tellwe.com'da bakılan fallar!

Aynen benim de başıma geldi bende ikinci sorumu sorup cevap vermeyince üç yıldız verdim geri iade etmiş ama kredim yuklenmemis

Nakta da vardir dolan çıkan var mı? Bende bir tek o kaldı daha vadesi var. perseis Black hepsi patladı. Yesilçingene hep bana çıkardı oda vade göremiyor hiç gelişme göremiyor. Sadece bakma kaldı elimde daha da çok fal baktırmak istemiyorum

Kizlar akrepgöze fal attim ikinci siradaydim sonra birinci siraya düstüm 10 dk icinde 6dklik ses kayidi yolladi biraz tuhaf hep böyle az mi yolluyor

Falın ustasının metafizik falını tavsiye ediyor musunuz? Var mı baktıran ?

Ben baktırdım. Daha önce site haricinde baktırdığım bir falcıyla aynı kişiyi söyledi bana ama kısaydı yorum. Net cevaplar veriyor dedi tutar mı bilmiyorum ama lafı dolandırmadan net şeyler söyledi

Evet patlamıştı ama an için iyi biliyor o yüzden attım. hem de uzun bakıyor o. fakat hem çok geç baktı (5 gün) hem de sorulara cevap vermeden çıktı :/

Bende birkaç durumu bildi ama bir durum patlıyor gibi barış demiş adam bna cvp bile vermıyor

hiç sevmiyorum böyle canımlı cicimli falları fazlasıyla itici geliyor.. iletişimi düzgün falcı çok çok az.

Tamamen katılıyorum bu düşünceye.Ama gayet seviyeli konusan -yazan birkaç falcıda var . böyle abuk sabuk cümlelerle süsleyince daha mı çok müsteri çekiyorlar ne bilemedim.

Aynen bide sey diyosan „ cikmadi“ hala inatla cikacak diyo yine uzun bi vade veriyor

Aynen taracaya baktırdım bizi evlendirmiş şok oldum adam sorunlarından kaçıyo dolandırıcn sahtekarın teki sorunu yok demiş evlilik demiş akrepgoz ede ikinci baktırdım kısa surede aşk yasycagnz demiş full tavsiye olmuş umarım iade eder bnm adamla sorunumu bilen bi chitra ydı keskr ona baktırsam dı ama taracanın ilk falu çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…