- 19 Eylül 2017
- 237
- 231
- 23
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.621
Yok be canım şu 85 yaşındaki adanalı ana varya oAy Adana diye falci mi vardi ciddenphilly iyi ki az geliyorsun ha karisti ortalik yine :) koptum gulmekten :))
O Adıyaman lıydı hatırladığım kadarıyla. O da iade etti bana. Fal yorumundan sonra sorularını açık açık içinden geldiği gibi sorarsan ya da maskesiz yorum yaparsan direk iade ediyorlar puanlarını düşürmemek için. Aynı hafta içersinde 2. kez tecrübe ettim.Yok be canım şu 85 yaşındaki adanalı ana varya o
O kadar çok haklısın ki aynen öyle telwe çok güzel kazaniyorO Adıyaman lıydı hatırladığım kadarıyla. O da iade etti bana. Fal yorumundan sonra sorularını açık açık içinden geldiği gibi sorarsan ya da maskesiz yorum yaparsan direk iade ediyorlar puanlarını düşürmemek için. Aynı hafta içersinde 2. kez tecrübe ettim.
İlk falda sana büyü tarzı şeyler gördüğü için iade ettiğini yazmış, hmn sorunu sil bence duvardan ve de inanma, o nickinle fazla fal baktirmadiysan bilgi yoktur da ondan iade bence.of ya nie böle yaparlar ki,insanları kandırmak,hisleriyle oynamak hem maddi hem manevi ellerine ne geçer,bu arada ilkay gürden hala yorumum gelmedi,misafir olarak baktırmıştım,çatlayacağım
Banu Yimaz bende de, katina falinda cevabimi goremedigi icin yname istemisti. Bos bir falci degil ama baska fala yonlendirme olayini cok mu yapmaya basladi acaba.''canım soruların ile ilgili olarak bana mum ve su falı üzerinden ulaş.kahve falında öyle evlilik ,eski sevgili gibi şeyler çıkmadı.iyi akşamlar.'' demiş banu yılmazyine zor yerden geldi galiba
Iptal etme bence denemeye deger bir falci, umarim baska fala yonlendirme yapmaz tabi.ya banuyılmazda mı doğru bakmıo,şimdi falım onda katina,of yaa,keşke iptal etseydim
Fal gonderirken belirtseydiniz keske tavsiye uzerine gonderiyorum ve ilk fal olarak katinayi tercih ediyorum ayrica diger fallar icin musait degilim su siralar ama yorumunuzu cok merak ediyorum... bu sekilde bakardi diye dusunuyorum.chat falı üzerinden gel sen bana demiş yine,3 tür böyle dior banuyılmaz,iade etmiş katinayı
Ay Adana diye falci mi vardi ciddenphilly iyi ki az geliyorsun ha karisti ortalik yine :) koptum gulmekten :))
Arkadaşlar büyük harfli fal konusunda size katılıyorum Elcin bana da büyük harf yazmış Ya bilmiyorum su an net bi şekilde görüştüğüm varken onu hiç söylemeyip görmemesi tuhafıma gitti zaten arkadaşlar korkmayın olumsuz geldiyse de bu 3 harflilerde geleceği bilemiyor Kuran'ı Kerim'de yazıyor hatta çoğu Zaman da yalan söyledikleri oluyormus bunların o yüzden çokta takmayın :) Banu Yılmaz konusunda verdiği vadeler tutmuyor ama anda gerçekten cok iyi bana tuttuğu oluyor an da tabii enerji meselesi bu... Farklı hesaplardan atmama rağmen aynı cevapları veriyor genelde vadeler değişiyor sadece ama evet hemen başka falına yönlendiriyor buny yapıyor katinaı da ben de iyidi aslında belki evlilik çıkmamıştır ondandırAy ben ne yaptim ayol:))) adanayi ben karistirmadim araya, senin basina gunes gecmis adana da:)))), ben bu cinli teyzeyi sordum:)
Arkadaşlar büyük harfli fal konusunda size katılıyorum Elcin bana da büyük harf yazmış Ya bilmiyorum su an net bi şekilde görüştüğüm varken onu hiç söylemeyip görmemesi tuhafıma gitti zaten arkadaşlar korkmayın olumsuz geldiyse de bu 3 harflilerde geleceği bilemiyor Kuran'ı Kerim'de yazıyor hatta çoğu Zaman da yalan söyledikleri oluyormus bunların o yüzden çokta takmayın :) Banu Yılmaz konusunda verdiği vadeler tutmuyor ama anda gerçekten cok iyi bana tuttuğu oluyor an da tabii enerji meselesi bu... Farklı hesaplardan atmama rağmen aynı cevapları veriyor genelde vadeler değişiyor sadece ama evet hemen başka falına yönlendiriyor buny yapıyor katinaı da ben de iyidi aslında belki evlilik çıkmamıştır ondandır
Can'ım hep gelecekten bahsetmiş ask hayatımı sordum net olarak mantık olarak ilişkim olmasa da görüştüğüm insanı bilmesi lazımdı bilemedi ... Eski sevgilimle konuşacağımı ama olmayacağını söylemiş 5 ay sonra biriyle deneyeceğimi o Zaman eski sevgilimin pişman olacağını söylemiş yani bilemedim su antuttugu yok mu falinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?