çünkü zaten eninde sonunda baktıracaz, bari ucundan kıyısından tutturanları yazın da azıcık hisli biri varsa parayı oraya harcayalım :)Keske herkes yazsa hep cikmayan fallari duyup ümitsizliğe düşüyoruz Bana çıkan tam olarak yok yesilcingene sayılır bir de pelin bilge nin ilk fali ikincisini de yeni baktirdim anı sak sak bildi geçen laf cafe kuzey e baktirdim de sanmam çıksın andan bayağı nokta atışı bildi
Arkadaşlar gerçekten aylardır buradayız ya ben en az fal baktıranlardan biri olmama rağmen falların %60 ı bana tuttu. Şimdi bakıyorum buraya çıkınca yazılmıyor mu yoksa gerçekten kimseye tutmuyor mu ? Çıkıp da yazmayan arkadaşlar var mı, nazar değer diyip veya sevinçten unutup ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?