- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.701
hadi yaaKizlar tüm vadelerim
Doldu, olumlu hic bisey cikmadi.. artik daha baktirmayacagim,
hadi yaakimlere baktırmıştın cnm
falınustası resmen dalga geçiyor. Ona bir kez gönderdim 9.sıradan 1 hafta sonra 4.sıraya ancak indim çektim artık. Sisteme giriyor falda görünüyor ama 1 tane bile bakmıyor. güç bela arada bir tane yolluyor. ama tüm gün falda yazıp hatta gece falda görünüp hiç ilerlemediği oluyor. inanılmaz itici geliyor bana artık. dalga geçer gibi.24 saati geçti fal yollayalı hala falınustası falıma bakmadı. Bekle bekle bir hal oldum :/
biraz zaman ver bence vadeye çok takılma... bende ilkay ve black'e baktırmıştım onların dediği gibi ilerliyor ki black'in dediğinden sonra oluyor bu zamanda sarkma olabilirKime baktirmadim ki.. geysu, nakta, yesilcingene, medyumname, falinustasi, black_pearl88,..
Son zamanlarda beğendiğim falcılardan biri Seray. Bana dediği tarih birebir tuttu. Ardından tekrar gönderdim, arkadaşım da gönderdi memnun kaldık biz.Selam kızlar falcı sEray a kahve falı baktıran var mı. Ben kahve atmayı düşünüyorum nasıl sizce
biraz zaman ver bence vadeye çok takılma... bende ilkay ve black'e baktırmıştım onların dediği gibi ilerliyor ki black'in dediğinden sonra oluyor bu zamanda sarkma olabilir
arkadaşlar merhaba :) bana çıkan fallar oldu :) cherrycoco verdiği zamanda eski sevgilim döndü evlilik teklifiyle fakat ben kabul etmedim çünkü soğumuştum iyi ki olmadı hoş cherrycoco demişti başka kısmetlerin var onlarda hayırlı dediği gibi onlarda çıktı karşıma tercihimi farklı birinden yana yaptım :) tekrar cherrycoco attım fal bakalım neler dicek 2 gündür kendisini beklemekteyim. Başka falcılara da baktırdım çıkan veya çıkmayanı isterseniz yazarım :)
Hayirli olsun, baska kime baktirdin? :)
Bende geçmiş ve anda iyiydi -geçmişi hemen tüm gerçek falcılar biliyor ve tabii kendimiz de :) bu ndnle bu bir kıstas değil tabii ama en azından olasılığı daha fazla olduğuna kanaat getiriyoruz sanki- Sana anda da bilemedi mi yoksa gelecek öngörüsü mü çıkmadı? Bana çıkan şeyler oldu.falinustasına gitmeyin, bir şey bildiği yok
arkadaşlar merhaba :) bana çıkan fallar oldu :) cherrycoco verdiği zamanda eski sevgilim döndü evlilik teklifiyle fakat ben kabul etmedim çünkü soğumuştum iyi ki olmadı hoş cherrycoco demişti başka kısmetlerin var onlarda hayırlı dediği gibi onlarda çıktı karşıma tercihimi farklı birinden yana yaptım :) tekrar cherrycoco attım fal bakalım neler dicek 2 gündür kendisini beklemekteyim. Başka falcılara da baktırdım çıkan veya çıkmayanı isterseniz yazarım :)
Bende geçmiş ve anda iyiydi -geçmişi hemen tüm gerçek falcılar biliyor ve tabii kendimiz de :) bu ndnle bu bir kıstas değil tabii ama en azından olasılığı daha fazla olduğuna kanaat getiriyoruz sanki- Sana anda da bilemedi mi yoksa gelecek öngörüsü mü çıkmadı? Bana çıkan şeyler oldu.
Bende de kişilik analizini fazla uzatmıştı ve de bana uymayan birsürü zırva vardı ama karşı taraf ve ilişki analizi çok başarılıydı. Gelecek bir konu çıktı bir konu daha var ki bence asıl önemli kısmı o, vadesi var daha umarım o da çıkar :)Bana boş bir fal gibi geldi boşuna para verdim diyim :)
Bende de kişilik analizini fazla uzatmıştı ve de bana uymayan birsürü zırva vardı ama karşı taraf ve ilişki analizi çok başarılıydı. Gelecek bir konu çıktı bir konu daha var ki bence asıl önemli kısmı o, vadesi var daha umarım o da çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?