- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.141
Puan kaygısı var bu da beni sinir ediyor ve bende burayı okuduğunu düşünüyorum çünkü okudukça olumsuz kasmaktan biraz ılımlıya döndü bilemiyorum onun fal enerjisi beni çok germişti...
Canım belki bana düşmez ama over analyse etmesen mi artık :) guzel bir hayat seni bekliyorBana yine tamamen olumsuzdu, tabi olabilir ilerde hersey kötü olabilir ama bunu da güzel dile getirmeli. Ama yine de anda tuturdugu seyler var.
Canım belki bana düşmez ama over analyse etmesen mi artık :) guzel bir hayat seni bekliyor
Guzel seyler dusunursen guzel seyleri cagirirsin hayatina, pozitif enerji yuklemis olursun kendine. Korkularini serbest birak ve akista kal. Kolay degil biliyorum ama inancla sarildiginda oluyor gercekten. :)Arkadasa cvp yazdim sadece :)
Merhaba kızlar lelya yı önerirmisiniz?Çook mu bekletiyor acaba?
Önermem.Kısa ve karmakarışık bir faldı. Sorduğum soruya cevap vermemiştiTelvelercee 'yi deneyen var mı
hımm bilemedim bakmadan çekeyim mi ozaman ..Ben önermiyorum. Vadesi gecti zaten cikmadi zaten cok kisa yazmisti
2. sıradayım su anFalkehaneti deneyen var mı? ya da tellwedeki yeni falcılar arasında deneyip memnun kaldığınız var mı?
fotorafları beğenmediği için iade etmiş demekki gercekten güzel bakıyor üstelik sorumu da cevaplamıs kredi yükleyince tarot atacağım dürüstlüğü beni etikledi onun yerine cerenin kahvesine attım onu da yazacağım2. sıradayım su an
Cinnabar bakti cabuk oylesine atnistim gecenlerde2 falciya da fal attim.birisi 3gün geçti bakmadı.diğeri 2gün bakmadı.dayanamadım geri çektim falı.çabuk bakan kim var
Sen bilirsin istersen dene belki sen begenirsinhımm bilemedim bakmadan çekeyim mi ozaman ..
çektim artık bakmadı çünkü....10 tl lik iyi birisi var mı önerebileceğin..Sen bilirsin istersen dene belki sen begenirsin
çektim artık bakmadı çünkü....10 tl lik iyi birisi var mı önerebileceğin..
Evt cok seri bakıyor. Ben de fal atmıştım 1-2 hafta önce. Anlık durum iyi gibiydi. Sordugum konunun vadesine var daha. Nokta atışı yoktu yalnız bende. Sen Nasıl buldun? Memnun kaldin mi?Cinnabar bakti cabuk oylesine atnistim gecenlerde
Banada cok hizli bakti nokta atisi hem var hen de yok gibiydi bilemiyorum cikip ciimiycagini ..Evt cok seri bakıyor. Ben de fal atmıştım 1-2 hafta önce. Anlık durum iyi gibiydi. Sordugum konunun vadesine var daha. Nokta atışı yoktu yalnız bende. Sen Nasıl bıldun? Memnun kaldin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?