tellwe.com'da bakılan fallar!

Puan kaygısı var bu da beni sinir ediyor ve bende burayı okuduğunu düşünüyorum çünkü okudukça olumsuz kasmaktan biraz ılımlıya döndü bilemiyorum onun fal enerjisi beni çok germişti...

Bana yine tamamen olumsuzdu, tabi olabilir ilerde hersey kötü olabilir ama bunu da güzel dile getirmeli. Ama yine de anda tuturdugu seyler var.

Arkadasa cvp yazdim sadece :)
Guzel seyler dusunursen guzel seyleri cagirirsin hayatina, pozitif enerji yuklemis olursun kendine. Korkularini serbest birak ve akista kal. Kolay degil biliyorum ama inancla sarildiginda oluyor gercekten. :)

Falkehaneti deneyen var mı? ya da tellwedeki yeni falcılar arasında deneyip memnun kaldığınız var mı?

Kızlar falinustasina detaylı sorularla yıldızname attım. Kişilik analizleri iyiydi.
Geri kalanlar çok uzun vadeli. Ankara dışında bi yer düşünmüyorum demiştim tercih dönemide ama bana denizaşırı bi şehirde yaşayacağımı söyledi. O tutmadı ben yine Ankara yazdım. Belki ilerisi içindir Açıkcası benim çok hoşuma gitti.
Chitraya fal atmak istiyorum ama ne atsam karar veremedim. Fikir verebilir misiniz. Farklı sitelerden önerisi olan varsa o da olur

Cinnabar bakti cabuk oylesine atnistim gecenlerde
Evt cok seri bakıyor. Ben de fal atmıştım 1-2 hafta önce. Anlık durum iyi gibiydi. Sordugum konunun vadesine var daha. Nokta atışı yoktu yalnız bende. Sen Nasıl buldun? Memnun kaldin mi?

Son düzenleme:
Evt cok seri bakıyor. Ben de fal atmıştım 1-2 hafta önce. Anlık durum iyi gibiydi. Sordugum konunun vadesine var daha. Nokta atışı yoktu yalnız bende. Sen Nasıl bıldun? Memnun kaldin mi?
Banada cok hizli bakti nokta atisi hem var hen de yok gibiydi bilemiyorum cikip ciimiycagini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…