- 21 Nisan 2015
- 1.668
- 1.515
- 333
- 39
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.121
anladım gene sizinki benden iyi ya benimki çok uzun ve hiçbir şey yokDemet için soruyorsanız dediğim gibi aa bunu kimse bilemez dediğim detay okumadım. Gelecek vadeleri 3-4 ay sonrası. Yakın vade olsa çıktı çıkmadı şeklinde yorum yapabilirdim.
benimde çok uzun ama birçok şeyi tekrar etmiş maalesef.anladım gene sizinki benden iyi ya benimki çok uzun ve hiçbir şey yok
şimdi arkadaşımla chatgptye analiz ettirdim öyle olunca iyi oldu anladımbenimde çok uzun ama birçok şeyi tekrar etmiş maalesef.
Bende anlaşılma konusunda sorunum yoktu. Karmaşık bulmadım falını. Peki analiz ettirince nasıl buldunuz öngörülerini?şimdi arkadaşımla chatgptye analiz ettirdim öyle olunca iyi oldu anladım
begendim vavvv değil ama iyi o kdr uzun anlatmıs ki olaydan kopuyor insan okurken neyseki yapay zeka varBende anlaşılma konusunda sorunum yoktu. Karmaşık bulmadım falını. Peki analiz ettirince nasıl buldunuz öngörülerini?
Gpt özet çıkarttırkızlar ben demeti begenmedim. hani Allah var çok uzun yazmış çok emek vermiş hakikaten kandırıkçı falan değil ama bir yazmış ki oku oku oku oku bi ara bitmick sandmve ne anladın derseniz pek bir şey anlamadım
yapay zeka elimiz ayagımız olduGpt özet çıkarttır
Öyle yapmışsın ben şimdi gördüm diğer mesajları :) gerçekten hayatı kolaylaştırıyor.yapay zeka elimiz ayagımız oldu
göremiyor.sizce falcilar mailimiz gibi kişisel bilgileri gorebiliyor mu benim tek suphem bu genel tum falcilar icin ismimizi vs aratiyorlar midir mailim ismim soy adimla bu benim tek suphem
Çok çok eski biri olarak diyorum; ayrıca defalarca kez falcıların buraya yazdığını içimizden biri gibi olduğunu bilerek diyorum çok açık sizi araştırmış ve öyle yorumlamış keza baktım prifiliniz kapalı değil tüm mesajlarınız açık. çok çok açık şekilde takip etmiş. Ama komik bir yerden komik cümleler ile yakalamış daha profesyonel olabilirdi neyse kendince emek vermişArkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Bu sadece tarot kısmı.
Evet bende öyle düşünüyorum maalesef.Yazılarımı da okuması da bir emek sonuçta hahaÇok çok eski biri olarak diyorum; ayrıca defalarca kez falcıların buraya yazdığını içimizden biri gibi olduğunu bilerek diyorum çok açık sizi araştırmış ve öyle yorumlamış keza baktım prifiliniz kapalı değil tüm mesajlarınız açık. çok çok açık şekilde takip etmiş. Ama komik bir yerden komik cümleler ile yakalamış daha profesyonel olabilirdi neyse kendince emek vermiş
Duvarında yazmış elimdeki falları bitirip tekrar alım yapacağım diye. Dükkanını neden kapatsın kadın, bu işten para kazanıyor.Bu arada demet hanıma falları kapattırdınız tebrikler :)
Bana da olumlu konuşmuş ama hiç beğenmedim yani2 gün bekledim ve kamelya falımı yorumladı spesifik şaşırtan hiçbir bilgi yok. Olumlu konuşmuş ama iyi bulmadım maalesef. Uzun süre bekleyen arkadaşlar beklentiye çok girmesin.
Bu arada demet hanıma falları kapattırdınız tebrikler :)
Yok ya burada çok yorum yapıldı güzel diye kadın başa çıkamadı bence çok sıra olunca böyle çözüm buldu şimdi açtığı anı yakalayabilirsek atarız artıkDuvarında yazmış elimdeki falları bitirip tekrar alım yapacağım diye. Dükkanını neden kapatsın kadın, bu işten para kazanıyor.
elimdeki fallari bitirecegim demis te burdan 2 kisiyi ve kardesimin fali canim sikkin daha bakamam diye iade etmis.Duvarında yazmış elimdeki falları bitirip tekrar alım yapacağım diye. Dükkanını neden kapatsın kadın, bu işten para kazanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?