tellwe.com'da bakılan fallar!

hanımlar iyi akşamlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben arada internetten fal baktırıyorum ücretli falan da baktırıyorum. Az önce tellwe de birine fal attım kahve falı bana öyle bir gelecek söyledi ki evleneceğin adam şöyle şu zaman evleneceksn x çocuğun olacak ilk erkek bilmem kaç yıl sonra kız doğacak eşinin şu kadar erkek kardeşi olacak vs. yaptığı işten ailesine kadar söyledi. bir yerde de çok emek veridiğim mesleğimle ilgili gelecekte yapmaya gerek duymayacaksın da demiş.
bu kadar bilineblir mi hiç başınıza geldi mi, hoşlanmadım açıkçası ürktüm tüm enerjim çekildi. sağlam senaryo yazmıştır değil mi???
 
taracaya bende baktırdım,çok olumlu görmüş,acaba pembeci mi? daha önce baktıran arkadaşlar varsa bilirler

İkinci falı çok ıyıydı pembe değildi 3.sü acayıp pembe seneye de evlendirmiş adam bni dolandırdı gıttı gerısını sız dusunun yorum yok ıkıncı sı tesadufen öi tuttu acaba
 
Cikmiyor salliyorlar oyle cok falim var 2 3 yil õncesinden
 
Taraca'nın an ve andaki durumla ilgili dorğu tespitleri olmuştur.Ama gelecek tamamen fos çıktı.Ve çok kötü bir özelliği de vadeyi sürekli öteler yani baya baya öteler..1 yıldan fazla zaman önce:Sen şöyle bir adamla tanışacaksın demişti,her falda adamın burcunu farklı farklı söyledi..Bi ikizler oldu,bir yengeç oldu..Yine sen biiryle tanışacaksın dedi ama söylediği vade oooo..Ben biriyle yeni yeni konuşuyorum zaten.Her an herkes farklı şeyler,süprizler yaşıyor hayatta..Ben çok baktırdım taracaya ama bir daha asla baktırmam.Önceki baktırdığım çoook faldan özetle geleceği bende kesinlikle bilemedi,bilemiyor..
Chitraya artık baktırmıyorum..Çok geç sıra gelmeye başladı,Fal sonrası sorularada artık kesinlikle cevap vermiyor.Zaten son falları patladı ama o hala ısrarla: eski adam gelecek,ilişkiniz düzelecek diyor adam artık umrumda bile değil..Tamamen yeniliğe,yeni insana yöneldim..
MedyumSahraya fal baktıran oldu mu?Ben söylemeden yada detay vermeden bildiği şeyler oldu.Diğer şeyler için zaman var.
 
Selamlar ;

zeynep anaya bende baktırdım fal gayet uzundu ama anlayamadığım bir çok şey var falımda aylin diyor sonra yavuz da diyor bunlar kim ??? benim ismimle alakası yok oğlum falan da diyor arada bana falı neresinden tutarsam tutayım elimde kaldı deneyeyim dedim ama şuan hayretler içerisinde aylin ve yavuzun kim olduğunu arıyorum )))
 
Oglum dedigine gore, bu fal Yavuz'un fali :) O da muhtemelen bu kim diye dusunup senin falini okuyor. Falciya soyle karistirmissiniz diye. Senin falin O'na, O'nun fali da sana gecilmis olabilir. Sanirim daha once okumustum bu tarz bir karistirma. :)
 
leyla senin vadeler eylül ekim ayıydi galiba gelisme var mı yada çıkan fallar
Canim gelisme yok, ama kotuye giden bir durumum da yok. Beklemedeyim. Biliyorsun benim durumum biraz daha farkli hani iletisim tarihi veya barisma falan gibi net verilecek bir durum degil. Bir sabah birdenbire her sey degismeyecek, zaten bunu biliyorum. O yuzden duayla ve umutla bekliyorum canim. Vade sarkarsa da fal patladi demek istemiyorum. Umutla beklemeye devam edecegim :) Artik fal atmiyorum ama :)
 
Oglum dedigine gore, bu fal Yavuz'un fali :) O da muhtemelen bu kim diye dusunup senin falini okuyor. Falciya soyle karistirmissiniz diye. Senin falin O'na, O'nun fali da sana gecilmis olabilir. Sanirim daha once okumustum bu tarz bir karistirma. :)


haklı olabilirsin aylin de yavuzun sevgilisi o zaman :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…