- 28 Temmuz 2017
- 111
- 148
- 18
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.601
allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini alirizCanim gelisme yok, ama kotuye giden bir durumum da yok. Beklemedeyim. Biliyorsun benim durumum biraz daha farkli hani iletisim tarihi veya barisma falan gibi net verilecek bir durum degil. Bir sabah birdenbire her sey degismeyecek, zaten bunu biliyorum. O yuzden duayla ve umutla bekliyorum canim. Vade sarkarsa da fal patladi demek istemiyorum. Umutla beklemeye devam edecegim :) Artik fal atmiyorum ama :)
Umarım karıştırmıştır. Umarım kopyala yapıştır değildir de gercekten karıştırmıştır. Tellwe de kopyala yapıştır o kadar çok ki... dürüstçe bakan sadece 2-3 falcıya rastadım diyebilirim.Oglum dedigine gore, bu fal Yavuz'un fali :) O da muhtemelen bu kim diye dusunup senin falini okuyor. Falciya soyle karistirmissiniz diye. Senin falin O'na, O'nun fali da sana gecilmis olabilir. Sanirim daha once okumustum bu tarz bir karistirma. :)
Canim Amin sagolasin. Hepimiz icin insallah.allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini aliriz
Haklisin. Ben hayra yordum :) umarim karistirmistir. Binlerce sayfadir yaziliyor isimler, insanlar kendi haklarini kullaniyorlar falcilar da para yapiyorlar. Durust olan sayisi bir elin parmagini gecmez sanki ne yazik ki...Umarım karıştırmıştır. Umarım kopyala yapıştır değildir de gercekten karıştırmıştır. Tellwe de kopyala yapıştır o kadar çok ki... dürüstçe bakan sadece 2-3 falcıya rastadım diyebilirim.
canım ben baktırdım hep gelecek söylemiş bilmiyorum kibirde şu elcin66 die yeni bi falcı gelmiş,ona baktıran var mı,ne derece doğrudur bakımı bilginiz var mı kızlar? bana kötü şeyler gördüm die iade etmiş
Kotu seyler gordum diyerek iade etmektense ya hic bir sey belirtmeden kibarca enerji tutmadi deseydi, ya da bakip soyleseydi... Boylesi daha kotu yapiyor insani, kendi hayalgucumuzle kotu senaryolar yazdiriyorlar. Ki ben bu konuda cok basarili olabiliyorumbirde şu elcin66 die yeni bi falcı gelmiş,ona baktıran var mı,ne derece doğrudur bakımı bilginiz var mı kızlar? bana kötü şeyler gördüm die iade etmiş
birde şu elcin66 die yeni bi falcı gelmiş,ona baktıran var mı,ne derece doğrudur bakımı bilginiz var mı kızlar? bana kötü şeyler gördüm die iade etmiş
Kotu seyler gordum diyerek iade etmektense ya hic bir sey belirtmeden kibarca enerji tutmadi deseydi, ya da bakip soyleseydi... Boylesi daha kotu yapiyor insani, kendi hayalgucumuzle kotu senaryolar yazdiriyorlar. Ki ben bu konuda cok basarili olabiliyorumBence unut gitsin iptal de falan aklindan cikar. Hatta kendi icinde bir sey goremedigi icin oyle dedi diye dusun, inan. Her sey guzel olacak de!
Ben baktirmadim ama yorum yaptim iade nedeni icin sadece :)Ben ben hep gelecek ama bir şeyi bildi ve dediği gibi cidden :S sizlerre söylediği tutarlı mıydı?
Ben baktirmadim ama yorum yaptim iade nedeni icin sadece :)
Ay sen heyecan yaptin ama ben baktirmadim yahu :) baskasina yazacaktin ama anlasilan beni ozlediginden alintiladin sanirim :) sen buralara az ugrayinca boyle oluyor herhaldeAy o sen misin :) başka hesaptan at yorumlarsa fos cıkmıstır bence bu falcı da. Yalnız bir detay vereyim böyle varlıkları olan bir insan daha tanıyordum, o da ne zaman onlar yazsa büyük harfle yazıyordu. Bu kadın size de büyük harfle mi yazdı?
Ay sen heyecan yaptin ama ben baktirmadim yahu :) baskasina yazacaktin ama anlasilan beni ozlediginden alintiladin sanirim :) sen buralara az ugrayinca boyle oluyor herhalde
Cok sicak cok :)))Ahahahaha çok tatlısın Adana nasıl:)))) git baktır bence bir , bakalım fikrin ne olacak çok bılgı verme ve sorunu sor.
philly bu arada buyuk harfliler konusunda ayni fikirdeyim. Onlar ya tek kisi ya da tek grup ama dayanamayip atacak olursam hic birine tekrar atmam. Kucuk harf iyidir :) Hatta sesli daha da iyidir bence.
Ben baktırdım adana ya üç puan verdim diye iade etti ama bakıyorum da yine düşmüş puanı
Kotu seyler gordum diyerek iade etmektense ya hic bir sey belirtmeden kibarca enerji tutmadi deseydi, ya da bakip soyleseydi... Boylesi daha kotu yapiyor insani, kendi hayalgucumuzle kotu senaryolar yazdiriyorlar. Ki ben bu konuda cok basarili olabiliyorumBence unut gitsin iptal de falan aklindan cikar. Hatta kendi icinde bir sey goremedigi icin oyle dedi diye dusun, inan. Her sey guzel olacak de!
Ay Adana diye falci mi vardi ciddenBen baktırdım adana ya üç puan verdim diye iade etti ama bakıyorum da yine düşmüş puanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?