- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.561
Aynen benim de başıma geldi bende ikinci sorumu sorup cevap vermeyince üç yıldız verdim geri iade etmiş ama kredim yuklenmemisSen baktırdın mı Zeynep Ana'ya? Bence Zeynep Ana ve Rewsen Anne aynı kişi veya kişilerce yönetilen hesaplar. Biri 65 diğeri 85 yaşında. Ana, Anne ve biri inci tanem, nazlı kızım diğeri canımın içi vs... Zeynep Ana bildiğiniz gibi daha yeni, Rewsen Anne Vip+ olunca sürümden kazanmak için açılan bir hesap bence. Zeynep Ana dan memnun kalmadığımı yazınca iade etti, iade limitim dolu o ndnle amacım iade almak değildi ama 100% başarı puanında kalmak için olumsuz yorumları ve benim gibi puan vermeyenleri siliyorlar bilginiz olsun.
ben arada atıyorum yakın gelecek çıktıyor bende ama ileriki tarihe baya var onun için bişey diyemeyeceğim
bendede yakın gelecekte çıktı devamını beklıyorum görüşme var demiş ama adam bnden kaçıyor ama çıktı iki soylediği. şey
Falın ustasının metafizik falını tavsiye ediyor musunuz? Var mı baktıran ?
Ne yolladin tarot mu?
Online değildir belki. Sana falları patlamıştı daha önce değil mi yanlış mı hatırladımkızlar chitra sorulara cevap vermiyor mu artık?
Online değildir belki. Sana falları patlamıştı daha önce değil mi yanlış mı hatırladım
kızlar chitra sorulara cevap vermiyor mu artık?
Evet patlamıştıama an için iyi biliyor o yüzden attım. hem de uzun bakıyor o. fakat hem çok geç baktı (5 gün) hem de sorulara cevap vermeden çıktı :/
hiç sevmiyorum böyle canımlı cicimli falları fazlasıyla itici geliyor.. iletişimi düzgün falcı çok çok az.
Yalnız şunu farkettim, baktırdığınız bir falcıya bir süre sonra tekrar baktırırsanız o fal sanki fal değil de tavsiyeye dönüşüyor. Eskisi kadar da uzun olmuyor sanki konu ne olursa olsun. Garip geldi bana nedense
Yalnız şunu farkettim, baktırdığınız bir falcıya bir süre sonra tekrar baktırırsanız o fal sanki fal değil de tavsiyeye dönüşüyor. Eskisi kadar da uzun olmuyor sanki konu ne olursa olsun. Garip geldi bana nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?